Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Ayy bende heyecanlandim. Cok tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin insallah.

samsung

amin canim. Cook sagol.

Hayirli olsun tatlım darisi basimiza

Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥

Sagolun kizlar. Allahim tez zamanda isteyenlerin yuzunu guldursun. Hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.

Hala inanamiyorum. Esim de bilmiyo henuz. Pazar gunu babalar gununde surpriz yapmayi planliyorum.

CKbeautyandsheer alinti yapamadim cnm harika bi süpriz bu bence ayy keske bizede nasip olsa yav

Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥

Iyi akşamlar uzun zamandır giremiyordum küçük bir ameliyat oldum. Bat 9 hazirandı geç kalmadan geldi sağ olsun yeni bat 9 Temmuz. Hamileliklerini öğrenen arkadaşlar çok sevindim sağ salim kavuşun inşallah. Beklemeye devam...

Arkadaslar cok heyecanliyim. Dunku ve bugunku testlerimin resmini gondersem yorumlar misiniz? Ben heyecandan ne dusununecegimi bilmiyorum. Birde adet sancisi olunca emin olamiyorum. Bat bugun. Daha belirgin olani bugun yaptim.

samsung

Eklentiler

• $1402550374235.jpg
    $1402550374235.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $1402550405465.jpg
    $1402550405465.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 51
Secido alinti yapamadim. Cok sagol canim yaa o kadar mutli oldum ki yazini okuyunca. Tam emin olsam cok daha mutlu olucam. Allah herkese nasip etsin insallah. Bu ay ovulasyon testi denemistim. Ovuslasyondan sonraki 13. Gun bugun. Belki ondandir diyorum cok silik olmasi. Insallah kucuk oldugundan boyledir. Gittikce koyulasir umarim.

samsung

Arkadaslar cok heyecanliyim. Dunku ve bugunku testlerimin resmini gondersem yorumlar misiniz? Ben heyecandan ne dusununecegimi bilmiyorum. Birde adet sancisi olunca emin olamiyorum. Bat bugun. Daha belirgin olani bugun yaptim.

samsung

Bence çok bariz kuzum hamilesin hemen kan testine git benceee :KK4::KK9:

Iyi akşamlar uzun zamandır giremiyordum küçük bir ameliyat oldum. Bat 9 hazirandı geç kalmadan geldi sağ olsun yeni bat 9 Temmuz. Hamileliklerini öğrenen arkadaşlar çok sevindim sağ salim kavuşun inşallah. Beklemeye devam...

Çok çok geçmiş olsun canım bak bekletmemis gelmiş günüde o da iyi tarafı :KK34:

samsung

Masallah tebriklerr

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Ya kızlar benim iyice morallerim bozuldu.bugün adetin 22. günü ve adet oldum.asla böyle bişi olmazdı.hep 28 günde bir olurdum şu iki üç ay 25 güne indi şimdi de 22 gün oldu :KK43:

X