Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

slm kızlarr işler yoğundu bugün malum cuma. pek internete takılamadım. yeni yeni hamiş adayları gelmiş:) hoşgelmişlerrr. mayıs hyında baya hamile olucakkkk:KK49::KK49:

Bn nedense bu ay degil önümüzdeki ay olcak gibi hissediyorum ama bilemicemm

bazen bende oyle hıssedıyorum :/ ya bısey sormak ıstıyorum.benım prl bıraz yuksek 30.50 cıktı.doktor hap verdı parlodel. hap bıtınce mı tahlıl yaptırmam gerekıyo.yoksa bır ay dolunca mı ? bılgın var mı acaba ?

bazen bende oyle hıssedıyorum :/ ya bısey sormak ıstıyorum.benım prl bıraz yuksek 30.50 cıktı.doktor hap verdı parlodel. hap bıtınce mı tahlıl yaptırmam gerekıyo.yoksa bır ay dolunca mı ? bılgın var mı acaba ?

Valla hamilelik kadin hastaliklari vs konusunda yeniyim bi fikrim yok o yuzden cnm

kızlar adet donemınıze yakın ılıskıye gırdıgınızde , ılıskı sırasında karnınızın gerıldıgı oldumu hıc ? benım gecen ay boyle olmustu bı anlam verememıstım. hatta korkmustum adet donemıne yakın ılıskıye gıırılmemelı mı dıye.doktora sordum bır zararı yok dıyınce rahatlamıstım.

ınsallah hıslerını gercek olur tatlım :) bızde 4 ay denıyoruz we tutmadı.ben hormonlarıma baktırmamıstım kı keske onceden baktırsaydım.prl bırazcık yuksek cıktı.bu ay hap kullanmaya basladım.bu ay belkı bu hap yuzunden adetım erken ya da gec gelebılır. benım bu ay bıraz karanlık yanı :/

Olsun cnm yaaa en azindan farkedilmis sonu guzel olsun yeterki :))

gittim folbiol ve coraspin verdi korunmayı birakabilirsin dedi sorun yok galiba :) eczane den de balık yağı aldım regl bitmesini bekliyorum şimdi :KK70::KK70::KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de dun gıttım ama bu sefer klomen vermedı.bu ay dınlensın vucudun ılac kullanma dedi.yine çalışmalara devam et olursa gecikme gel dedı.bidahakı ay yıne klomen vercekmıs.sonra devlete gittim oda bıkere daha klomen kullan olmazzsa asılamaya gecelım dedı. ben normal yoldan olsun ıstıyorummm...

daha ben tedavı falan gormedım sadece kıstım gıtsın dıye 2 kere dogum kontrol hap verdıler bır kere ıctım gıttı gerı geldı. Hotrmonda falan bişey görünmüyor yumurtalık rezervıne ble baktırdım şükür iyi spermıyogram testıde şükürler olsun iyi ama neyim var bilmiyorum inan bu doktorumda dinlen bu ay diğer regl fsh ve e2 yaptır gel dedi bende tamam dedim sallamıyorum ya napayım olur elbet düşününcede olmuyor ben elimden geleni yapayım takdir Allahın

secidocum bendede ilk kist vardı hemde çikolata kisti.devlete kac kez gıttım ne bı kontrol ne bısey bakıo yolluo.6 ayımı bole yedı 6.ayda adet görunce sınırden oturup agladım.o sınırle ozele gıttım daha gittiğim gün ilk kontrolde doktor kıstım oldunu soyledı 3 aylık tedavı verdı yanı dogum kontrol hapı ama ıkı ayda duzeldı.şimdi duzenlı bır sekılde ozele gıdıyorum doktorum takıp edıo herseyımı.son ıkı aydırda arastırma hastanesınede gıdıyorum .arastırmada yenıden tetkıkler ıstendı.özeldeki doktoruma kalsa en az 6 kez çatlatma ıgnesı kullanmam gerek.arastırma hastanesındekı doktor ıse 3. çatlatma ıgnesınıde vurul olmazsa asılama dedı.

X