Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

üzülme yaaa cok zorlayınca hepten olmuyo farkettim bunuuu. incir kürüne ne zaman basladınn

:-D :-D bnde ısı takibi yapiyorum bu ay bide bal tarcin corekotu yaptim bakalim hayırlısı

Ben bu ay ısı takibi yapiyorum olumlu sonuc alirsam ins paylasicam sizde yaparsiniz

tamam dene bakalım sen inş işe yarar canım. ben de ovülasyon testi sipariş verdim ama daha elime ulaşmadı. ben yine riske atmayıp 2 gün de bir ilişkiye giriyorum

Kizlar hersey stresten ve kafamiza cok taktigimiz icin, benim evlendigimde hormponlarim cok iyiydi 2 yillik evliyim ilk zamanlar bebek istemedik erken diye 2013 eylulde ilk ay planli denememizde hamile kaldim, ama nasip degilmis iki aylikken kaybettim, kurtajdann beri 7 ay olacak folikasite hic ara vermedim ama her ay bir hastalik buldu bir turlu baslayamadik bebek calismalarina gecen ay tam hamile kaldim diye hissederken hatta ovulaasyon testindde adete yakin koyu cizgi cikti bu da sadece hamilelerde cikar derler ama 12 gun gecikti adetim dr a gittim yumurtlamayi saglayan lh ve fsh degerim 1 in altina dusmus dr bile sasirdi bu baskikanma ancak hamilelerde olur dedi, ama dr um adet sokturucude vemedi rahat ol beyinde hormonlari yoneten hipofiz bezi calismamis bu hep stresten sikintidan oluyormus gercekten 5 gun isten izin aldim ailemin yaina gittim iznim bitmeden adetim geldi, geri dondugumde adetin ikinci gunu tekrar hormonlarima baktirdim degerlerim normale donmus, daha onceki aylar sogan kuru baltarcincorekotu hepsini denedim vucudun normal duzenini bozuyor, ben onermiyorum,

üzülme yaaa cok zorlayınca hepten olmuyo farkettim bunuuu. incir kürüne ne zaman basladınn

Bu gun başladım canim adetin ikinci günü baslaniyormus tadi da pek hoş diil.allahim bazen diyorum ki kendime nedir bu türlü turlu sacmalik bazende umitleniyorum ise yarar diye.ne bileyim:-( esiminde umrunda diil güya bebek istiyor ama bi spermogram yaptiramadim adama ahhhh vaz geceyim diyorum olmuyorrrr*_*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…