Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

hayır ya hıc korkma hep kotu olacak diye birsey yok Allah ıın verırse bırgun bu yazdıklarımıza bebeklerımızle bakıp güleceğiz

yumurtlamadan berı dewam etmesı endıselendırıyo benı. normalde adete yakın baslardı agrı ama bu ay boyle oldu

belkıde sen cok panık yaptıgın ıcın vucut tepkı verıyor olabılır bak unutma zıhın ınsanın dusmanıdır nasıl yonlendırırsen beden onu yapar bıraz sakın ol bebegım lutfen uzme benı

Çidoşum haklı bitanem kafanı dagıt biraz yorma zıhnını daha fazla kafayı yıyo insan ama beklemekten baska caremiz yokki yawrum yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sakınles guzel seyler dusun ama bebek olmasın lutfen cık gez dolas

ben gıdım balkonları temızlım barı :) aman yaaa adet olursam da olayım napım dunyanın sonu degıl ya.. bugun kurstada bıra cnm sıkıldı o yuzden bu kadar gerıldım sanırım. aman yaaa Allahın gunu bıtmıo napam artık amaaan cok darlandım bea

Temizledin mi hatuuuun ohhh gıcur gıcır hııı burda çidoş sen ben kaldık heralde biii başka kimse yokk

Temizledin mi hatuuuun ohhh gıcur gıcır hııı burda çidoş sen ben kaldık heralde biii başka kimse yokk

ewet canım temızledım , kafayı dagıttım ıyıce. ya bugun kursta moralım bozuldu bı ara sonra ewe geldım nedense bu agrıya taktım. delı mıyım ne sonra baktım kı gıdısım gıdıs degıl ıyıce gerılıyorum aman beee dedım adet olursam da olayım napayım artık. kaldıramıyorum stresı. kımyasaldan sonra dengem bozulmustgur ya da yıne kımyasal olursa cok uzulurum dıye dıye darlandım bugun ramazandan sonra dewam ederım artık napayım. bende kecıboynuzunu kullanırım oohhhh

Şu kecıboynuzunuda kendinide rahat bırak balım biraz adet olmak da mantıklı en azından ümit var demek Allah veriyo bitanem ya da alıyo unutmadan istemek gerek bu stresle zaten yumoşlar izin vermezler spermciğin yol almasına kasılmaktan reg olursak diğer ay bida denicez napalım bitanem ama böle süresini de uzatıyoruz kaçan kovalanır misali💃💃💃

ewet canım dogru soyluyosun..zaten muhtemelen bu ay adet olurum. ramazanda dınlenıcem artık hamılelık fln dusunmek ıstemıyorum. farklı bı dunnyaya gıdeyım ınsanların bebek yok mu sorusundan uzaklasayım hawuza gıdeyım yuzeyım gunesleneyım oooohhh :)

Çidoşum haklı bitanem kafanı dagıt biraz yorma zıhnını daha fazla kafayı yıyo insan ama beklemekten baska caremiz yokki yawrum yaa

He ya demetim bir kor bir ayvaz kaldik :) Allahim hayirli zamani bekliyordur mutlaka ben eminimki rabbim bizi bizden daha faZla dusunur

He ya demetim bir kor bir ayvaz kaldik :) Allahim hayirli zamani bekliyordur mutlaka ben eminimki rabbim bizi bizden daha faZla dusunur

Ayneeen çiğdemiiim ona bırakcaaz kendimiziii en hayırlısını beklicez bıraz fazla meraktan geliyo basımıza ne geliyosaaa vallaa😂

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…