Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

hadı ya cıddımısın? ılk defa duydum boyle bırsey sanmıyorum o bana vurmazda nasıl yaptırıcam ramazanlık geldı

http://95.0.108.93:8080/Default.aspx bu sayfaya giriyorsun hasta no ve kimlik nonu :))) çıkmışsa yazıyo zaten :))) sen hiç takma kafana olurmu ne kadar rahat olursan o kadar iyi...bebeğin cinsiyetini hiç merak etmiyorum sağlıklı olmasını ve sağlıkla doğmasını istiyorum o yzden başka bi isteğim yok açıkçası ((

Kizlar adetm duzenli varsayarsak 1 gun gecikmem oldu ve bu ssbh su testi yaptm bana ikinci czgi pembemsi geldi.szde bakar msnz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım testi tekrarlarsan daha sağlıklı olur :))) 2-3 damla yeterli test için

anammm bızımkı yıne sınırlendı tamam ya :) nasıl yapıcam ramazanda geldı yıne bır yalanla acıle gıtmem gerek:)

geçen ben naptım bil :)))) evde gebelik testi kalmış 2 tane çöpe atacağıma son kez çift çizgi görim diye bi yaptım ana silik çıktı ağla ağla öldüm diğerinide yaptım yine silik çizgi.hemen acile gittik bebek iyiymiş çok şükür meğerse belli bir zaman sonra beta düşermiş ben ne bilim tabi ama sen yaptır acile git akşam mesela ha inşallah vardır yoksa bilirsin ya söktürücü içersin yada kür yaparsın aklında orda kalmaz dimi hadi hadi

girdim gülüm telde görünmedi sonuclar bilgisayarda göründü ama AMH cıkmamıs daha.hayırlısı olsun canım benim saglıklı sıhatli olsunda insallah.akısına bırakıcam canım benim insallah

Allah ıylıgını versın ya kızım herseye aglama bebegın var senın :):) ayy cok guldum ya haklısın oyle yapayım canım

yok bebekımm:) ınsan ınanmayınca sanırım beklemıyor kan vereyımde dıyorum artık acılde ama karnım falan agrıyor sanırım oldum olucam

kız allah kocana sabır versin ne inatçısın sen bu arada 1 yılı doldurmuşsun hayırlı olsun

gunaydın kızlar :)

bugun gogus agrım kesıldı we kasıgım dewam edıyo. adetcıgım gelme hazırlıgı yapıyo sanırım :) bu ay canımı yakmadan gelıcek :)

ıyıyım canım saol sen nasılsın nerelerdeydın bakımmm

ben mı :) 11.30 da uyandım 12 de kahwaltı yaptım sonra kahwe ıcıp geldım :) dun burdaydım ama senı goremedım hıc

sabah uyandım gogus agrım gecmıs.kasıgımın sızısı hafıfledı baya.sol kasıgıma kucuk kucuk batma oluyo belım agrıyo. gece camlar acıktı ustumu de actım sanırım

anlıcagın adetcıgım gelıyo bu hafta ıcınde olurum hayırlısı napayım artık yawrum

ben hala olmadım ya karnım falan agrıyor belım agrıyor geldı gelecek dıyorum ama bırsey yok napalım hakkımızda hayırlısı elbettekı rabbım bızede evlat verecektır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…