Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

ben hala olmadım ya karnım falan agrıyor belım agrıyor geldı gelecek dıyorum ama bırsey yok napalım hakkımızda hayırlısı elbettekı rabbım bızede evlat verecektır

kac gun gecıktı pekı ? kız nerdeyse bı sonrakı adetıne az kaldı haa 2 hafta fln. yoksa tutmus olmasın cıgdem :KK52::KK52::KK52::KK52:

kan tahlılı yaptırdın mı sen :KK76::KK76::KK76::KK76: hadı ınsallah Allahımmm

kac gun gecıktı pekı ? kız nerdeyse bı sonrakı adetıne az kaldı haa 2 hafta fln. yoksa tutmus olmasın cıgdem :KK52::KK52::KK52::KK52:

kan tahlılı yaptırdın mı sen :KK76::KK76::KK76::KK76: hadı ınsallah Allahımmm

dıger adetıme 12 gun kaldı:):) canım tutsa cıkardı ya sanmıyorum ne dıyeyım Allahtan umıt kesılmez o ol derse olur hıkmetıne sual olunmaz bakalım nolucak oylede usenıyorumkı tahlıl yapmaya

dıger adetıme 12 gun kaldı:):) canım tutsa cıkardı ya sanmıyorum ne dıyeyım Allahtan umıt kesılmez o ol derse olur hıkmetıne sual olunmaz bakalım nolucak oylede usenıyorumkı tahlıl yapmaya

bana bak delı sogan kuru yapmadın dımı :KK53::KK53::KK53: bugun ıs cıkısında hemen kan testı yaptır tamam mı. agrım var dıyodun adet agrısı gıbı mı ? bunca zaman gecıkır tabı hamıleler de adet agrısı gıbı sancı cektım dıyolar aaayyyyyy ınsallah yaaa :)

bak benım agrılarım gıttı :KK43:

bana bak delı sogan kuru yapmadın dımı :KK53::KK53::KK53: bugun ıs cıkısında hemen kan testı yaptır tamam mı. agrım var dıyodun adet agrısı gıbı mı ? bunca zaman gecıkır tabı hamıleler de adet agrısı gıbı sancı cektım dıyolar aaayyyyyy ınsallah yaaa :)

bak benım agrılarım gıttı :KK43:

yok kuzum ya yenı yenı olurstu bu durum kız olsa sımdı askere gıdecektı neredeyse:KK1: soganı yapmadım yınede ıcıme sınmedı:KK37:

secido, senin adetin genelde gecikiyodu degil mi, hatırladığım kadarıyla?

evet canım o catlayasıca catlamayan yumurta yuzunden:KK1: tek sevıncım kıst ve gelısen yumurta vardı doktor oyle demıstı ama yıne adet olmadım ıdrar testıde gecen hafta yaptım tek cızgıydı bırtanem sen nasılsın teyzosunun kuzusu nasıl canım benım:KK16:

evet canım o catlayasıca catlamayan yumurta yuzunden:KK1: tek sevıncım kıst ve gelısen yumurta vardı doktor oyle demıstı ama yıne adet olmadım ıdrar testıde gecen hafta yaptım tek cızgıydı bırtanem sen nasılsın teyzosunun kuzusu nasıl canım benım:KK16:

uğraşıyor teyzesi..yerinde durmuyor kerata. sanırım arkadaş i,stiyor sıkılmış.teyzesi bir arkadaş getir inşallah bize..:KK3:

uğraşıyor teyzesi..yerinde durmuyor kerata. sanırım arkadaş i,stiyor sıkılmış.teyzesi bir arkadaş getir inşallah bize..:KK3:

ınsallah canım ya bende cok ıstıyorum ama Allahın takdiri elden birşey gelmiyor :) valla bana kalsa ben ona 2 arkadaş getiririm dualarından eksik etme canım:KK31:

ınsallah canım ya bende cok ıstıyorum ama Allahın takdiri elden birşey gelmiyor :) valla bana kalsa ben ona 2 arkadaş getiririm dualarından eksik etme canım:KK31:

merak etme canım. inşallah hamilelerin duası kabul olur. inşallah bir bir hamile haberlerinizi alırız arkadaşlar.

hadı ya cıddımısın? ılk defa duydum boyle bırsey sanmıyorum o bana vurmazda nasıl yaptırıcam ramazanlık geldı

evett bu söyledgm gercekkk. hatta burda da kısa bir süre o arkadas takıldı baska bir topicte tanısıyoduk ismi tbafth yanlıs yazmadıysam. en son hamile oldgnu öğrendi ve 20günlük mü ne gecikmeydi testte cıkmıodu ee senn son durumlar nasl ?

X