-
- Konu Sahibi basbelasiyim
Insallah canim yaInşaallah bebeklerimiz mayısta karnımız da olur
hosbulduk canim alinti yapmamisim :) bat adetin basladigi tarihti sanirim ozaman 29 mart oluyohoşgeldinnn bat tarihin ne zaman
hosbulduk canim alinti yapmamisim :) bat adetin basladigi tarihti sanirim ozaman 29 mart oluyo
Zor olmaz mi zaten adetim devam ediyor şu an bu ay da çok umitlenmistim ama olmadi işte. Başladım incir kurune bugun.bakalim ise yaricak mi? Adet bitince ovulasyon testi kullancam.Esim de şehir dışında artık yumurtlamayi yakalayinca apar topar yanina gidicem
Ay insaallah senin ne zaman bataaa o zaman az kalmışşş inş güzel haberler alırsınnnn:)
girmedn mi valla iyi cesaret finallerde napcaksın
Mrb kizlar bende yeni katildim araniza bebek umutlarimizi birlikte bekleyelim, 7 ay once dusuk yaptim uzun bir aradan sonra tekrar bekliyorum bebegimin yolunu insallah bu sefer annesine kavusur, benim bat 6 mayis su aralar tahminimce ovulasyon gunlerim degerlendirmeye calisiyorum, fazla kasmadan kafaya takmadan relaks olmaya calisiyorum, gecen ay cok umitlendim her gun ovulasyon ve son gunlerdede gebelik testi derken sonunda adetim 12 gun gecikti ve kocama bir sifir, dr hormonlarin bozulmus kafana bu kadar takma dedi, herhangi bir ikac vermedi dinlen sikinti yapma kendine dedi 7 gun sonra kendiliginden oldu, o yuzden bu ay ovulasyon testide yapmicam 2 gunde 3 gunde bir ikiski yontemini deniyorum nasipte varsa gelir[/QUOTE
hoşgeldin canım inş güzel haberler alırsın bu ay:))
Insallah hepimizden guzel haberler gelir
bn 8 aylık evliyim 30 günde bir olurdum 30 u geçmezdi şimdi 33-34 gün artmaya basladısen nekadarlık evlisin yas kaç ?
Ay insaallah senin ne zaman bat
kızlar ben de tam tersi erken olmaya başladım. hamilelik düşündüğümden beri 5 - 6 gün erken oluyorum neden ki acaba?
Zor olmaz mi zaten adetim devam ediyor şu an bu ay da çok umitlenmistim ama olmadi işte. Başladım incir kurune bugun.bakalim ise yaricak mi? Adet bitince ovulasyon testi kullancam.Esim de şehir dışında artık yumurtlamayi yakalayinca apar topar yanina gidicem
Stresten duzenlerimiz bozuluyo herqlde :-(
evet canım sanırım ole(
Ben bu ay ısı takibi yapiyorum olumlu sonuc alirsam ins paylasicam sizde yaparsiniz
üzülme yaaa cok zorlayınca hepten olmuyo farkettim bunuuu. incir kürüne ne zaman basladınn
Bnde dort aylik evliyim 21 yasindayim sen kac yasindaisn cnm