Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

benimde 11 Mayıs diye umuyorum bakalım :)

farkettım cemommm aman ıhmal etme bızı:) kızlarr ben olmasamda gelın burası bizimm umudumuz

Secidom yav bn yunurtladimi nasi anlicam atesi olcerek ne zmn yukseliyo anlamadim hicbisi ates yukseldikten uc gun once mi yumurtlamis oluyorum yoksa bi gun once mi anlamadim

kızlar benide ekleyin aranıza yeni katıldm 14 mayıs

Secidom yav bn yunurtladimi nasi anlicam atesi olcerek ne zmn yukseliyo anlamadim hicbisi ates yukseldikten uc gun once mi yumurtlamis oluyorum yoksa bi gun once mi anlamadim

bebegımm sen atesını olcuyormusun duzenlı ates yukselmeye basladıgında yumurtluyorsun dıye bılıyorum :) bırde yumurta akı kıvamında akıntı oluyormus bazı bayanlarda sancıda oluyormus canım

chuchee**********1 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

CICIBICIMELEK******8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

ABCDEFCD*********14 Mayıs

brczngn***********15 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs​

Son düzenleme:
kızlar bende 8 aylık evliyim 3 ay denedik olmadı malesef bu ay 4.ayımız bu zamana kadar sürekli ateş ölçme ile yumurtlamamı takip ettm bikez dr a gittim snr belirtileri dinlemeye başladm gecen ay önceki aylara göre farklı belirtiler hissedince çok umutlanmıştm olmadı çok üzüldm burada okuyorm biçok arkadasımız hiç düşünmediği anda hamile kalmış yapabilirsm bnde hiç düşünmemeye çalışıcm yumrtlama günü filan hesaplamıcm sadece gün aşırı birlikte olmayı planlıyorm inş olur ????

canım bende evlendıgımden berı hıc korunmadım sımdılık sorun yok tahlıllerde falan ama hıc yumurtlama falan hesaplamadım ovulasyon testıde almadım:) sogan kuru ıle kıst attım .. sımdıde gun asırı ılıskıye gırıyrum bencede dusunmemek lazım hatta ılıskıyı bıle planlamamak gerek:) ınsallah gelır bebişlerimiz

inşaallah canım da bakalım benim pek umudum yok bu ay eşim ameliyat olacak. Yine de mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler dedik yazdım hayırlısı artık :)

ne ameylıyatı canım Hersey Allahtan o ol derse olur ınsallah bizede merhamet eder canım

bebegımm sen atesını olcuyormusun duzenlı ates yukselmeye basladıgında yumurtluyorsun dıye bılıyorum :) bırde yumurta akı kıvamında akıntı oluyormus bazı bayanlarda sancıda oluyormus canım

Himm olcuyorum hergun sabh düzenli

inşallah gelir :) bnde doktora gecen yıl düğün öncesi adet ağrıları için gitmiştm yumurtalıklarmın ii göründüüğünü kolay hamile kalabileceğimi sölemişti ancak eşimin sperm sayısı sınırda 25 milyn mm de onun için tekrar gitttik dr bikaç ay daha bekleyn aşılama yapabilirz snr dedi ama bn normal yolla olur diye umut ediyorm çünkü okuyorm 3-10 milyn olanlar bile normal yolla kalabiliyo eşime k.boynuzu kürü uyguluyorm 1.5 aydır inş daha da artar ve bi an önce gelir bebişler

Ahh kiZla ahh evleneli 2 yil oldu bz hc korunmadk dktra ilk gttgmde 1senenin gecmesni soyledler ama bn daynamayip ozele gttm tedavm basladi ymrtlklrm catlamiyormus ne igneler ilaclar fayda etmedi bu arada esim hc tedvi grmk istemedi sperm testi fln yaptrmadi kaynvalidm saolsn onun oglu erkekms sorun sadece bendeymis bu yUzden sadece bana odaklandar sorn bnde ya neyse bnm tedvi btti ama hala olmadi esm sonunda sperm testi yptrdi ve sperm sayisi yksek cikti fakat sperm mi ölüyms yani bosaldgnda canli sperm olmuyorms bu hastalgn adi varikoselmis 3 ay once ameliyt oldu bklm dktrmz ne diyeck int. okuduklarm gore bu amlyttan 3 ay snra hamile kalan cok olmuss bkliyrz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

meraba canım , benim eşimde de varmış varikosel sperm sayısı iyi ancak morfoloji bozuk bakalım. Bu hafta ameliyat olacak . inşaallaj rabbim derdimize derman olur.Bir sıkıntımız kalmaz. Ameliyattan sonra bir sıkıntı oldu mu ? ağrı falan?

Benm esim cift tarafli oldu canmm hastnde kaldk 1 gun evede de surekli yatti egilemedi afedrsn tuvlte giidiyodu ama muslugu bile bn kapatyodum agr kaldiramadi agrisi fazla olmadi cok basit bi amelyt cnm hc korkma sadece amlyt sonrasi bakm istiyo yeni dogms bebek gbi oluyorlar keciboynuzu yapip icirdim dktr etkisini gorcegmzi soyledi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ınsanlar nedense bos konusmayı sever canım sen uzme canını Rabbım ınsallah tez vakıtte verecektır bıze benımde yumurtam catlamadıgı ıcın kıst oluor ama henuz tedavı falan bırsey yapılmadı regl olduugmda yenıden gıdıcem bakalım ne olacak uzulme sakın hep gülümse canım elbet gelecektır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…