Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

kızlar ben bıras gec acıyorum topıgı çunkı çalışıyorum ama aklım burda kalıyo..musait oldugum an herkesın yazısını okuyorummm..sonra herkese cvp yazıyorummm..:13:

resmı yumurtlama gunum dun bıttı.2gundur karnım da sıslık var yaa wucudum oldukca sıcak.ayagım da corap patık panduf uclusu :) bata kadar sıskınlık gecse barı :)

kızlar bu 2 gundur ruyamda kosturmacalı kacmalı sıkıntılı ruyalar goruyorum.esımde aynı tur ruyalar goruyomus. bu ruyalar ıcımı daraltıyo.karamsarlıga kapılıyorum. sankı bu ay olmayacakmıs gıbı

hayırlısı cnm senın bu ay yıne sansın var. daha yenı catlaması bıttı dıosun benım bu ay kı sansım bıttı mayısı beklıyorummmm...inş. olur da haberlerını alırısss cnm

hayırlısı cnm senın bu ay yıne sansın var. daha yenı catlaması bıttı dıosun benım bu ay kı sansım bıttı mayısı beklıyorummmm...inş. olur da haberlerını alırısss cnm

aynen yaa hayırlısı olsun ama korkuyorum bende ıste 30nısan ya da 1 mayıs gıbı beklıyorum.ınsallah gelmez bu ay da esıme 2.yılımızda suprız yapabılırım :) 2hafta gecıkmesını beklıcem test ıcın. gecıkmeden zaten test yapmıyorum ama en az ından 10gun beklemek ıstıyorum

doğrusuda o cnm 10 gun bekle mek lazım kı emın olalım bende mayıs ayı oolsun aytık ıstıyorum yoksa acaıp kılo alacam stretennnn:)

Yok canim hep ozele gittim yumurtam catlamadigi icin kist oluyordu dkont hapi bir kere kullandim sonra yine olustu careyi soganda buldum:)

Canim neyi nasil yorumlarsan oyle olur pozitif dusun litfen insallah rabbim kisa surede evvlatlarimizi verecek hic bir belirti dusunme kiz nokta ksdar sey ne belirti yapacak sakin olmamiz gerek

senınde ıkı yıldır mı olmuyor cnmm

yok canım benım mayısta 2.yıl donumum war :) 4 aydır bebek dusunuyoruz. bu ay 5.ayımız olcak.doktra kontrole gıttım prl bıraz yuksrk cıktı hap verdı.2.5 haftadır parlodel kullanıyorm.bu ay tutmasını cok ıstıyorum :)

Canim neyi nasil yorumlarsan oyle olur pozitif dusun litfen insallah rabbim kisa surede evvlatlarimizi verecek hic bir belirti dusunme kiz nokta ksdar sey ne belirti yapacak sakin olmamiz gerek

Allahtan kursum oldugu ıcın kendımı dınlememe zamanım olmuyo :) ama 2gun ustuste sıkıntılı ruya gorunce karamsarlık coktu ıcıme :/

Kızlar merhaba. Benim BAT 24 nisan yani daha nisan ayı umudumu tam olarak kaybetmedim.
Sabahki testte kaybolan ikinci çizgime ve öğlen çıkmayan ikinci çizgiye rağmen hala umudum var çünkü belirtilerim var :)
Eğer olmazsam mayıs ayı için ben de burada olucam. Ben bu arada bal-çörekotu-tarçın karışımı kullandım ilk defa ona adet olursam yine devam edicem.
Bir de hayıt hapı ve aslanpençesi-civanperçemi-hayıt kullanıyorum.
Hakkımızda hayırlısı bakalım.

5 gunun kalmıs tatlım :) ınsallah adet olmazsın da bızde kutlarız senı :)bal corek otu karısımı aslanpencesı cıvsnpercemı fln ne ıse yarıyo bunlar ? benım bıldıgım otları bellı bı dozaja kadar kullanabılıyoruz.otların hamılelık uzerıne etkısı tamolarak bılınmedıgı ıcın doktorlar temkınlı dawranıp fazla kullanmayın dıyolar.

Bal tarcin corekotu yumurtlama yi düzene sokup daha kolay hamilelik sagliyomus bende deniyorum bu ay

Insaallah arzuladigin gerceklesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…