Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

tamam dene bakalım sen inş işe yarar canım. ben de ovülasyon testi sipariş verdim ama daha elime ulaşmadı. ben yine riske atmayıp 2 gün de bir ilişkiye giriyorum

Yani cnm bnde oyle zaten yumurtlama haftama iki gün sonra giriyorum ne kdr ovulasyon testleri

hoşgeldinnn :)) inşallah cannım aminnn

Yeni ay yeni umutlar fena halde pozitifim dopink doluyum ilk gunden adet bitimine safak sayiyorum ve cok guzel bir ay olacak ins hepimiz icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar hafta sonu esimin kuzeni nisanlandi giremedim nete ama cok cok ozledim sizi :) keyifler iyudir insallah aynaya bakip gulumseyin evrene olumlu msj iletelim

chuchee**********1 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

CICIBICIMELEK******8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

brczngn***********15 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

Son düzenleme:

Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur inşallah...

bal, tarçın ve çrek otu kürü nedir? ne işe yarıyor bizide aydınlatıversene arkadasım :) soğan fikrinin yanında cok cazip göründüde :)

adet tarihi sırası sanırım bu . benide ekler mısın 3 mayıs adet tarıhım.

merhaba,

ovulasyon testi yazmıssın. merak ettım fiyatını yazabılır mısın?
umuorum bu ay tutar arkadasım hepımızın.

bal, tarçın ve çrek otu kürü nedir? ne işe yarıyor bizide aydınlatıversene arkadasım :) soğan fikrinin yanında cok cazip göründüde :)

Canimcim adetinin 2. Gunu baslayip 12 gun yaptigin bi kür. Bali tarcini ve corekotu karistirip sabah aksam ac karna 1 tatli kasigi yiyosun yumurtlamayi ve hormonlari duzene sokuyomus daha kolay hamile kaliniyomus kullananlarin cogu olumlu sonuc almis bakalim sonucu gorucem mayista inşallah

Günaydın kızlar aksam ruyamda gebelik testi yapıyordum ve cift cizgi çıkmıştı hemde o kdr netti ki ayy ne guzeldi inşallah gercek olur

Gunaydin kizlar hafta sonu esimin kuzeni nisanlandi giremedim nete ama cok cok ozledim sizi :) keyifler iyudir insallah aynaya bakip gulumseyin evrene olumlu msj iletelim

günaydın canım.hayırlı olsun.sen girmeyince kimse girmiyor tabi canım.derse gidiyorum ben şimdi.yoğunum bugün.görüşürüz .....

e iyimiş bu kadar kolaysa. pekı hangi oranlarda karıstırıp içmek lazım.

10 yemek kaşığı bal saf bal olcakmis ama bn normal marketten aldim 12 tatli kasigi corekotu 10 cay kasigi toz tarcin.. corekotunu ezip de kullananlar da var ama ben normal corekotu kullandim agizda iyice cignedim fydasi boyle oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…