- Konu Sahibi basbelasiyim
Insaallah arzuladigin gerceklesir
ınsallah canım =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insaallah arzuladigin gerceklesir
hadi hanımlar Meyıs ayında beraber bebeişlerimizi bekleyelim . İnsallah mayıs ayında bebişlerimize kavuşuruz:)
5 gunun kalmıs tatlım :) ınsallah adet olmazsın da bızde kutlarız senı :)bal corek otu karısımı aslanpencesı cıvsnpercemı fln ne ıse yarıyo bunlar ? benım bıldıgım otları bellı bı dozaja kadar kullanabılıyoruz.otların hamılelık uzerıne etkısı tamolarak bılınmedıgı ıcın doktorlar temkınlı dawranıp fazla kullanmayın dıyolar.
canımm ne güzel beraber bekleriz :=) benım 17. gün fılan geçen ay ovulasyon testi yaptım öyle denk geldi yani bu ayda aldım netten kargoda şuan 14. gün başlıorm takibe
cnm belliki senın bat 34 gunde bır oluyor..duzenlı yanı
Mrb kizlar bende yeni katildim araniza bebek umutlarimizi birlikte bekleyelim, 7 ay once dusuk yaptim uzun bir aradan sonra tekrar bekliyorum bebegimin yolunu insallah bu sefer annesine kavusur, benim bat 6 mayis su aralar tahminimce ovulasyon gunlerim degerlendirmeye calisiyorum, fazla kasmadan kafaya takmadan relaks olmaya calisiyorum, gecen ay cok umitlendim her gun ovulasyon ve son gunlerdede gebelik testi derken sonunda adetim 12 gun gecikti ve kocama bir sifir, dr hormonlarin bozulmus kafana bu kadar takma dedi, herhangi bir ikac vermedi dinlen sikinti yapma kendine dedi 7 gun sonra kendiliginden oldu, o yuzden bu ay ovulasyon testide yapmicam 2 gunde 3 gunde bir ikiski yontemini deniyorum nasipte varsa gelir[/QUOTE
hoşgeldin canım inş güzel haberler alırsın bu ay:))
Merhaba kızlar nasılsınız ? biraz kafa dağıtalım mı bn çok yorgunum sabah 8 den beri dışardaydım sabah ve öğleden snra açıköğretim sınavıma girdim iki gündür böyleydi helak oldum 4 buçukta eve geldim bu kadar uğraşa da sınav pek iyi geçmedi yaw . kazık soruları sormuşlar cımbızla almışlar resmen biraz canım skkın neyse en azından bidahai sınava kadar biraz nefes alcam siz naptınız görüşmeyeli ? ne var ne yok ? yeni gelenler var hoşgeldiniz mayısa umutla bakıyoruz
Bal, çörekotu, tarçın karışımına adette başlayıp yumurtlamaya kadar kullanıyorum. Yumurtanın gelişmesini ve kaliteli olmasını sağlıyor.
Diğer karışım da hormonları düzenliyor ve adet düzenini sağlıyor. Hamile kalmayı kolaylaştırdığı söyleniyor. Hayıt zaten mucize gibi.
evlendikten sonra böyle oldu yaw baalım bu ay kacınca olcam
Merhaba kizlar
Benimde bat 14 mayis.dokuzuncu ay olucak,ovulasyon testi ve incir kürü deneyeceğim bu ay. Uğur getirsin bu topic hepimize insallahhhh♥
Bnde giremedim bu haftasonu eşim evde oluyo gezdik tozduk biraz kafa dagittim bende
Ne kadarlik ve evlisin bnde evlenmeden hep gününde olurdum bi iki gun gecerdi bi evlendim duzenim bozuldu on onbes gun geciyo 40 küsür gunde bi adet gormeye basladim ya :'(
bn 8 aylık evliyim 30 günde bir olurdum 30 u geçmezdi şimdi 33-34 gün artmaya basladı sen nekadarlık evlisin yas kaç ?
Kızlar mayıs ayına benide yazın bat 20 nisan bende 5 ay once dusuk yaptim ve korunduk bu ay hamileyimdir diye bekledim normalde 30 32 gunde olurum 38. Gune gelince cok umutlandim ama maalesef korunmadan sonra ilk denedigim ayimdi ama olmadi cok istiyorum ama en iyisi planli olmak sali gunu doktoruma gidecem bu ay cok istiyorum ..Rabbim hepimizin bu ay karnini bebislerle dolsursun İnşaAllah ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm hanimlarr insallah hepimiz mayisda hamile kaliriz bende istiyorumm yaa
Insaallah cnm daha da cok var insan zor bekliyor dimi