-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.741
hangı ay dogumlusun ben mayıs dogumluyum en mutlu oldugum mevsım benımde bahar ne guzel hafıf bır serınlık püfür püfür
kım bılır hangı topıgın gullerı olurdunuz :)
Şimdi kan verdim canım 6 da çıkıcak dayanamadım :) hayırlısı artık
Şimdi kan verdim canım 6 da çıkıcak dayanamadım :) hayırlısı artık
bende eylul dogumluyum son bahar serın mewsım :) bak ortak nktamız war bu bı belırtı kesın hamıleyız
Kesin canimiz bahar cekti hahahah :))))
meraktan catlıcam sanırım :)
Canım şimdi geldik biraz gezdik moral topladıkvalla sonuç negatif canım yakında adet olurum kesin inş sizden iyi haberler alırız bu ay
canım benım yaa hayırlısı olsun :/doktor gecıkmeyle ılgılı akıntınla ılgılı bısey dedı mı pekı. sen bu ay streslı degıldın.sana bakınıyodum cunkı.. olsun yawrum napalım bı sonrakı ay beraber olucaz merak etme :) benımde pek umudum yok cunkı..
Gecti 11 ydi bat sanmıyorum bn bebek oldugunu ama ne bilim
Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥
ben de evlenmeden önce 15 günde bir olurdum. evlendikten sonra gecikmeye başladı. bikaç ay geç geliyordu sonra bi kaç ay erken, bi iki ay düzenli. bunlar çoğunlukla polikistik over yüzünden oluyor. tedavi olmalısınız. genç kızlar da okursa bu cevabımı kesinlikle tedavi olsunlar. eğer polikistik overlerse bi süre sonra yumurtalıklar tembelleşiyor. bebek sahibi olmak isteyince de yumurtaların gelişimini engelliyor bu yüzden tedavi aksatılmamalı.
Yok canım doktora girmedim sadece kan verdim valla bu sıralar ev taşıcam ya ondan umutlanmadım hiç olmaz diyodum nasip artık doğru zamanda gelir inş bebişler :)
Kızlar nolur yardım edın iki hün önce test yaptım 6.27di bu gun yaptın 14.97 cıktı ama adet oluyorum ben doktor progestan iğne verdi düşük mü yapıyorum ki acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olur kuzum ıyı dusun ıyı olsuun
nbr canım nasılsın :)
hahahahah ewet bız baharda dogum yapcaz sen ben we demet :)
peki bacım öpüldünnn
ewet canım burda rahatlıyoruz ama bıraz fazla takılınca da adete yakın daha da strese gırıyoruz. dısarda kımseyle konusamıyoruz cunkı ANLAMIYOLAR bizi..
EWET KIZLAAAAAAAAAAAAAR İYİ Kİ BURDATOPLANMIŞIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Evet canım kesinlikle dgru ben ıkı yıl tedavı gordum evlenmeden çok şükür iyi suan