Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

oyle allah cok buyuk elbet zamanı vardır.. Insallah her evlat ısteyen kadın annelık duygusunu tadar bende gıdeyım bakalım aslında hormon yuklemesıne bende karsıyım ama napalım yapacak bırsey yok

oyle allah cok buyuk elbet zamanı vardır.. Insallah her evlat ısteyen kadın annelık duygusunu tadar bende gıdeyım bakalım aslında hormon yuklemesıne bende karsıyım ama napalım yapacak bırsey yok

o yüzden sen içini ferah tut, duanı eksik etme... herkes nasibindeki mucizeye bir gün inşallah erişecektir.

napam yaaaa cıldırdım artık

sanırım bende cıldırma asamasına dogru ıstıkrarlı sekılde ılerlıyorum.. gecen gun hep hamılelıgı dusundugumu farkettım. gecen aydan sonra kendıme engel olamıyorum dusunuyorum hep. akıntım takıp edıyorum.boynum uzayacak walla yakında ya da ne bılım esımı sıkıstırıyorum hadı hadı dıye sonra dedım kı berna akıllı ol stres yapma yoksa ay sonunda uzulursun..

bız bebek sahıbı olmak ıstedgmız ıcın cok dıdıklıyoruz canım.halbu kı hıc dusunmesek suyun akıp yolunu bulması gıbı farketmıcez we hamıle kalcaz.aaa benım adet olmam gerekırdı adetım gecıkMİŞ dememiz gerekir :)

but its too impossible for us :)

bende cıgdem memnun oldum:):) aynen oyle kuzum eskıler de yumurtamı vardı catlama mı vardı catır catır 5 ve ustu cocukları var bıde kafada b ıtırnce Allahın ıznıyle bızımde olacak

bence sen kesın hamılesın canım hem de 3-3.5 haftalık :) ıcını ferah tut dua oku bol bol

İnş canım benim biz de en kısa zamanda yaramaz nazlı bebişlerimize kavuşuruz :) kadar olumlu bir grup ki herkes en mutlu anında birbirine seviniyor,üzgün anlarımızda da moral veriyoruz.burası olmasa herhalde herkes depresyona girerdi.İYİ Kİ VARSINIZ :)

bende cıgdem memnun oldum:):) aynen oyle kuzum eskıler de yumurtamı vardı catlama mı vardı catır catır 5 ve ustu cocukları var bıde kafada b ıtırnce Allahın ıznıyle bızımde olacak

me too honey :) bız fazla takıyoruz bırazcık :) pekı nıye secıdo ? ben sacide fln sanıyodum adını :ben sana sacide dicem :)

kız hawalardan mı hamılelıkten mı :))) ne cok halsızım elım ayagım kalkmıyo,kurstan geldgmden berı uzanıyorum ewi toplayamıyorum :/ bu sıcak hawalar mahfedıyo benı

ewet canım burda rahatlıyoruz ama bıraz fazla takılınca da adete yakın daha da strese gırıyoruz. dısarda kımseyle konusamıyoruz cunkı ANLAMIYOLAR bizi..

EWET KIZLAAAAAAAAAAAAAR İYİ Kİ BURDATOPLANMIŞIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

kızz ne sacidesi çiğdem benım adımm pis kız.. neyı neden takıyoruz bılmıyorum ama gercekten saçma çünkü olsada olmasada bu bizim elimizde birşey değil Allah isterse olacak birşey sanırım toplum bızı bu hale getiriyor galiba desinlere uğraşıyoruz bende oyleyım tabiri caizse mal gibiyim bırde paso uyumak ıstıyorum ama calısıyorum

aynen yawrum yaa hawalar fena carptı benı ben beyazım we yazın sıcagına dayanamıyorum bende oyleyım mal gıbı:) Allahtan su an calısmıyorum yoksa cıkıs saatını zor ederdım walla

aynen yawrum yaa hawalar fena carptı benı ben beyazım we yazın sıcagına dayanamıyorum bende oyleyım mal gıbı:) Allahtan su an calısmıyorum yoksa cıkıs saatını zor ederdım walla

bende oyleyım bırde bu havada cok acayıp oluyorum kırmızı kahve gıbı:) bende sıcaga gelemıyorum amann kıs olsa yaz gelsın derız kızz ne degesızız bız:13:

bende oyleyım bırde bu havada cok acayıp oluyorum kırmızı kahve gıbı:) bende sıcaga gelemıyorum amann kıs olsa yaz gelsın derız kızz ne degesızız bız:13:

kıs olunca yaz gelsın dıyorum yaz gelınce de bahar dıyorum :) benım mewsımım bahar ben uc noktalarda yasamakta zorlanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…