- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
Bu gun başladım canim adetin ikinci günü baslaniyormus tadi da pek hoş diil.allahim bazen diyorum ki kendime nedir bu türlü turlu sacmalik bazende umitleniyorum ise yarar diye.ne bileyim:-( esiminde umrunda diil güya bebek istiyor ama bi spermogram yaptiramadim adama ahhhh vaz geceyim diyorum olmuyorrrr*_*[/QUO
hmmm Allah yardmcımız olsun bnde gecen ay sogan kürü yaptm bu ayda incir ürü yapcaktım rahimde yara ve tiroidimde yükseklik çktı rahim yarası için ilaç fitil bide troid icin dr gtcem o da ilac verir kesn. o kadar ilac içine bide incir kürünü karstrmak istemiyorm bi tedavi olayımda bidahaki ay incir kürü yaparm. Bu işin üstne düştükçe bseyler cıkıo yaw
tamam dene bakalım sen inş işe yarar canım. ben de ovülasyon testi sipariş verdim ama daha elime ulaşmadı. ben yine riske atmayıp 2 gün de bir ilişkiye giriyorum
ooo daha yeniiibn 8. ayımı doldurdum 25 yasındayım 5 aydır bebek istiyorum samsunluyum sen nerelisin
Insallah canim ne ksdarlik evlisin10 mayıs canım çok sabırsızlanıyorum inş bu ay olur
hoşgeldinnn :)) inşallah cannım aminnn
kızlar listeye benide ekleyinbat 19 mayıs
Benmde 15 mayis hadi haiyrlisi baklmmm)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
chuchee**********1 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr ************10 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
26may ********** 13 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
brczngn***********15 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
Kizlaarrrrr mide hastaligi olanlar soğan kürünü yapamiyomus bnde gastrit var sizce napayim bilgilendirirseniz sevinirimmm.. suan bal tarcin corekotu yapiyorum üç gun sonra bitiyo bu daha sonra bi kac gun ara verip sogan kurune baslicaktim ama bunu okudum sizce napayim ???
chuchee**********1 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr ************10 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
brczngn***********15 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
Selamlar benimde 6 mayis bat.... bugun ovu testinde cift cizgiyi yakaladimm hemen doktora gittim sag yumurtam catlamak uzereymis bu gece ve yarin gece iliski dedi doktor. Ben de hemen iliskiden sonra sagima yaticam yarari olur belki... kizlar biz 4 aydir deniyoruz olmadi. Ama bu sefer icimde acaip bi duygu var. Bu ay olcak insallah) zaten nedense gectimimiz aylardada hep nisan geciyodu icimden Allah hayirlisini versin...
bal, tarçın ve çrek otu kürü nedir? ne işe yarıyor bizide aydınlatıversene arkadasım :) soğan fikrinin yanında cok cazip göründüde :)
Gunaydin kizlar hafta sonu esimin kuzeni nisanlandi giremedim nete ama cok cok ozledim sizi :) keyifler iyudir insallah aynaya bakip gulumseyin evrene olumlu msj iletelim
Canimcim adetinin 2. Gunu baslayip 12 gun yaptigin bi kür. Bali tarcini ve corekotu karistirip sabah aksam ac karna 1 tatli kasigi yiyosun yumurtlamayi ve hormonlari duzene sokuyomus daha kolay hamile kaliniyomus kullananlarin cogu olumlu sonuc almis bakalim sonucu gorucem mayista inşallah