Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Bu gun başladım canim adetin ikinci günü baslaniyormus tadi da pek hoş diil.allahim bazen diyorum ki kendime nedir bu türlü turlu sacmalik bazende umitleniyorum ise yarar diye.ne bileyim:-( esiminde umrunda diil güya bebek istiyor ama bi spermogram yaptiramadim adama ahhhh vaz geceyim diyorum olmuyorrrr*_*[/QUO

hmmm Allah yardmcımız olsun bnde gecen ay sogan kürü yaptm bu ayda incir ürü yapcaktım rahimde yara ve tiroidimde yükseklik çktı rahim yarası için ilaç fitil bide troid icin dr gtcem o da ilac verir kesn. o kadar ilac içine bide incir kürünü karstrmak istemiyorm bi tedavi olayımda bidahaki ay incir kürü yaparm. Bu işin üstne düştükçe bseyler cıkıo yaw

tamam dene bakalım sen inş işe yarar canım. ben de ovülasyon testi sipariş verdim ama daha elime ulaşmadı. ben yine riske atmayıp 2 gün de bir ilişkiye giriyorum

Yani cnm bnde oyle zaten yumurtlama haftama iki gün sonra giriyorum ne kdr ovulasyon testleri

hoşgeldinnn :)) inşallah cannım aminnn

Yeni ay yeni umutlar fena halde pozitifim dopink doluyum ilk gunden adet bitimine safak sayiyorum ve cok guzel bir ay olacak ins hepimiz icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar hafta sonu esimin kuzeni nisanlandi giremedim nete ama cok cok ozledim sizi :) keyifler iyudir insallah aynaya bakip gulumseyin evrene olumlu msj iletelim:21:

chuchee**********1 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

CICIBICIMELEK******8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

brczngn***********15 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

Son düzenleme:
chuchee**********1 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

26may ********** 13 Mayıs

Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur inşallah...

Kizlaarrrrr mide hastaligi olanlar soğan kürünü yapamiyomus bnde gastrit var sizce napayim bilgilendirirseniz sevinirimmm.. suan bal tarcin corekotu yapiyorum üç gun sonra bitiyo bu daha sonra bi kac gun ara verip sogan kurune baslicaktim ama bunu okudum sizce napayim ??? :confused::confused:

bal, tarçın ve çrek otu kürü nedir? ne işe yarıyor bizide aydınlatıversene arkadasım :) soğan fikrinin yanında cok cazip göründüde :):KK9:

chuchee**********1 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

adet tarihi sırası sanırım bu . benide ekler mısın 3 mayıs adet tarıhım.

Selamlar benimde 6 mayis bat.... bugun ovu testinde cift cizgiyi yakaladimm hemen doktora gittim sag yumurtam catlamak uzereymis bu gece ve yarin gece iliski dedi doktor. Ben de hemen iliskiden sonra sagima yaticam yarari olur belki... kizlar biz 4 aydir deniyoruz olmadi. Ama bu sefer icimde acaip bi duygu var. Bu ay olcak insallah :KK66:) zaten nedense gectimimiz aylardada hep nisan geciyodu icimden Allah hayirlisini versin...

merhaba,

ovulasyon testi yazmıssın. merak ettım fiyatını yazabılır mısın?
umuorum bu ay tutar arkadasım hepımızın.

bal, tarçın ve çrek otu kürü nedir? ne işe yarıyor bizide aydınlatıversene arkadasım :) soğan fikrinin yanında cok cazip göründüde :):KK9:

Canimcim adetinin 2. Gunu baslayip 12 gun yaptigin bi kür. Bali tarcini ve corekotu karistirip sabah aksam ac karna 1 tatli kasigi yiyosun yumurtlamayi ve hormonlari duzene sokuyomus daha kolay hamile kaliniyomus kullananlarin cogu olumlu sonuc almis bakalim sonucu gorucem mayista inşallah :-)

Günaydın kızlar aksam ruyamda gebelik testi yapıyordum ve cift cizgi çıkmıştı hemde o kdr netti ki ayy ne guzeldi inşallah gercek olur

Gunaydin kizlar hafta sonu esimin kuzeni nisanlandi giremedim nete ama cok cok ozledim sizi :) keyifler iyudir insallah aynaya bakip gulumseyin evrene olumlu msj iletelim:21:

günaydın canım.hayırlı olsun.sen girmeyince kimse girmiyor tabi canım.derse gidiyorum ben şimdi.yoğunum bugün.görüşürüz .....

Canimcim adetinin 2. Gunu baslayip 12 gun yaptigin bi kür. Bali tarcini ve corekotu karistirip sabah aksam ac karna 1 tatli kasigi yiyosun yumurtlamayi ve hormonlari duzene sokuyomus daha kolay hamile kaliniyomus kullananlarin cogu olumlu sonuc almis bakalim sonucu gorucem mayista inşallah :-)

e iyimiş bu kadar kolaysa. pekı hangi oranlarda karıstırıp içmek lazım.

10 yemek kaşığı bal saf bal olcakmis ama bn normal marketten aldim 12 tatli kasigi corekotu 10 cay kasigi toz tarcin.. corekotunu ezip de kullananlar da var ama ben normal corekotu kullandim agizda iyice cignedim fydasi boyle oluyomus :-)

X