- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.541
Ya kızlar benim iyice morallerim bozuldu.bugün adetin 22. günü ve adet oldum.asla böyle bişi olmazdı.hep 28 günde bir olurdum şu iki üç ay 25 güne indi şimdi de 22 gün oldu
Basladinmi kuzum ovulasyon testine
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
canım stresten olabilir bende normalde 30 da bir oluyordum iki aydır 27 de bir oluyorum doktor hava değişimi, stres falan etkiler diyor
Canım bu ay çok rahattım olmayacağını biliyordum çünkü ev taşıyorum ve çok iş yaptım canım ama yinede bu kadar erken beklemiyordum
Secido alinti yapamadim. Cok sagol canim yaa o kadar mutli oldum ki yazini okuyunca. Tam emin olsam cok daha mutlu olucam. Allah herkese nasip etsin insallah. Bu ay ovulasyon testi denemistim. Ovuslasyondan sonraki 13. Gun bugun. Belki ondandir diyorum cok silik olmasi. Insallah kucuk oldugundan boyledir. Gittikce koyulasir umarim.
samsung
Iyi akşamlar uzun zamandır giremiyordum küçük bir ameliyat oldum. Bat 9 hazirandı geç kalmadan geldi sağ olsun yeni bat 9 Temmuz. Hamileliklerini öğrenen arkadaşlar çok sevindim sağ salim kavuşun inşallah. Beklemeye devam...
Tatlım allah isteyen herkese nasip etsin. karmaşık bi duygu. şaşkınım
kızlar bu hamılelıkte mıde bulantısı nası bısı ya bılen varmı hanı fılmlerde mıdelerı bulanır ardından hemen kusarlar ya tuvalete kosarlar falan gercektede oyle mı kusmak sartmı yanı
Kan testi sonucum 81.74
Erken gebelik testim de pozitif
Cok heyecanliyim
yok canım hala gelen gıden yok bebek olacagınıda sanmıyorum sabah test yaptım yıne tek cızgı
oleyyyyyyyyyyyyy bende bugün kalp atışlarını duydum ölcem heyecandan ya
oyy Allahm ya ınsallah su guzel gunlerın hatırına bızede nasip olur bende bugun esımle asılamayı konustum yanasmıyor sen stresı bırakmadıgın surece bırsey yapmam dıyor
bunlar gebelık testıyse Allahın ıznıyle bebıs var gıbı ınsallah yanılmazyız kuzummm
Ayyy maşallah yaaa heycanlanma hep senle zateeen canııım 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oleyyyyyyyyyyyyy bende bugün kalp atışlarını duydum ölcem heyecandan ya
sağlıklı bebeişler diliyorum sana ve cümlemize.
süper bi duygu kalp atışlarını duymak. Allah kavuştursun ne diyelim
kıyamam kuzum üzülme yaa. elbet bir şekilde gelecektir o inatçı sıpa. cidden biraz kafanı boşalt ki her şey daha iyi olsun her şeyin daha farkında olursunuz hem.
dualarım sizinle.
benimki dr'la konuştuktan sonra kesinleşecek.
inşallah ya darısı başınıza