-
- Konu Sahibi basbelasiyim
evreninizi yerim kız ben sizin hanımlar gözler kapalı ormanlık bir alanda kuş sesleri suyun sesi ve doganın kokusu var bizde evrene olumlu mesajlar gonderıyoruz bebıslarımız hayırlı ve sağlılı evlatlarımız mayıs ayında bıze gelsin regl olmayalım bebiş olsun
evreninizi yerim kız ben sizin hanımlar gözler kapalı ormanlık bir alanda kuş sesleri suyun sesi ve doganın kokusu var bizde evrene olumlu mesajlar gonderıyoruz bebıslarımız hayırlı ve sağlılı evlatlarımız mayıs ayında bıze gelsin regl olmayalım bebiş olsun
genelde herkeste bı belırtı olup bende olmayınca umutsuzluga kapılıyorum.bı de parlodel kullanınca onume ne cıkıcak bılmıyorumgecen aylarda en azından yumurtlama donemımde kasıgım agrırdı bu ay o bıle olmadı,bı ya da ıkı kere anlık oldu pufff
haklısın cnm bi doktorumla konusuyım ona göre gidip yaptırıyımda içimde rahat etsinsanada çok geçmiş olsun
Belirti nelirti yok kuzumgecikince oluyor belirtiiiii
Allah allah 5 gun çok uzun canım catladiktan sonra seffaf renksiz akinti değişip beyaza dönmesi lazim.boşver düşünme strese sokma kendini umut olduğu sürece devam
ooommmmmm ooommm ewet bayanlar gozler kapalı sımdı :) secıdo! sende kapat gozunu :)
Gene evren diyo basladi bizimki :-D :-D ayy kuzumm inşallah dedigin gibi olur yaaaa
Secidooooo bizi de ekle listeneeeeeeee))) bu arada sag kasığımda cok ağrım var çatlıyorum galiba iğnemi vurulmuştum :)
Kapadimm ve msj imi gonderfim siz gonderdinizmii
sanırım mayıs ayında kımse gebelik istemiyor:) olsun ben tek başıma beklerim :):)
bence en saglıklısı gun asırı ılıskı cunku nezaman oldu olacak demek ten strese gırıyoruz:)
Mrb kizlar napyosunuz, benim dun 17, gunumdu adetten sonra yani ovulasyonun son gunleriydi netseki kocisi ikna ettim yine calistik, bu ay 5 gun calistik bakalim sonuclari iyi olacakmi simdi adete 12 gun kaldi bebegim tutunur ve buyur insallah,
Benımde 17. Günüm dü bugün be dün çalıştık artık yeter sanırım bende ikna ettm daha fazla. Üstüne gidemiycem hayırlısı artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canim elimizden geleni yaptik gerisi nasibimizde varsa bu ay olur yoksada obur aya, ben bu ay akintimi takip ederek 19 u dan beri degerlendirdik bu sabah yine seffaf uzayan akinti vardi, bu akinti yumurtlama bittikten sonradami devam ediyor, aslinda benim hic akintim olmazdi bu ay ne hikmetse kasik adetimin 12.ci gunuden sonra terleme kasik agrisi gogus agrisi ve seffaf uzayan akinti hepsini gordum, insallah beynim bana oyun oynamiyordur,