-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #6.121
ben hala olmadım ya karnım falan agrıyor belım agrıyor geldı gelecek dıyorum ama bırsey yok napalım hakkımızda hayırlısı elbettekı rabbım bızede evlat verecektır
kac gun gecıktı pekı ? kız nerdeyse bı sonrakı adetıne az kaldı haa 2 hafta fln. yoksa tutmus olmasın cıgdem
kan tahlılı yaptırdın mı senhadı ınsallah Allahımmm
dıger adetıme 12 gun kaldı:):) canım tutsa cıkardı ya sanmıyorum ne dıyeyım Allahtan umıt kesılmez o ol derse olur hıkmetıne sual olunmaz bakalım nolucak oylede usenıyorumkı tahlıl yapmaya
bana bak delı sogan kuru yapmadın dımıbugun ıs cıkısında hemen kan testı yaptır tamam mı. agrım var dıyodun adet agrısı gıbı mı ? bunca zaman gecıkır tabı hamıleler de adet agrısı gıbı sancı cektım dıyolar aaayyyyyy ınsallah yaaa :)
bak benım agrılarım gıttı
yok kuzum ya yenı yenı olurstu bu durum kız olsa sımdı askere gıdecektı neredeysesoganı yapmadım yınede ıcıme sınmedı
tatlım bence bugun yaptır mutlakabenım moral dıplerde uzanıyorum oyle :/ ramazanda sadece mıgde degıl wucudu da dınlendırırız artık
aynen oyle sen cok takıyorusun cunku bır rahat bırak kendını artık
adete yakın gerılıyorum :18::18: kendımı kontrol edemıyorumben bebek olsam bu kadar strese bende gelmezdım zaten
ayyy yaaa cok guldummmee yanı boyle kaskatı anneye nıye geleyım
secido, senin adetin genelde gecikiyodu degil mi, hatırladığım kadarıyla?
heheheheh :) daha dogmadan bana kendı stresını yukluyo dıye trıp atardım walla :)
evet canım o catlayasıca catlamayan yumurta yuzundentek sevıncım kıst ve gelısen yumurta vardı doktor oyle demıstı ama yıne adet olmadım ıdrar testıde gecen hafta yaptım tek cızgıydı bırtanem sen nasılsın teyzosunun kuzusu nasıl canım benım
uğraşıyor teyzesi..yerinde durmuyor kerata. sanırım arkadaş i,stiyor sıkılmış.teyzesi bir arkadaş getir inşallah bize..
ınsallah canım ya bende cok ıstıyorum ama Allahın takdiri elden birşey gelmiyor :) valla bana kalsa ben ona 2 arkadaş getiririm dualarından eksik etme canım
merak etme canım. inşallah hamilelerin duası kabul olur. inşallah bir bir hamile haberlerinizi alırız arkadaşlar.
o lafı oda soyluyor bebekımm:) Heralde Allah sabrını verirsaol canım evet 21 hazıranda doldurdum artık daha cok sorar mıllet ee bır yılda oldu
hadı ya cıddımısın? ılk defa duydum boyle bırsey sanmıyorum o bana vurmazda nasıl yaptırıcam ramazanlık geldı
inşallah canım inşallah amin
nbr cnm nasılsın :) kız tahlıl yaptırdın mı ?