Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Yawrum sen yumuşunun bıttıgını nerden tahmın ettiiin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tahmın etmedım kı sallıyorum :) bılgısayara gore 13 ıle 18 hazıran arası yumurtlama ama 5 gun oncesı 5 gun sonrası dıye genellersem 23 hazıranda bıter yumurtlama. o zaman demek kı 2 gun snra bıtcek yumurtlma :) nrmalde yumurtlma bıttıyse normal beyaz akıntı gelıyodu benden ordan anlıyyodum :)

Kuzum o pc şeysileri yanıltıyo benmde 9unda bitcek diyodu iki gun sonra yumurtladım gbi akıntını takıp et
Bnm atesim 36.6 ya sabıtlendi hamişlikte artıyomu acaba bernam yaaa

ıste onlara guwenılmıyo burdan anladım demek kı ben hala yumurtluyorum :) ewet canım hamılelıkte ates artıyo yukselıyo dıye bılıyorum masallah senın atesınde ıyı :)

ıste onlara guwenılmıyo burdan anladım demek kı ben hala yumurtluyorum :) ewet canım hamılelıkte ates artıyo yukselıyo dıye bılıyorum masallah senın atesınde ıyı :)

Yalaaan yaa bu ay kendime çaktırmıyım diyorum ama garıp bi hıs var içimde gogus agrılarım falanda cabası aman düşmesindeee
Sen calısmalara devam tatlıs bırakmaaaa

al sana benden yana bır umutsuzluk sebebı benım atesım 36.1

cunku umudum yok canım ınsan ancak umutlarının peşinden koşar

Ben hepsinin koşuyom be yawruuu kaç gün gecti hele seniiin yaaa direk kalp atıslarını dınlemeye gidersin artık 😁naptın alabıldin miii

10 gun gecti canim malesef eczane kapaliydi bugun sabah erkwnden is yerine gittim

yawrum ben hep rıtmık dewam edıyorum zaten.normalde de 2 3 gunde bır oluyodu. bana da bazen o hıs gelıyo ama korkuyorum

10 gun gecti canim malesef eczane kapaliydi bugun sabah erkwnden is yerine gittim

On güüün müüü yok yokk bitanem pko miko diil bu bebiş hayırlısıylaaa pazartesiye kaldı ozamn dimiiii yarın bulursun belki eczanee bide ateşini hergün ölçüyomusuın belki yuksek atesin o duur

yawrum ben hep rıtmık dewam edıyorum zaten.normalde de 2 3 gunde bır oluyodu. bana da bazen o hıs gelıyo ama korkuyorum

Bendeee güzeliiim yaa bi fobi olusuyo galıba bide bi anda regl oldugum gozumun onune geliyo bi anda sonra kendine gel diyoruum inşallah hepimize belirtilerini yazmayı nasıp eder Allahhh biz sıyırmadann

hayat sartları bızı buna mecbur edıyo beyaz yalan bu :)

Hee valla ah bu şartlar test paralarıııı neysekı kocişim surpriz yapıp gelmiş pazartesi gelmezse salı damlarım herhangi bi hastaneye😃

Canim zaten benimki cok sukur pko degil folikul kist yani yumurta catlamayinca kist oluyor ve bu ladar sure uzatabiliyor insallah dedigin gibi olur ben yanilirim

amin canım inşallah :) rüyamda hamileymişim ve oğlum olcakmış. uyanınca cok moralım bozuldu. demek kı bu ay ben kendımı cok sıkmısım kı ruyama gırdı adet olcakmısım gıbı sancım oluyo. esıme dıyorum kesın adet olucam dıyorum. o da kesın deme dıyo ne zaman ne olacagını bız bılemeyız dıyo, .allahım ol derse olur dıyo elımızden gelenı yaptık dıyo.

Canim zaten benimki cok sukur pko degil folikul kist yani yumurta catlamayinca kist oluyor ve bu ladar sure uzatabiliyor insallah dedigin gibi olur ben yanilirim

yawrum ıncır kuru yumurtyaı catlatıyomus galıba, ıcıne hawucta koyunca daha guzel oluyomus. hıc denedın mı bunu ?

yawrum ıncır kuru yumurtyaı catlatıyomus galıba, ıcıne hawucta koyunca daha guzel oluyomus. hıc denedın mı bunu ?

Denemedim bu ay yapayim diyorum ama benim solda kist varken sagda yumurtam vardi doktor duzenli iliski demisti incir tamamen kist yapar diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…