- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
ınsallah gerek kalmaz bebısınle gelırsın canım
bugun yumurtlamamın son gunu.ama benım bu ay kasık agrım olmadı bu donemde. belkı yumurtlama gec olacak dıye 1mayısa kadar calısmalara dewam :) tahmını adet tarıhım 29nısan 1 mayıs gosterıyo :S
İsini riske atma canim gun asiri devam
merhaba kızlar benım bat 1 mayıs benı de eklermısınız :)
teşekkür ederim kızlar sizler olmasanız günler geçmezzdiii desteginiz çok anlamlı
En önde sensin su an
Bn nedense bu ay degil önümüzdeki ay olcak gibi hissediyorum ama bilemicemm
bazen bende oyle hıssedıyorum :/ ya bısey sormak ıstıyorum.benım prl bıraz yuksek 30.50 cıktı.doktor hap verdı parlodel. hap bıtınce mı tahlıl yaptırmam gerekıyo.yoksa bır ay dolunca mı ? bılgın var mı acaba ?
Valla hamilelik kadin hastaliklari vs konusunda yeniyim bi fikrim yok o yuzden cnm
slm kızlarr işler yoğundu bugün malum cuma. pek internete takılamadım. yeni yeni hamiş adayları gelmiş:) hoşgelmişlerrr. mayıs hyında baya hamile olucakkkk
ınsallah hıslerını gercek olur tatlım :) bızde 4 ay denıyoruz we tutmadı.ben hormonlarıma baktırmamıstım kı keske onceden baktırsaydım.prl bırazcık yuksek cıktı.bu ay hap kullanmaya basladım.bu ay belkı bu hap yuzunden adetım erken ya da gec gelebılır. benım bu ay bıraz karanlık yanı :/
yok yok swn unuttun bizi
bu arada batlarım değişiyo yaa. 2 subat 6 mart ve 8 nisan bu ay kacınca olcam acaba ? 8 mayıs diye tahmin ediorum 30 günde bir oluyorum normalde ama uzamaya basladı ???
gittim folbiol ve coraspin verdi korunmayı birakabilirsin dedi sorun yok galiba :) eczane den de balık yağı aldım regl bitmesini bekliyorum şimdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
daha ben tedavı falan gormedım sadece kıstım gıtsın dıye 2 kere dogum kontrol hap verdıler bır kere ıctım gıttı gerı geldı. Hotrmonda falan bişey görünmüyor yumurtalık rezervıne ble baktırdım şükür iyi spermıyogram testıde şükürler olsun iyi ama neyim var bilmiyorum inan bu doktorumda dinlen bu ay diğer regl fsh ve e2 yaptır gel dedi bende tamam dedim sallamıyorum ya napayım olur elbet düşününcede olmuyor ben elimden geleni yapayım takdir Allahın