Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Benm esim cift tarafli oldu canmm hastnde kaldk 1 gun evede de surekli yatti egilemedi afedrsn tuvlte giidiyodu ama muslugu bile bn kapatyodum agr kaldiramadi agrisi fazla olmadi cok basit bi amelyt cnm hc korkma sadece amlyt sonrasi bakm istiyo yeni dogms bebek gbi oluyorlar keciboynuzu yapip icirdim dktr etkisini gorcegmzi soyledi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşim de 2 haftadır keçiboynuzu kürü yapıyor bende 1 haftadır soğan kürü. Denemelerimiz ameliyata kadar devam edecek bakalım mayıs ayında bir sonuc olacak mı? Umudum yok ama yine de Allah'ın işini bilemeyiz. Rabbim Ol dedikten sonra ...

inşallah gelir :) bnde doktora gecen yıl düğün öncesi adet ağrıları için gitmiştm yumurtalıklarmın ii göründüüğünü kolay hamile kalabileceğimi sölemişti ancak eşimin sperm sayısı sınırda 25 milyn mm de onun için tekrar gitttik dr bikaç ay daha bekleyn aşılama yapabilirz snr dedi ama bn normal yolla olur diye umut ediyorm çünkü okuyorm 3-10 milyn olanlar bile normal yolla kalabiliyo eşime k.boynuzu kürü uyguluyorm 1.5 aydır inş daha da artar ve bi an önce gelir bebişler

inşallah canım benım hersey ıyı olacak iyi düşün iyi olsun canım:KK54:

ınsanlar nedense bos konusmayı sever canım sen uzme canını Rabbım ınsallah tez vakıtte verecektır bıze benımde yumurtam catlamadıgı ıcın kıst oluor ama henuz tedavı falan bırsey yapılmadı regl olduugmda yenıden gıdıcem bakalım ne olacak uzulme sakın hep gülümse canım elbet gelecektır:KK54:

Canmm bnm ins olckk ilk defa doktra gdcksn lutfn doktorunu iyi arastir iyi doktora gt seni deneme tahtasi olrk kullanmasnn derdine derman olsun inssss

Canmm bnm ins olckk ilk defa doktra gdcksn lutfn doktorunu iyi arastir iyi doktora gt seni deneme tahtasi olrk kullanmasnn derdine derman olsun inssss

yok canım benım 5 ayım heba oldu zaten gecen ay bır dokt gıttım regl oldugumda yenıden cagırdı o darbeyı yedim :KK50:

Eşim de 2 haftadır keçiboynuzu kürü yapıyor bende 1 haftadır soğan kürü. Denemelerimiz ameliyata kadar devam edecek bakalım mayıs ayında bir sonuc olacak mı? Umudum yok ama yine de Allah'ın işini bilemeyiz. Rabbim Ol dedikten sonra ...

Oyy cnmm bizim sadece bi umudumuz var onu da kaybetmiyelm esinin amelyti cok iyi gececk ve sen cok gzl bi anne olacaksnn

yok canım benım 5 ayım heba oldu zaten gecen ay bır dokt gıttım regl oldugumda yenıden cagırdı o darbeyı yedim :KK50:

Yanlis tedavi yuzundenn bircok kisinin cani yandi biz dikkt edelm sor hic ceknme bi ilac verdignde ne ise yarck fln fistik ilaci arastr cok sükr elimizn altnda int var yanlis tedaviye izm vermeyelm oyle ilaclar varki yan etkileriii cok fena

Yanlis tedavi yuzundenn bircok kisinin cani yandi biz dikkt edelm sor hic ceknme bi ilac verdignde ne ise yarck fln fistik ilaci arastr cok sükr elimizn altnda int var yanlis tedaviye izm vermeyelm oyle ilaclar varki yan etkileriii cok fena

evet cok haklısın canım benım ben ılac kullanmadım hıc yumurtam catlamadıgı ıcın kıst olusuyordu o onuda 5 gun sogan suyu ıctım ve attım sukurler olsun bakalım bu ay nolucak aslında cok beklentımde yok cunku regl olup tahlıl vermem gerekıyor:KK31:

yukselmeye basladıgında 1 gunce veya aynı gun yumurtluyormussun bır yazsana atesını canım

11. Gun olcmeye basladim hepsi 36.1 di bugün 14. Gunum 35.9 normal sartlarda bugunden itibaren on gun yumurtlama gunum ama düzensiz oldugum icin bakalim ne zmn yumurtlicam

11. Gun olcmeye basladim hepsi 36.1 di bugün 14. Gunum 35.9 normal sartlarda bugunden itibaren on gun yumurtlama gunum ama düzensiz oldugum icin bakalim ne zmn yumurtlicam

sen olc bır duzenlı atesın dusmeye baslamıs :) ya gun asırı ılıskı devam et :) daha garantısı yok bence:KK49:

X