Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

amin canım inşallah :) rüyamda hamileymişim ve oğlum olcakmış. uyanınca cok moralım bozuldu. demek kı bu ay ben kendımı cok sıkmısım kı ruyama gırdı :KK43: adet olcakmısım gıbı sancım oluyo. esıme dıyorum kesın adet olucam dıyorum. o da kesın deme dıyo ne zaman ne olacagını bız bılemeyız dıyo, .allahım ol derse olur dıyo elımızden gelenı yaptık dıyo.

Hakli yapacak birsey yok trilyonda doksen Allah istemedikten sonra bos sabirla bekleyecegiz

Kizlar temizligin son safhasi olan lavaboyu temizledim tam ciktim dengemi kaybettim cok kotu dustum:KK43:belimi ve kafami carptimm 1 saat oldu :KK53:

Kizlar temizligin son safhasi olan lavaboyu temizledim tam ciktim dengemi kaybettim cok kotu dustum:KK43:belimi ve kafami carptimm 1 saat oldu :KK53:

Yawrrrruuuuum naptııın yaaa seeeen hem testi yapmadan niye kalkıştın işlereee ıyımısııın nasılsııın yara bere var mııı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Denemedim bu ay yapayim diyorum ama benim solda kist varken sagda yumurtam vardi doktor duzenli iliski demisti incir tamamen kist yapar diye korkuyorum

canım bak bende mesela yumurtlama gununu tutturamam dıye bı sonrakı adete kadar duzenlı yapıyorum 2 3 gunde bır.ıncır kurune ne zmn baslanılıyo bılmıyorum ama catlaaya yardımcı dıye bılıyorum yawrum

canım bak bende mesela yumurtlama gununu tutturamam dıye bı sonrakı adete kadar duzenlı yapıyorum 2 3 gunde bır.ıncır kurune ne zmn baslanılıyo bılmıyorum ama catlaaya yardımcı dıye bılıyorum yawrum

Kuzuuuum napıyosuuun o ruyalar olcaga işarettır belki bilemezsiiiinnnn benim sabak kahve sulu akıntım geldiiii bu aradaaa

Kuzuuuum napıyosuuun o ruyalar olcaga işarettır belki bilemezsiiiinnnn benim sabak kahve sulu akıntım geldiiii bu aradaaa

waaayyyy yerlesme olabılır :) normade adet olcagın zaman da boyle olur mu ? ay had ınsallah yaa :) eger sokulmezsen hamılesın demektır canım :)

İnşallahhh bitanem yaaa benm hiç agrım sızım olmaz regl oncesi zırt diye gelir pembe bi on dkkda pes bulmam için müddet verir gelir nerdeyse sabah geldi devamı yoook noluuur dua edin kuzucuk goguslerimde inmedi hala ama yınede bekliyorum her ihtimaliii😩

10 dk once yaptim sabah ta yapicam tek cizgi oluraa aksam sogan suyuna basliycam

Kuzuum bidaa bi doktora gıtseeen ben hala ümitliyiim yaaa moralını bozmak istemem ama bilemedim yawruuum yaa

oyle ya sogan suyu ıceyım adet olunca gıdeyım bu sefer tedavıye baslayallım

ewet canım daha fazla bekleme bence de. cunkı cok yıpranıyo ınsan.. bak benım hala daha agrılarım gecmedı kasık we gogus. korkuyorum gecen aydan dolayı boyle oluyo dıye. ıcımde anlamsız bı korku war :'( cok darlandım aglamak ıstıyorum yaaaaaaaaa

X