-
- Konu Sahibi basbelasiyim
Benm esim cift tarafli oldu canmm hastnde kaldk 1 gun evede de surekli yatti egilemedi afedrsn tuvlte giidiyodu ama muslugu bile bn kapatyodum agr kaldiramadi agrisi fazla olmadi cok basit bi amelyt cnm hc korkma sadece amlyt sonrasi bakm istiyo yeni dogms bebek gbi oluyorlar keciboynuzu yapip icirdim dktr etkisini gorcegmzi soyledi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Varikosel olacak
inşallah gelir :) bnde doktora gecen yıl düğün öncesi adet ağrıları için gitmiştm yumurtalıklarmın ii göründüüğünü kolay hamile kalabileceğimi sölemişti ancak eşimin sperm sayısı sınırda 25 milyn mm de onun için tekrar gitttik dr bikaç ay daha bekleyn aşılama yapabilirz snr dedi ama bn normal yolla olur diye umut ediyorm çünkü okuyorm 3-10 milyn olanlar bile normal yolla kalabiliyo eşime k.boynuzu kürü uyguluyorm 1.5 aydır inş daha da artar ve bi an önce gelir bebişler
ınsanlar nedense bos konusmayı sever canım sen uzme canını Rabbım ınsallah tez vakıtte verecektır bıze benımde yumurtam catlamadıgı ıcın kıst oluor ama henuz tedavı falan bırsey yapılmadı regl olduugmda yenıden gıdıcem bakalım ne olacak uzulme sakın hep gülümse canım elbet gelecektır
Canmm bnm ins olckk ilk defa doktra gdcksn lutfn doktorunu iyi arastir iyi doktora gt seni deneme tahtasi olrk kullanmasnn derdine derman olsun inssss
Eşim de 2 haftadır keçiboynuzu kürü yapıyor bende 1 haftadır soğan kürü. Denemelerimiz ameliyata kadar devam edecek bakalım mayıs ayında bir sonuc olacak mı? Umudum yok ama yine de Allah'ın işini bilemeyiz. Rabbim Ol dedikten sonra ...
yok canım benım 5 ayım heba oldu zaten gecen ay bır dokt gıttım regl oldugumda yenıden cagırdı o darbeyı yedim
Yanlis tedavi yuzundenn bircok kisinin cani yandi biz dikkt edelm sor hic ceknme bi ilac verdignde ne ise yarck fln fistik ilaci arastr cok sükr elimizn altnda int var yanlis tedaviye izm vermeyelm oyle ilaclar varki yan etkileriii cok fena
yukselmeye basladıgında 1 gunce veya aynı gun yumurtluyormussun bır yazsana atesını canım
11. Gun olcmeye basladim hepsi 36.1 di bugün 14. Gunum 35.9 normal sartlarda bugunden itibaren on gun yumurtlama gunum ama düzensiz oldugum icin bakalim ne zmn yumurtlicam
sen olc bır duzenlı atesın dusmeye baslamıs :) ya gun asırı ılıskı devam et :) daha garantısı yok bence
Oyy cnmm bizim sadece bi umudumuz var onu da kaybetmiyelm esinin amelyti cok iyi gececk ve sen cok gzl bi anne olacaksnn
feçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte şifa verir insallah
Yani cnm orasi oyle ama hangi gun yumurtladimi merak ediyorum ates fusunce mi yumurtlicam kiz
hayır canım yukselmesı gerekıyor
hayır canım yukselmesı gerekıyor
Sakaryaliyim ama istanbula evlendim
Gunaydin kizlar hafta sonu esimin kuzeni nisanlandi giremedim nete ama cok cok ozledim sizi :) keyifler iyudir insallah aynaya bakip gulumseyin evrene olumlu msj iletelim
adet tarihi sırası sanırım bu . benide ekler mısın 3 mayıs adet tarıhım.