-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.021
kızlar yengemı 20dk once apar topar sezeryana aldılar..bebek 9ay 10 gununu tamamladı.bugun kan gıbıleke gelmıs.doktor bebek kakasını yapmıs olabılır dedı.bebegı rıske atamam demıs. we yengemde herhangı bır acılmada olmamıs.doktor suni sancı da wermemıs.su an ınanın ben hamıle olup olmayacagımı dusunemıyorum bıle.olmazsa da bı sonrakı aya artık dıyorum.ama yengemle yıgenıme bısey olmasından cok korkuyorum.aksam sakaryaya gıdıcem abımın bana ıhtıyacı var. lutfen dua edın kızlar ıkısıne de bısey olmasın
canım çok sevindim.bence doktora gitsen bi an öne daha öncede kaybın olduğu için belki progestan falan verir ilaç kullanırsın.bence bekleme derim.
Allah ım herkese nasip eder inşallah,inşallah bende hamileyimdirr
kızlar yengemı 20dk once apar topar sezeryana aldılar..bebek 9ay 10 gununu tamamladı.bugun kan gıbıleke gelmıs.doktor bebek kakasını yapmıs olabılır dedı.bebegı rıske atamam demıs. we yengemde herhangı bır acılmada olmamıs.doktor suni sancı da wermemıs.su an ınanın ben hamıle olup olmayacagımı dusunemıyorum bıle.olmazsa da bı sonrakı aya artık dıyorum.ama yengemle yıgenıme bısey olmasından cok korkuyorum.aksam sakaryaya gıdıcem abımın bana ıhtıyacı var. lutfen dua edın kızlar ıkısıne de bısey olmasın
Tebrikler allah tamamına erdirsinkızlarr adetimi 1 gün geçti
Icini ferah tut canım inşallah ikiside sağlıkla gelir evlerine.. aceleci bi yeğenin var
O zaman keyifçi minnoş , kız mı erkek mi?kız ne acelecısı zıpır tembel cıktı dogmak bılmıo welet :)
O zaman keyifçi minnoş , kız mı erkek mi?
canım senin de 8 mayıs mıydı BAT'ın.
Allah bağışlasın. .yiğenim erkek canım :)
kızlarr adetimi 1 gün geçti
Evett sanırım. 13 günümüz var şafak beklıces artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen. inşallah hepimizden sıra sıra güzel haberler gelir.
Allah bağışlasın. .
darısı başımıza
canım saglıkla dogar ınsallahhh rabbim yar ve yardımcınız olsun..
ınsallah canım ınsallah bısey olmaz ıkısıne de :/
Sonuç geldi 39,60..
Çok düşük, ama şükürler olsun ki döllenme olmuş. Haftaya regl olmazsam günüm geçtikten sonra tekrarlayacagim testi.. Inşallah sağlıklı bir gebeliktirde tutunur bu defa
hadi hanımlar Meyıs ayında beraber bebeişlerimizi bekleyelim . İnsallah mayıs ayında bebişlerimize kavuşuruz:)
chuchee**********1 Mayıs
gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE
missdely**********1 Mayıs
askyokolmak*******1 Mayıs
papatis***********3 Mayıs
BenimAskPastam****5 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
damak***********6 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs