Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

ewet yaawrum sanırım o yuzden olabılır. ılacsız adet olmustum ama gecen aydan kalma akıntıdır sanırım. takılmıyorum zaten o kadar..muhtemelen gecen aydan sonra bu ay pas gecer benım.sonra zaten ramazan gelıyo.. ramazandan sonraya kaldı yuksek ıhtımalle :/

Kızlar batım bugün ve ben genelde sabaha karşı adet olurum bu saate kadar daha adet olmadım.umutlanmak istemiyorum ama ne yapsam sizce test alıp yarın sabah mı yapsam ?

ınsallah ama halımızı ıyı gormuyorum

elın agzı ıste torba degılkı buzelım :) sallama amannn

Kizlar bi sorum olck dun esimle iliski oldu o an hicbisi yoktu dus aldim aradan bi saat gecti boyle sumukumsu bisiyin icinde kan damari gibi cok az akinti ve damla damla pembe akinto geldi peçete ye bida da gelmedi hicbisi sizce ne olabilir bu

Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥

kımıne gore yerlesme kanaması kımıne gore hamılesın bebekten ama ben yasadım bos cıktı ınsallah senınkı bebektendır

kımıne gore yerlesme kanaması kımıne gore hamılesın bebekten ama ben yasadım bos cıktı ınsallah senınkı bebektendır

Ya adet olmadim bebek oldugunu sanmiyorum beb ama acaba baska bisini var dedim yara falan ne bilim

ınsallah ama halımızı ıyı gormuyorum

Öyle tatlım kocacımda bana sıyırdın diyoo😅ama napalım bnde ablamın yanına gidiyorum kızlar belki kafam rahatlar bu saatten sonra ilişkide yok zaten bakalım artık gerisi Allaha kalmısşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mıllet ben hala hasta olmadım 7 gun gectı yıne rekora kosuyor benımkıler:) bende kıst dogurucam

Hayıııır iiyi düşünüyoruuz secidom yaa kıst mıst yok bebiştendir diyoruz umutla ama beklentiye girmiyoruz😂 kocamın lafı bakalım.hiç belirtin var mıı peki canm

Ya adet olmadim bebek oldugunu sanmiyorum beb ama acaba baska bisini var dedim yara falan ne bilim

Bebiştendir inş canım peki reglın gecti mii

ıyı canım slm soyle bır kac taktık ogren gel

ınanmıyorum kı belırtılere neredeyse doguracak kadar belırtı yaşadım bebek yok sadece cok uykum var dun aksam ustu tv karsısında uyumusum :) ben kolay kolay uyuyamam oylede bır sorunum var:44: akıntım cok tu benım hatta uzayan bıle oldu daha gun once catladımı patladımı anlamadım :) test yapıcam bır kac gune tek cızgıyı gorursem sogan kuru uyguluycam

ıyı canım slm soyle bır kac taktık ogren gel

Aleykumselam canım ablamda maşallah ceket atsan hamile kalıyo bide hiç bilmez yumurtlama falan rastgele yapıyoz diyo bide en önemlisi o kasarsan olmaz diyodaa nerdeee

O uzayan akıntı harbıden dollenmeden sonra gelince ne demek oluyo ki cuma gunu oldu benmde hatta adama erken gel falan dedim eve😂 doktorda bakmıştı adet bitiminde sağında yumurtan var diye ay inşallah yawrulardandır secidom yaa gelmezse hemn yapma bence kuzum bi doktora git garanti olsun benm kistım zamanında da tam tersi 15 gune bir adet olurdum ama bu sefer kist diil yaa seniiin

E işte bizde kavga ettik sebep benim ağlamam... yok yemiyormuşum zayıfmışım laflarıda arada dedi napsak ki? Adet oldum zati canım sıkkın hayırlısı

ama cok dogru soyluyorlar benım arkadasımın ablasının sorunu yokken 2 yıl olmadı tup bebege kara verdıler kısın yaza erteledıler sonra erteledıklerı ay nasılsa tup yaptıracagız deyıp hıc takmadı ablası o ay hamıle kaldı masallah sımdı 2 cocugu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…