Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

aaaaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn ınsallah olur yawrum :) Allahım bıze de annelıgı nasıp eder ınsallaj

Bende soylemıcem dedim sooyledim de bı kac arkadsa durmadan soruyolar cok bunalttılar ondan sordum canımm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim annemde oyleydi sonra uzuldugumu gordu simdide hic birsey benim evladimdan onemli degil diyor:) dunyanin isi iste

Bende ovu testi kullandım çifti yakaladım çalıştım çabaladım amaa bugün hastalandım zaten belirtiler bellietmişti .. en azından hastalanacağım günü biliyordum ve o gün oldum ovu testi güzel bir şey bu yüzden. Doktora gidicem kısmet oğluşum var allahtan mayıs dedik temmuza kaldı ramazanda zor allahım çok aratmasın

Amin canim insallah

Yarın batım ve ben çok heyecanlıyım. Bu ay kesin olmaz deyip kendimi umutlandırmamata çalışsamda zaman yaklaştıkça umutlanıyor insan :) inş gelir bebişim :)

Yarın batım ve ben çok heyecanlıyım. Bu ay kesin olmaz deyip kendimi umutlandırmamata çalışsamda zaman yaklaştıkça umutlanıyor insan :) inş gelir bebişim :)

Evet öyle oluyor inşallah vardır bebiş. Benim için zor olan öbür ay yok yumurtlama günü yok şu kadar kaldı bir ay çok ya:) nasip işte ama isteyince takıyorsun. Bir de eşimin yüzü düşüyorr o böyle yapmasa daha az üzülcem nasıl dicem şimdi amannnn

Benim annemde oyleydi sonra uzuldugumu gordu simdide hic birsey benim evladimdan onemli degil diyor:) dunyanin isi iste

Evet canım yaa benm annemler istemiyo zaten amaa yinede soledim ana bi çok arkadasıma vazgectık ramazan giriyo diye falan filan bosuna heycana kapılıp annatmıım diyorum şimdide😬

Aynen canım bence de bir ay çok fazla :) yumurtlama dönemimi bilmiyorum ben o yüzden adet bitince günaşırı çalışmaya başladım ben :) valla açıkcası benim eşimin umrunda değil şuan olsa da olmasa da fark etmez onun için bu daha çok koyuyo insana canım sanki tek başıma bebek istiyo gibiyim

Bencede kuzum bosver birde onlarin sorusu bitmiyor:) bende ruyamda 7 hafyalik hamileymisim iyce kafayi yedim

Bencede kuzum bosver birde onlarin sorusu bitmiyor:) bende ruyamda 7 hafyalik hamileymisim iyce kafayi yedim

Yaaa hayır olsun kuzuum bnde erkek bebek gördüm oglen uyuyp kalmısım ozamn gordum ıyıce kafayı yedık bilinç altımızın oyunları bunlaaar inşallah hayırlar oluur amaa

hehehehe bende sızdenım kızlar :) hamıle haberını aldıgım bırısı wardı. onu gordum ruyamda. 2 tane hamıle vardı ruyamda. bende tık yok :)

ınsanların soruları bıtmıyo kı anasını satayım. sende bebek yok mu sen tembel cıktın bak mıllet 2.yı yapıyo ya da kardesın senden hızlı cıktı fln fılan. yaw anasını satayım sankı bız ıstemıyoz da yapmıyoruz. ya sankı onlar bugun ıstemısler de yarın olmus gıbı konusuyolar ya tobe tobe..

Bitmiyo kuzum esprıler bıle onun uzerine oluyo bazen tepem atıyo inşallah ruyalarımız hayra cıkar yaa

Benm eşimde oyle kuzum yaa dua ediyomusun dedim ben bize dua edıyorum dedi Allah bilir içlerinde çok tutuyolar bazı şeyleri ailemde karsı zaten ben de tek basıma istıyorum gbiiii çok iyi anlıyorum seni ama Allah bizi goruyo canımmm

Bitmiyo kuzum esprıler bıle onun uzerine oluyo bazen tepem atıyo inşallah ruyalarımız hayra cıkar yaa

ewet canım bende dun aksam k.w ye gıttım mısaqfır wardı. hemen soruyolar tembelsın sen fln fılan. bende dedım kı ben boyle rahatım daha erken benım ıcın dıyorum. ewlenelıı 2 yıl oldu hahahahah

ınsallah hakkımızsa hayırlısı olur canım.ınsanların agzını tıkamak ıcın bu ısı yapmak sacma gelıyo. ama karsındakı dngalaklar anlamıyor. ben su an yumurtlama donemındeyım sanırım.zaten normalde de cıftler 2 3 gunde bır calısır..hıc dusunmuyorum.canımız ne zaman ısterse o zaman yapıyoruz. odew mantıgından kurtulduk Allaha sukur. artık sadece hayırlı zamanı beklemek kaldı bızım ıcın..

Sanki millete dogurcaz millete laf olsun tatlım yaa olur bu seferde ıkınci derler ben bişi demiyorum biz karar verince dıyorum birazda uyuz bi gelın oldugumu biliyolar😂
Artık hayırlısı hakkımızda akıntın mı geldi bu arada kuzumm

az az putur putur akıntım war cokelek gıbı ama azcık. ılıskı sonrası kasıgımda tuhaf bı agrı da oluyo ama gecıyo sonra. ozelden attıgım msj geldımı sana ?

Valla hayırlısı olsun canım ya yarın benim bat ve beklemedeyim bakalım nolcak :)

az az putur putur akıntım war cokelek gıbı ama azcık. ılıskı sonrası kasıgımda tuhaf bı agrı da oluyo ama gecıyo sonra. ozelden attıgım msj geldımı sana ?

Yok bakmadım daha kuzum ama gelmiştir ilişki sonrası agrı için bi arastır istersen bide akıntın gecen aydan dolayı temizleniyo olabılsın ilaçlardaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…