- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.681
Valla hayırlısı olsun canım ya yarın benim bat ve beklemedeyim bakalım nolcak :)
Yok bakmadım daha kuzum ama gelmiştir ilişki sonrası agrı için bi arastır istersen bide akıntın gecen aydan dolayı temizleniyo olabılsın ilaçlardaan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masallah canim insallah rabbim saglikla kucagina koyar
Yaaa hayır olsun kuzuum bnde erkek bebek gördüm oglen uyuyp kalmısım ozamn gordum ıyıce kafayı yedık bilinç altımızın oyunları bunlaaar inşallah hayırlar oluur amaa
hehehehe bende sızdenım kızlar :) hamıle haberını aldıgım bırısı wardı. onu gordum ruyamda. 2 tane hamıle vardı ruyamda. bende tık yok :)
ınsanların soruları bıtmıyo kı anasını satayım. sende bebek yok mu sen tembel cıktın bak mıllet 2.yı yapıyo ya da kardesın senden hızlı cıktı fln fılan. yaw anasını satayım sankı bız ıstemıyoz da yapmıyoruz. ya sankı onlar bugun ıstemısler de yarın olmus gıbı konusuyolar ya tobe tobe..
Kizlar bi sorum olck dun esimle iliski oldu o an hicbisi yoktu dus aldim aradan bi saat gecti boyle sumukumsu bisiyin icinde kan damari gibi cok az akinti ve damla damla pembe akinto geldi peçete ye bida da gelmedi hicbisi sizce ne olabilir bu
Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥
kımıne gore yerlesme kanaması kımıne gore hamılesın bebekten ama ben yasadım bos cıktı ınsallah senınkı bebektendır
ınsallah ama halımızı ıyı gormuyorum
mıllet ben hala hasta olmadım 7 gun gectı yıne rekora kosuyor benımkıler:) bende kıst dogurucam
Ya adet olmadim bebek oldugunu sanmiyorum beb ama acaba baska bisini var dedim yara falan ne bilim
Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥
Bebiştendir inş canım peki reglın gecti mii
Öyle tatlım kocacımda bana sıyırdın diyoo😅ama napalım bnde ablamın yanına gidiyorum kızlar belki kafam rahatlar bu saatten sonra ilişkide yok zaten bakalım artık gerisi Allaha kalmısşş
Hayıııır iiyi düşünüyoruuz secidom yaa kıst mıst yok bebiştendir diyoruz umutla ama beklentiye girmiyoruz😂 kocamın lafı bakalım.hiç belirtin var mıı peki canm
ıyı canım slm soylebır kac taktık ogren gel
ınanmıyorum kı belırtılere neredeyse doguracak kadar belırtı yaşadım bebek yoksadece cok uykum var dun aksam ustu tv karsısında uyumusum :) ben kolay kolay uyuyamam oylede bır sorunum var:44: akıntım cok tu benım hatta uzayan bıle oldu daha gun once catladımı patladımı anlamadım :) test yapıcam bır kac gune tek cızgıyı gorursem sogan kuru uyguluycam
Aynen canım bence de bir ay çok fazla :) yumurtlama dönemimi bilmiyorum ben o yüzden adet bitince günaşırı çalışmaya başladım ben :) valla açıkcası benim eşimin umrunda değil şuan olsa da olmasa da fark etmez onun içinbu daha çok koyuyo insana canım sanki tek başıma bebek istiyo gibiyim
Aleykumselam canım ablamda maşallah ceket atsan hamile kalıyo bide hiç bilmez yumurtlama falan rastgele yapıyoz diyo bide en önemlisi o kasarsan olmaz diyodaa nerdeee