- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.521
Ayy bende heyecanlandim. Cok tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin insallah.
samsung
Hayirli olsun tatlım darisi basimiza
Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥
hımm anladım canım. ay hadı ınsallah bu ay tutar ıkımızınkı beraber :)
Kan testi sonucum 81.74
Erken gebelik testim de pozitif
Cok heyecanliyim
bılmıyorum ınsallahh
Nasssi güzel bi haber Allahım gişede nasip etsin inşallah sahada saglikla kucağına almayiii canimmm
Caniiiim naptin hala gelen giden yok dimi sanaaaahadi bebis olsun inşallah nurtopu gibiiii
Arkadaslar cok heyecanliyim. Dunku ve bugunku testlerimin resmini gondersem yorumlar misiniz? Ben heyecandan ne dusununecegimi bilmiyorum. Birde adet sancisi olunca emin olamiyorum. Bat bugun. Daha belirgin olani bugun yaptim.
samsung
Arkadaslar cok heyecanliyim. Dunku ve bugunku testlerimin resmini gondersem yorumlar misiniz? Ben heyecandan ne dusununecegimi bilmiyorum. Birde adet sancisi olunca emin olamiyorum. Bat bugun. Daha belirgin olani bugun yaptim.
samsung
Iyi akşamlar uzun zamandır giremiyordum küçük bir ameliyat oldum. Bat 9 hazirandı geç kalmadan geldi sağ olsun yeni bat 9 Temmuz. Hamileliklerini öğrenen arkadaşlar çok sevindim sağ salim kavuşun inşallah. Beklemeye devam...
Tatlım allah isteyen herkese nasip etsin. karmaşık bi duygu. şaşkınım
Bence çok bariz kuzum hamilesin hemen kan testine git benceee
samsung
Masallah tebriklerr
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Amiiin canım beniiim sen ovu test kullandın dimi bu ay?
Amiiin canım beniiim sen ovu test kullandın dimi bu ay?