- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
günaydın canım.hayırlı olsun.sen girmeyince kimse girmiyor tabi canım.derse gidiyorum ben şimdi.yoğunum bugün.görüşürüz .....
chuchee**********1 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr ************10 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
brczngn***********15 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
farkettım cemommm aman ıhmal etme bızı:) kızlarr ben olmasamda gelın burası bizimm umudumuz
chuchee**********1 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr ************10 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
brczngn***********15 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
Secidom yav bn yunurtladimi nasi anlicam atesi olcerek ne zmn yukseliyo anlamadim hicbisi ates yukseldikten uc gun once mi yumurtlamis oluyorum yoksa bi gun once mi anlamadim
kızlar benide ekleyin aranıza yeni katıldm 14 mayıs
kızlar bende 8 aylık evliyim 3 ay denedik olmadı malesef bu ay 4.ayımız bu zamana kadar sürekli ateş ölçme ile yumurtlamamı takip ettm bikez dr a gittim snr belirtileri dinlemeye başladm gecen ay önceki aylara göre farklı belirtiler hissedince çok umutlanmıştm olmadı çok üzüldm burada okuyorm biçok arkadasımız hiç düşünmediği anda hamile kalmış yapabilirsm bnde hiç düşünmemeye çalışıcm yumrtlama günü filan hesaplamıcm sadece gün aşırı birlikte olmayı planlıyorm inş olur ????
umarım bebıs gelır
inşaallah canım da bakalım benim pek umudum yok bu ay eşim ameliyat olacak. Yine de mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler dedik yazdım hayırlısı artık :)
bebegımm sen atesını olcuyormusun duzenlı ates yukselmeye basladıgında yumurtluyorsun dıye bılıyorum :) bırde yumurta akı kıvamında akıntı oluyormus bazı bayanlarda sancıda oluyormus canım
Himm olcuyorum hergun sabh düzenli
canım bende evlendıgımden berı hıc korunmadım sımdılık sorun yok tahlıllerde falan ama hıc yumurtlama falan hesaplamadım ovulasyon testıde almadım:) sogan kuru ıle kıst attım .. sımdıde gun asırı ılıskıye gırıyrum bencede dusunmemek lazım hatta ılıskıyı bıle planlamamak gerek:) ınsallah gelır bebişlerimiz
ne ameylıyatı canım Hersey Allahtan o ol derse olur ınsallah bizede merhamet eder canım
Ahh kiZla ahhevleneli 2 yil oldu bz hc korunmadk dktra ilk gttgmde 1senenin gecmesni soyledler ama bn daynamayip ozele gttm tedavm basladi ymrtlklrm catlamiyormus ne igneler ilaclar fayda etmedi bu arada esim hc tedvi grmk istemedi sperm testi fln yaptrmadi kaynvalidm saolsn onun oglu erkekms sorun sadece bendeymis bu yUzden sadece bana odaklandar sorn bnde ya neyse bnm tedvi btti ama hala olmadi esm sonunda sperm testi yptrdi ve sperm sayisi yksek cikti fakat sperm mi ölüyms yani bosaldgnda canli sperm olmuyorms bu hastalgn adi varikoselmis 3 ay once ameliyt oldu bklm dktrmz ne diyeck int. okuduklarm gore bu amlyttan 3 ay snra hamile kalan cok olmuss bkliyrz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
meraba canım , benim eşimde de varmış varikosel sperm sayısı iyi ancak morfoloji bozuk bakalım. Bu hafta ameliyat olacak . inşaallaj rabbim derdimize derman olur.Bir sıkıntımız kalmaz. Ameliyattan sonra bir sıkıntı oldu mu ? ağrı falan?
Ahh kiZla ahhevleneli 2 yil oldu bz hc korunmadk dktra ilk gttgmde 1senenin gecmesni soyledler ama bn daynamayip ozele gttm tedavm basladi ymrtlklrm catlamiyormus ne igneler ilaclar fayda etmedi bu arada esim hc tedvi grmk istemedi sperm testi fln yaptrmadi kaynvalidm saolsn onun oglu erkekms sorun sadece bendeymis bu yUzden sadece bana odaklandar sorn bnde ya neyse bnm tedvi btti ama hala olmadi esm sonunda sperm testi yptrdi ve sperm sayisi yksek cikti fakat sperm mi ölüyms yani bosaldgnda canli sperm olmuyorms bu hastalgn adi varikoselmis 3 ay once ameliyt oldu bklm dktrmz ne diyeck int. okuduklarm gore bu amlyttan 3 ay snra hamile kalan cok olmuss bkliyrz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi