- 28 Şubat 2014
- 406
- 157
- 34
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
Fluu*************6 MAyıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr ************10 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
daha ben tedavı falan gormedım sadece kıstım gıtsın dıye 2 kere dogum kontrol hap verdıler bır kere ıctım gıttı gerı geldı. Hotrmonda falan bişey görünmüyor yumurtalık rezervıne ble baktırdım şükür iyi spermıyogram testıde şükürler olsun iyi ama neyim var bilmiyorum inan bu doktorumda dinlen bu ay diğer regl fsh ve e2 yaptır gel dedi bende tamam dedim sallamıyorum ya napayım olur elbet düşününcede olmuyor ben elimden geleni yapayım takdir Allahın
benideeee eklermisiniz kızlar bat 8 mayıs :) daha yumurtlama günümü beklemekle meşgulum ama olsun
aaaa batlarımız aynı. sen ne zaman yumurtluyosun bnde tık yok suan .
benideeee eklermisiniz kızlar bat 8 mayıs :) daha yumurtlama günümü beklemekle meşgulum ama olsun
sanırım mayıs ayında kımse gebelik istemiyor:) olsun ben tek başıma beklerim :):)
nisanın reglisini bi olalımda mayısa geliriz
Ucumuzun ayni bat bndede tik yok evlwndigimden beri gec adet oluyorum gec yumurtluyorum sanirim ısı takibine basladim bu ay
anladım canım ya. Tüm çabalar bebek için. İnş hepimizin kucağı dolacak
Ucumuzun ayni bat bndede tik yok evlwndigimden beri gec adet oluyorum gec yumurtluyorum sanirim ısı takibine basladim bu ay
aaaa batlarımız aynı. sen ne zaman yumurtluyosun bnde tık yok suan .
merhaba kızlar benım bat 1 mayıs benı de eklermısınız :)
merhaba kızlar benım bat 1 mayıs benı de eklermısınız :)
tamam canım ekliyorum hoşgeldin aramıza:)
vayyyy işçi bayramı:)
Selamlar benimde 6 mayis bat.... bugun ovu testinde cift cizgiyi yakaladimm hemen doktora gittim sag yumurtam catlamak uzereymis bu gece ve yarin gece iliski dedi doktor. Ben de hemen iliskiden sonra sagima yaticam yarari olur belki... kizlar biz 4 aydir deniyoruz olmadi. Ama bu sefer icimde acaip bi duygu var. Bu ay olcak insallah) zaten nedense gectimimiz aylardada hep nisan geciyodu icimden Allah hayirlisini versin...