- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.501
herkeste aynı olmuyo demedi deme
beklıycem 10 gun olmazsam yenı bır test yıne negatıfse sogan kurune baslıycam adet oluncada ates olcmeye hatta dunden basladım:)
dun 35,8 di bugun 36,1 olmus nıye yukselmıs anlamadım
ateş ölçmeyi bi kere denedim hiçbişeycik anlamadım o yüzden ateş konusunda bişey diyemicem..ama inşallah gebesindir bence çok bekliyorsun yarında olmazsan kan ver
yokya sanmıyorum canım onlarda hayaletde olsa bır cızgı var hem olsaydı kasık batması falan gogus agrısı hıc bısı yok
valla benim de yoktu, sadece regl ağrım vardı bugün de -çok afedersiniz- ishal gibi ağrım var ama ishal değilim. göğüs ağrısı/hassasiyeti de yoktu, bugün yanlardan dokununca biraz ağrıyor.
gelıyor ınsallah bebısımız:):)
bebegım nedır bu ya hep aynı seyler kan ver sonuc negatıffff
biliyorum haklısın verme o zaman ne dimbende çok yaptım.hatta ne zaman kan versem sonuç çıkmadan adet olurdum
öyle mi diyorsun?:44::44::44::44:
aynen oyle ya yoruldum bebegım bu ayın 21 ınde 1 yılımız dolacak ıyce konusacaklar bebek bebek dıye napsam bılemedım
temennımız o bebegım nsallah yanılmayız bebegıne kavusursun
sorun falan varmı sizde eşinle beraber göründünüzmü doktora ??
esımde sorun yok benımde hormonlarda sorun yok dedı sadece yumurta catlamayıp kıst olusuyor oda bazen kendılıgınden yok oluyor bazende adetle atıyorum yanı elle tutulur bısey yok
tamam önemli bişey yok işte zamanla olur canını sıkma sakın
dusukten sonra korunmasaydın keske. Ama sıkma canını wardır bı hayır.. Once o dangalak doktora gosterırsın sonucu ne yorum yapcak bakarsın. Sonra da baska doktora gosterırsın. En azından senınle duzgun ılgılenıyomuydu onu gorursun canım.
Ewet doktorlar bı kere dusuk yaptıgımmızda sorun yok en azından hamıle kalabılıyosun calısmaya dewam dıyolar. Ben bu ay esıme kecıboynuzu pekmezınden bır kasık werıyorum :) ya aksam werıyorum ya da sabah kendı yıyo :)
bilmiyorum kibu sabah yaptım yine aynı öyle silik çıktı.
canım gec dollenme olabılır. stres yapma we kendını yorma sakın. 2 gunde bır tekrarla testını. eger boyle dewam ederse hamılesın demektır :)
Evet yawrum kısmen ama sabah aynı saatlerde olçmek dgruymuş bnmki bi derece bi derece ayaklanıyonama ıns catlıcaktır artıkk😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kan testi sonucum 81.74
Erken gebelik testim de pozitif
Cok heyecanliyim
Kan testi sonucum 81.74
Erken gebelik testim de pozitif
Cok heyecanliyim