- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.721
canım bak hiçbi şey yokmuş işte. ben pcos olmama rağmen Temmuz'2013'ten beri korunmuyoruz Mayıs ayına kısmetmiş. bu sürede ilk 3 ay kendimiz denedik, sonra dr'a gittik o da dediki bi üç ay daha deneyin hemen hormonları yüklemeyelim vücuda dedi, bi rahim filmine baktı sadece ve pcos olduğum için regl düzenleyici bi ilaç vermişti. Ocak'ta gelin dedi. biz Mart gibi gidebildik. Bi dönem soğan kürü yaptım kistim varsa gitsin diye. ve Nisan'da serophene ilacına başlattı baktı yumurtalar gelişiyor dediki hazır gelişmişken çatlatma iğnesi yapalım çatlayacak mı diye beklemeyelim dedi ve yaptım ben iğneyi. ama tutmadı. Mayıs'ta tekrar başladım serophene'e yumurtam gelişmiş ve kendiliğinden çatlamış. Dr'um "bak bu çok güzel" dedi. iğneye gerek kalmadığını söyledi. ve o gün ilişki önerdi. ve şimdi hamileyim.ultrason görüntümüzü de çarşamba günü alıcaz Allah'ım kısmet ederse...
oyle allah cok buyuk elbet zamanı vardır.. Insallah her evlat ısteyen kadın annelık duygusunu tadarbende gıdeyım bakalım aslında hormon yuklemesıne bende karsıyım ama napalım yapacak bırsey yok
o yüzden sen içini ferah tut, duanı eksik etme... herkes nasibindeki mucizeye bir gün inşallah erişecektir.
halım bunun gıbı
ıstersen garantı olsun dıye 3 4 gun gecıkmesını bekle canım. ama duramam dıyosan sımdı test yapabılırsın :)
kikikikikikiki deli yaa
Şimdi kan verdim canım 6 da çıkıcak dayanamadım :) hayırlısı artık
napam yaaaa cıldırdım artık
sanırım bende cıldırma asamasına dogru ıstıkrarlı sekılde ılerlıyorum.. gecen gun hep hamılelıgı dusundugumu farkettım. gecen aydan sonra kendıme engel olamıyorum dusunuyorum hep. akıntım takıp edıyorum.boynum uzayacak walla yakındaya da ne bılım esımı sıkıstırıyorum hadı hadı dıye sonra dedım kı berna akıllı ol stres yapma yoksa ay sonunda uzulursun..
bız bebek sahıbı olmak ıstedgmız ıcın cok dıdıklıyoruz canım.halbu kı hıc dusunmesek suyun akıp yolunu bulması gıbı farketmıcez we hamıle kalcaz.aaa benım adet olmam gerekırdı adetım gecıkMİŞ dememiz gerekir :)
but its too impossible for us :)
bence sen kesın hamılesın canım hem de 3-3.5 haftalık :) ıcını ferah tut dua oku bol bol
bende cıgdem memnun oldum:):) aynen oyle kuzum eskıler de yumurtamı vardı catlama mı vardı catır catır 5 ve ustu cocukları var bıde kafada b ıtırnce Allahın ıznıyle bızımde olacak
İnş canım benim biz de en kısa zamanda yaramaz nazlı bebişlerimize kavuşuruz :) kadar olumlu bir grup ki herkes en mutlu anında birbirine seviniyor,üzgün anlarımızda da moral veriyoruz.burası olmasa herhalde herkes depresyona girerdi.İYİ Kİ VARSINIZ :)
me too honey :) bız fazla takıyoruz bırazcık :) pekı nıye secıdo ? ben sacide fln sanıyodum adını :ben sana sacide dicem :)
kız hawalardan mı hamılelıkten mı :))) ne cok halsızım elım ayagım kalkmıyo,kurstan geldgmden berı uzanıyorum ewi toplayamıyorum :/ bu sıcak hawalar mahfedıyo benı
kızz ne sacidesi çiğdem benım adımmpis kız.. neyı neden takıyoruz bılmıyorum ama gercekten saçma çünkü olsada olmasada bu bizim elimizde birşey değil Allah isterse olacak birşey sanırım toplum bızı bu hale getiriyor galiba desinlere uğraşıyoruz bende oyleyım tabiri caizse mal gibiyim bırde paso uyumak ıstıyorum ama calısıyorum
aynen yawrum yaa hawalar fena carptı benıben beyazım we yazın sıcagına dayanamıyorum bende oyleyım mal gıbı:) Allahtan su an calısmıyorum yoksa cıkıs saatını zor ederdım walla
ewet canım burda rahatlıyoruz ama bıraz fazla takılınca da adete yakın daha da strese gırıyoruz. dısarda kımseyle konusamıyoruz cunkı ANLAMIYOLAR bizi..
EWET KIZLAAAAAAAAAAAAAR İYİ Kİ BURDATOPLANMIŞIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
bende oyleyım bırde bu havada cok acayıp oluyorum kırmızı kahve gıbı:) bende sıcaga gelemıyorumamann kıs olsa yaz gelsın derız kızz ne degesızız bız:13:
sayemdeee:13:
kıs olunca yaz gelsın dıyorum yaz gelınce de bahar dıyorum :) benım mewsımım bahar ben uc noktalarda yasamakta zorlanıyorum :)
ddnsmfchyamdfv dsdmc udte5 heheheheeh :) dimi kız sen olmasan toplaşamazdık. kim bilir hangi topiklerde olurduk şu an, birbirimizden habersiz jhcmgncbc :)