Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Iyiyim canim cok sukur...sende bebek var sanirim

yok yawrum hıc sanmıyorum sıcaklardandır dıyorum 1 haftadr halsızım yemek yapasım bıle gelmıyo. dun oyle dalgındım kı teflon tencerede pılawı yaktım o derece :)

erken baslayan agrılarda zaten benı baya tedırgın ettı. artık adetı beklıyorum yanı. ben temmuzn ayında senınleyım canım :)

Iyiyim canim cok sukur...sende bebek var sanirim

Canım napıyosun başladın mı sogan kurune bende baslıcam canım da nası yapılıyoooo birlikte yapalım bu ayyy ama arkasından ılla incir kuru olmalı dıyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok daha yapamadım ya bır usengeclık sorma gıtsın

yok ya kuzum testlerde negatıf adette olmadım bana sogan yolu gorundu

Kuzum bn sımdi cıktım doktordan enfeksiyondan dolayı olamıyosun dedi rahmımı temizledi kurcaladı baya bi anlıcagın bnde baslayım diyorum sogana yaa ama nette tam bilgi yok illa incirle yapın diyo ama ne gun olcagını bilmiyorum baya bi ilaç verdi onlarla yapsam sıkıntı olur mu ki

Yok canim ilacla beraber sogan suyu kullanilmiyor dikkat et ters tepmesin sonra:44:

Kızlar doktora gittim bu ay yumurta takıbı yaptırdım ve 19. Gün yani bugün yumurtamın çatlıcağnı söyledi ama ben garanti olsun die dün ve bugünü degerlendırdm dua edinde tutsun 😄 birde ben 15. GünDe ovulasyonum sanıyodum meger geç omuomuç şu ovu testlerine hiç güvenmıyorum artık

Kizlar adetm duzenli varsayarsak 1 gun gecikmem oldu ve bu ssbh su testi yaptm bana ikinci czgi pembemsi geldi.szde bakar msnz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403761041963.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 44
nbr gülüm ben adet oldum dün amh ve progesteron tahlili verdim baskentte bi hafta sonra belli olacak.esimde uygun vakitte sperm testi verceek is durumundan dolayı veremiyo suan.sen nasılsın gülüm

olsun sakın üzülme her zorluğun sonu ferahlıktır beni gözünün önüne al.1 aşılama 1 tüp olumsuz 2.ci deneme olumlu hamdolsun :))) yeterki sabırlı ol..ben iyiyim bi an önce seninde gebe kalmanı istiyorum :)))) eşinede bakılsın ikinizede bakılsınamh 1 hafta sonra değil 2-3 güne çıkar.netten sonuçlarına bakabiliyorsun biliyorsun değilmi :)

ama canım olsa zaten coktan ıdrar testınde cıkmazmıydı

secido kan testi yaptırmalısın bence artık canım burda bi arkadas 20 gün adet görmeynce negatif cıknasna karsn pozitifi gördü benim zaten böyle gecikiyo diceksin ama ne olur ne olmaz garantiye al bence. snra kür yapmaya basla.

Guzel kalplim iyi niyetli arkadasim cok sagol haklisin esimle dun konustuk cok taktigimi soyledim.bende takiyorum ama napabiliriz.Hz İbrahim Peygamber bile 60yasinda baba olmus Hz İsmaile dedi.Peygamber bile kac yil beklemis dedi.dua edicez dedi.bende uzuluyorum ama Allahin takdiri dedi.biraz daha iyi oldum.gulum esime bakilcakta isten izin alamiyo bi turlu ama baktircaz.netten girdim canim bilmiyodum ama cikmadi bos sayfa cikiyo....bebisin cinsiyeti ne acaba merak ediyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…