- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #6.041
amin canım inşallah :) rüyamda hamileymişim ve oğlum olcakmış. uyanınca cok moralım bozuldu. demek kı bu ay ben kendımı cok sıkmısım kı ruyama gırdıadet olcakmısım gıbı sancım oluyo. esıme dıyorum kesın adet olucam dıyorum. o da kesın deme dıyo ne zaman ne olacagını bız bılemeyız dıyo, .allahım ol derse olur dıyo elımızden gelenı yaptık dıyo.
Kizlar temizligin son safhasi olan lavaboyu temizledim tam ciktim dengemi kaybettim cok kotu dustumbelimi ve kafami carptimm 1 saat oldu
Denemedim bu ay yapayim diyorum ama benim solda kist varken sagda yumurtam vardi doktor duzenli iliski demisti incir tamamen kist yapar diye korkuyorum
canım bak bende mesela yumurtlama gununu tutturamam dıye bı sonrakı adete kadar duzenlı yapıyorum 2 3 gunde bır.ıncır kurune ne zmn baslanılıyo bılmıyorum ama catlaaya yardımcı dıye bılıyorum yawrum
Kizlar temizligin son safhasi olan lavaboyu temizledim tam ciktim dengemi kaybettim cok kotu dustumbelimi ve kafami carptimm 1 saat oldu
Kuzuuuum napıyosuuun o ruyalar olcaga işarettır belki bilemezsiiiinnnn benim sabak kahve sulu akıntım geldiiii bu aradaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yawrrrruuuuum naptııın yaaa seeeen hem testi yapmadan niye kalkıştın işlereee ıyımısııın nasılsııın yara bere var mııı
yok sukur ama cok agriyor her yerimaman yaptim noldu tabiki tek cizgi
Yalaaan nezman yaptııınnnn
10 dk once yaptim sabah ta yapicam tek cizgi oluraa aksam sogan suyuna basliycam
ayyyy deme yaaa cok kotu dusmussun yawrum yaasımdı nasılsın ıyımısın
Kuzuum bidaa bi doktora gıtseeen ben hala ümitliyiim yaaa moralını bozmak istemem ama bilemedim yawruuum yaa
Yok canim ya olsa cikmazmi hic napalim alistim ben Allah kerim
Iyiyim agrilarim var ama bunaa sukur bu ara test yaptim tek cizgi
günaydınnnn...
hadı yaayawrum ne dıcem bılemedım,onumuzdekı ayda beraberız zaten :) ama doktorunla gorus mutlaka yanı bı ılacı wardır bu catlama ısının
oyle ya sogan suyu ıceyım adet olunca gıdeyım bu sefer tedavıye baslayallım