Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

benideeee eklermisiniz kızlar bat 8 mayıs :) daha yumurtlama günümü beklemekle meşgulum ama olsun

anladım canım ya. Tüm çabalar bebek için. İnş hepimizin kucağı dolacak

chuchee**********1 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

CICIBICIMELEK******8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

Son düzenleme:
Ucumuzun ayni bat bndede tik yok evlwndigimden beri gec adet oluyorum gec yumurtluyorum sanirim ısı takibine basladim bu ay

aaaa batlarımız aynı. sen ne zaman yumurtluyosun bnde tık yok suan .

canımm ne güzel beraber bekleriz :=) benım 17. gün fılan geçen ay ovulasyon testi yaptım öyle denk geldi yani bu ayda aldım netten kargoda şuan 14. gün başlıorm takibe

gecen ay 31 martta adet olmustum gecıkmelerl beraber en gec 1 mayısta beklıyorum :) en erken benımkı sanırım

bugun yumurtlamamın son gunu.ama benım bu ay kasık agrım olmadı bu donemde. belkı yumurtlama gec olacak dıye 1mayısa kadar calısmalara dewam :) tahmını adet tarıhım 29nısan 1 mayıs gosterıyo :S

Selamlar benimde 6 mayis bat.... bugun ovu testinde cift cizgiyi yakaladimm hemen doktora gittim sag yumurtam catlamak uzereymis bu gece ve yarin gece iliski dedi doktor. Ben de hemen iliskiden sonra sagima yaticam yarari olur belki... kizlar biz 4 aydir deniyoruz olmadi. Ama bu sefer icimde acaip bi duygu var. Bu ay olcak insallah ) zaten nedense gectimimiz aylardada hep nisan geciyodu icimden Allah hayirlisini versin...

ınsallah hıslerını gercek olur tatlım :) bızde 4 ay denıyoruz we tutmadı.ben hormonlarıma baktırmamıstım kı keske onceden baktırsaydım.prl bırazcık yuksek cıktı.bu ay hap kullanmaya basladım.bu ay belkı bu hap yuzunden adetım erken ya da gec gelebılır. benım bu ay bıraz karanlık yanı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…