Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Ya kızlar benim iyice morallerim bozuldu.bugün adetin 22. günü ve adet oldum.asla böyle bişi olmazdı.hep 28 günde bir olurdum şu iki üç ay 25 güne indi şimdi de 22 gün oldu

canım stresten olabilir bende normalde 30 da bir oluyordum iki aydır 27 de bir oluyorum doktor hava değişimi, stres falan etkiler diyor

kızlar bu hamılelıkte mıde bulantısı nası bısı ya bılen varmı hanı fılmlerde mıdelerı bulanır ardından hemen kusarlar ya tuvalete kosarlar falan gercektede oyle mı kusmak sartmı yanı

bunlar gebelık testıyse Allahın ıznıyle bebıs var gıbı ınsallah yanılmazyız kuzummm

gecmıs olsun canım benım Allah tekrarını yasatmasın

kızlar bu hamılelıkte mıde bulantısı nası bısı ya bılen varmı hanı fılmlerde mıdelerı bulanır ardından hemen kusarlar ya tuvalete kosarlar falan gercektede oyle mı kusmak sartmı yanı

herkeste farklı oluyor burda herkes kusuyor ama ben bulaıyo bulanıyo kusamıyom

yok canım hala gelen gıden yok bebek olacagınıda sanmıyorum sabah test yaptım yıne tek cızgı

İnşallah kırmızı yerine bebiş gelmiştir umutsuzluk yok dicem ama bnde umutsuzum niyeyse hakkımızda hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyy Allahm ya ınsallah su guzel gunlerın hatırına bızede nasip olur bende bugun esımle asılamayı konustum yanasmıyor sen stresı bırakmadıgın surece bırsey yapmam dıyor

kıyamam kuzum üzülme yaa. elbet bir şekilde gelecektir o inatçı sıpa. cidden biraz kafanı boşalt ki her şey daha iyi olsun her şeyin daha farkında olursunuz hem.

dualarım sizinle.

benimki dr'la konuştuktan sonra kesinleşecek.

olur olur oyle guzel gunlerkı emınımkı Rabbım geri çevırmez bugun eşim sabah evlat sevgisi nasıl acaba dedi kötü oldum elım kolum kırık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…