Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

ben bekarken sık oluyordum kıst dedıler sımdı gec oluyorum yıne kıst dıyorlar cozemedım valla uff skldım gıtmektende ya

ben bekarken sık oluyordum kıst dedıler sımdı gec oluyorum yıne kıst dıyorlar cozemedım valla uff skldım gıtmektende ya

Orasıda dgru bitanem hayırlısı yaa kızlar şarjım bitiyo eve gidince açcam hemen catlarım yoksa seviyorum sizi kendinize cıcı bakııın
Secidooom kist yok kötü düşünceler yok bacımmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de evlenmeden önce 15 günde bir olurdum. evlendikten sonra gecikmeye başladı. bikaç ay geç geliyordu sonra bi kaç ay erken, bi iki ay düzenli. bunlar çoğunlukla polikistik over yüzünden oluyor. tedavi olmalısınız. genç kızlar da okursa bu cevabımı kesinlikle tedavi olsunlar. eğer polikistik overlerse bi süre sonra yumurtalıklar tembelleşiyor. bebek sahibi olmak isteyince de yumurtaların gelişimini engelliyor bu yüzden tedavi aksatılmamalı.

peki bacım öpüldünnn

saol kuzum ama benımkı oyle degıl doktor kıst bıle demıyor yumurtam buyuyor catlmayınca olusuyor bazen gıdıyorum kaybolmus kıstım de bır tuhaf

Kızlar batım bugün ve ben genelde sabaha karşı adet olurum bu saate kadar daha adet olmadım.umutlanmak istemiyorum ama ne yapsam sizce test alıp yarın sabah mı yapsam ?

ıstersen garantı olsun dıye 3 4 gun gecıkmesını bekle canım. ama duramam dıyosan sımdı test yapabılırsın :)

ben dedım pkomu dıye oda hıc alakası yok dedı amh testımde ıyı cıktı canım yok pko falan..hıc bırseye yanasmadılar bu ay ıcınde duzenlı ılıskı dedı sanırım reg olunca baslarız

canım bak hiçbi şey yokmuş işte. ben pcos olmama rağmen Temmuz'2013'ten beri korunmuyoruz Mayıs ayına kısmetmiş. bu sürede ilk 3 ay kendimiz denedik, sonra dr'a gittik o da dediki bi üç ay daha deneyin hemen hormonları yüklemeyelim vücuda dedi, bi rahim filmine baktı sadece ve pcos olduğum için regl düzenleyici bi ilaç vermişti. Ocak'ta gelin dedi. biz Mart gibi gidebildik. Bi dönem soğan kürü yaptım kistim varsa gitsin diye. ve Nisan'da serophene ilacına başlattı baktı yumurtalar gelişiyor dediki hazır gelişmişken çatlatma iğnesi yapalım çatlayacak mı diye beklemeyelim dedi ve yaptım ben iğneyi. ama tutmadı. Mayıs'ta tekrar başladım serophene'e yumurtam gelişmiş ve kendiliğinden çatlamış. Dr'um "bak bu çok güzel" dedi. iğneye gerek kalmadığını söyledi. ve o gün ilişki önerdi. ve şimdi hamileyim. ultrason görüntümüzü de çarşamba günü alıcaz Allah'ım kısmet ederse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…