Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

ben hala olmadım ya karnım falan agrıyor belım agrıyor geldı gelecek dıyorum ama bırsey yok napalım hakkımızda hayırlısı elbettekı rabbım bızede evlat verecektır

kac gun gecıktı pekı ? kız nerdeyse bı sonrakı adetıne az kaldı haa 2 hafta fln. yoksa tutmus olmasın cıgdem

kan tahlılı yaptırdın mı sen hadı ınsallah Allahımmm

kac gun gecıktı pekı ? kız nerdeyse bı sonrakı adetıne az kaldı haa 2 hafta fln. yoksa tutmus olmasın cıgdem

kan tahlılı yaptırdın mı sen hadı ınsallah Allahımmm

dıger adetıme 12 gun kaldı:):) canım tutsa cıkardı ya sanmıyorum ne dıyeyım Allahtan umıt kesılmez o ol derse olur hıkmetıne sual olunmaz bakalım nolucak oylede usenıyorumkı tahlıl yapmaya

dıger adetıme 12 gun kaldı:):) canım tutsa cıkardı ya sanmıyorum ne dıyeyım Allahtan umıt kesılmez o ol derse olur hıkmetıne sual olunmaz bakalım nolucak oylede usenıyorumkı tahlıl yapmaya

bana bak delı sogan kuru yapmadın dımı bugun ıs cıkısında hemen kan testı yaptır tamam mı. agrım var dıyodun adet agrısı gıbı mı ? bunca zaman gecıkır tabı hamıleler de adet agrısı gıbı sancı cektım dıyolar aaayyyyyy ınsallah yaaa :)

bak benım agrılarım gıttı

yok kuzum ya yenı yenı olurstu bu durum kız olsa sımdı askere gıdecektı neredeyse soganı yapmadım yınede ıcıme sınmedı

secido, senin adetin genelde gecikiyodu degil mi, hatırladığım kadarıyla?

evet canım o catlayasıca catlamayan yumurta yuzunden tek sevıncım kıst ve gelısen yumurta vardı doktor oyle demıstı ama yıne adet olmadım ıdrar testıde gecen hafta yaptım tek cızgıydı bırtanem sen nasılsın teyzosunun kuzusu nasıl canım benım

uğraşıyor teyzesi..yerinde durmuyor kerata. sanırım arkadaş i,stiyor sıkılmış.teyzesi bir arkadaş getir inşallah bize..

uğraşıyor teyzesi..yerinde durmuyor kerata. sanırım arkadaş i,stiyor sıkılmış.teyzesi bir arkadaş getir inşallah bize..

ınsallah canım ya bende cok ıstıyorum ama Allahın takdiri elden birşey gelmiyor :) valla bana kalsa ben ona 2 arkadaş getiririm dualarından eksik etme canım

ınsallah canım ya bende cok ıstıyorum ama Allahın takdiri elden birşey gelmiyor :) valla bana kalsa ben ona 2 arkadaş getiririm dualarından eksik etme canım

merak etme canım. inşallah hamilelerin duası kabul olur. inşallah bir bir hamile haberlerinizi alırız arkadaşlar.

hadı ya cıddımısın? ılk defa duydum boyle bırsey sanmıyorum o bana vurmazda nasıl yaptırıcam ramazanlık geldı

evett bu söyledgm gercekkk. hatta burda da kısa bir süre o arkadas takıldı baska bir topicte tanısıyoduk ismi tbafth yanlıs yazmadıysam. en son hamile oldgnu öğrendi ve 20günlük mü ne gecikmeydi testte cıkmıodu ee senn son durumlar nasl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…