Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

kızz olsa coktan anlasılırdı sanmıyorum ama yınede rabbım bılır verırsede fena olmaz:)

Çiğdeeeem kızıyorum sanaa haaa böle yoksa bıle kı ınsallah var ama dıger adet gunun otekı hafta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet haklısın ama valla ısten cık eve gıt sımdıde oruc ıftardan sonra uyukluyorum:)

😥Olsuuun kuzuuum yaaa adetın gelse yıne bısı yok böle belkıde var ve zarar verıyosuuuun

😥Olsuuun kuzuuum yaaa adetın gelse yıne bısı yok böle belkıde var ve zarar verıyosuuuun

yokkız alıskınım ben yumurtam catlamayıp kıst olmustur ondan gecıkır:) haftaya ctesı mecbur oruc tutmuycam doktora gıdıcem

kızz olsa coktan anlasılırdı sanmıyorum ama yınede rabbım bılır verırsede fena olmaz:)

kızım aha 1 hafta snra adetın geldı napacan. yumurtlama gununu nasıl hesaplıcan.delı yaaaa. yawrum bak gıt tahlıl yaptır. adet agrsı gıbı agrım war dıyodun bak daha olmadın :)

canlarım nasılsınız cok özledım hepınızı :) nasıl gidiyor calısşmalar. kızlar morallerı bozmak yok sabırla devam calısmalara. hamıle kalamamaktan kotu sylerde varmıs. dıger topikte de kotu seyler yasanabılıyor bazen. o yuzden Allahtan herseyın hayırlısını dıleyelım. hayırsız olucagına gec olsun dimi ama. cok sevıyorum sızlerı. en yakın zamanda mujdelı haberlerınızı beklıyorum

canım benım yaa ewet dogru soyluyosun hakkımızda hayırlısı olsun. dıger turlu daha beter yıkılıyo ınsan. bızım de aynı canım dıdınıp duruyoruz :) umutlar acabalar test yapmayanlar (cıgdem gıbı :) ) stresten gerılenler ( bu da benım :) ) aynı bıraktıgın gıbıyız yanı :)

hıc stres yapmayın kızlar gercekten en boşladıgınız ay hamıle kalıcaksınız. bende bılıyosunuz ugrastım aylarca takıp takıp. hıc olmaz dedıgım ay oldu. oyuzden takılmayın cok fazla. cıgdem nıye test yapmıyosun kuşum sen. anlıyorum negatıften korkuyosun ama içindeki kuşkularda gıttıkce umut oluyo oyuzden bır an once ögren bence sonucu...

yok bebegımmm korkmuyorum artık zaten yaparsam sogan kuru yapıcam hamılelık bekledıgımden degıl bwn bılıyorum bebek falan yok Sabırla beklıyorum gelecegı gunu sen nasılsın canım

yok bebegımmm korkmuyorum artık zaten yaparsam sogan kuru yapıcam hamılelık bekledıgımden degıl bwn bılıyorum bebek falan yok Sabırla beklıyorum gelecegı gunu sen nasılsın canım

olsun sen yınede yap testı bellı olmaz bu işler :) sogan kuru gercekten işe yarıyor dıyolar bencede dene şansını. valla kuzum bne ıyıyım işte. hafıf bulantı ve baş donmesı oluyo ara ara onlarla ugrasıyorum. doktor progestan verdı bıraz risklı dıye. oda belırtılerı arttırıyo maalesef ama yıende sukur. benden cok daha kotu olanlar var. hatta hastanede yatanlar bıle var.

evet evet masallah sen ıyısın kımseyede soyleme

inş canım. inş hepımız alıcaz kucagımıza bebıslerımızı. Allah bu mubarek gunde isteyen herkesin duasını kabul etsın..

Amiiiin bitanem inşallahhh siliyorum hemenn msjlarııı bayadır girmeyınce unutmusuuumm msja bakmayıı

Amiiiin bitanem inşallahhh siliyorum hemenn msjlarııı bayadır girmeyınce unutmusuuumm msja bakmayıı

kuzum deenedım yıne atamıyorum sana mesaj. özel mesajlarını sılmen gerekıyor mus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…