- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.721
canım bak hiçbi şey yokmuş işte. ben pcos olmama rağmen Temmuz'2013'ten beri korunmuyoruz Mayıs ayına kısmetmiş. bu sürede ilk 3 ay kendimiz denedik, sonra dr'a gittik o da dediki bi üç ay daha deneyin hemen hormonları yüklemeyelim vücuda dedi, bi rahim filmine baktı sadece ve pcos olduğum için regl düzenleyici bi ilaç vermişti. Ocak'ta gelin dedi. biz Mart gibi gidebildik. Bi dönem soğan kürü yaptım kistim varsa gitsin diye. ve Nisan'da serophene ilacına başlattı baktı yumurtalar gelişiyor dediki hazır gelişmişken çatlatma iğnesi yapalım çatlayacak mı diye beklemeyelim dedi ve yaptım ben iğneyi. ama tutmadı. Mayıs'ta tekrar başladım serophene'e yumurtam gelişmiş ve kendiliğinden çatlamış. Dr'um "bak bu çok güzel" dedi. iğneye gerek kalmadığını söyledi. ve o gün ilişki önerdi. ve şimdi hamileyim. ultrason görüntümüzü de çarşamba günü alıcaz Allah'ım kısmet ederse...
oyle allah cok buyuk elbet zamanı vardır.. Insallah her evlat ısteyen kadın annelık duygusunu tadar bende gıdeyım bakalım aslında hormon yuklemesıne bende karsıyım ama napalım yapacak bırsey yok