-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #6.081
Iyiyim canim cok sukur...sende bebek var sanirim
Iyiyim canim cok sukur...sende bebek var sanirim
Canım napıyosun başladın mı sogan kurune bende baslıcam canım da nası yapılıyoooo birlikte yapalım bu ayyy ama arkasından ılla incir kuru olmalı dıyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok daha yapamadım ya bır usengeclık sorma gıtsın
kızzz naptn adetmi oldun :26:
kızzz naptn adetmi oldun :26:
yok ya kuzum testlerde negatıf adette olmadım bana sogan yolu gorundu
Kuzum bn sımdi cıktım doktordan enfeksiyondan dolayı olamıyosun dedi rahmımı temizledi kurcaladı baya bi anlıcagın bnde baslayım diyorum sogana yaa ama nette tam bilgi yok illa incirle yapın diyo ama ne gun olcagını bilmiyorum baya bi ilaç verdi onlarla yapsam sıkıntı olur mu ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canim ilacla beraber sogan suyu kullanilmiyor dikkat et ters tepmesin sonra:44:
Yok canim ilacla beraber sogan suyu kullanilmiyor dikkat et ters tepmesin sonra:44:
yok ya kuzum testlerde negatıf adette olmadım bana sogan yolu gorundu
nbr gülüm ben adet oldumdün amh ve progesteron tahlili verdim baskentte bi hafta sonra belli olacak.esimde uygun vakitte sperm testi verceek is durumundan dolayı veremiyo suan.sen nasılsın gülüm
slm canım nasılsın bende sogan suyu yapıcam bu ay
Kizlar adetm duzenli varsayarsak 1 gun gecikmem oldu ve bu ssbh su testi yaptm bana ikinci czgi pembemsi geldi.szde bakar msnz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızım 10 gün gecikmesi normal mi sence allah aşkına gidip kan versene ya
ama canım olsa zaten coktan ıdrar testınde cıkmazmıydı
bencede yapın cok faydalı bır nımet ben ıcerken 1 fatıha 3 ıhlas okuyup sıfa olarak ıcıyordum gunde kıstımden kurtulmustum ınsallah sızede sıfa olur
olsun sakın üzülme her zorluğun sonu ferahlıktır beni gözünün önüne al.1 aşılama 1 tüp olumsuz 2.ci deneme olumlu hamdolsun :))) yeterki sabırlı ol..ben iyiyim bi an önce seninde gebe kalmanı istiyorum :)))) eşinede bakılsın ikinizede bakılsınamh 1 hafta sonra değil 2-3 güne çıkar.netten sonuçlarına bakabiliyorsun biliyorsun değilmi :)