Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

İnşallah kırmızı yerine bebiş gelmiştir umutsuzluk yok dicem ama bnde umutsuzum niyeyse hakkımızda hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bilmiyorum ki kuzum aşılamamı yapsak dedım sabah eşime hiç yanaşmadı napıcam bılmıyorum:KK50:

Bna yardım edın:ss
3 haftalık ewlıyım reglıı olmama bı hafta on gun varkn ewlndım yumurtlama dnmıne denk gldı ilişklerım reglı oldum ama normlıne gre cok cok azdıı ara ara gldı yaklşık bı haftadr cok uyuyorum halszm ve blım agrıo dun gceden berıde mgdem bulanıyo ck fazla acaba hmılee olabılırmıyım bna var gbı glıo ama bılmıyrum ya :s

SELAM KIZLAAAR NOLUR ACİL CEVAP YAZINNN adete daha 7 gün var ama antibiyotik kullanmam lazım kan tahlili yaptırdın 0,100 çıktı yani bişi yok mu ? yükselmez mi bata kadar cevap yazın nolur çok üzgünüm :KK43:

bilmiyorum ki kuzum aşılamamı yapsak dedım sabah eşime hiç yanaşmadı napıcam bılmıyorum:KK50:

Problem yoksa yaptırtmaz canım ben zorla kendi testlerimi yaptırabıldim eşim çok karsı bnmde mesela kendilerinde goruyolar sorunu sanırım hemen gerılıyo bnm eşim

Problem yoksa yaptırtmaz canım ben zorla kendi testlerimi yaptırabıldim eşim çok karsı bnmde mesela kendilerinde goruyolar sorunu sanırım hemen gerılıyo bnm eşim

yok ya test yaptırdık Allaha sukur onda bırsey yok

yok ya test yaptırdık Allaha sukur onda bırsey yok

Yok işte benmkide dıyokı otoblem yok bılıyoruz yasımızda genc dıyo dıger testlere bıle karşı olcagı zaman olur dıyo belki senin eşinde ondan aşılama için sıcak bakmıyodur kuzum

Yok işte benmkide dıyokı otoblem yok bılıyoruz yasımızda genc dıyo dıger testlere bıle karşı olcagı zaman olur dıyo belki senin eşinde ondan aşılama için sıcak bakmıyodur kuzum

oda sunu dıyor canım sen bu stresı atmadıgın surece ben bırsey yapmam dıyor :KK50:Allahım duy sesimizi kurtar bizi artık bizede hayırlı evlatlarımızı ver:KK43:

Gebelik testi canim. Laboquick gebelil testi. Ovulasyon testinin yaninda gondermislerdi. Bakalim belli olacak insallah

samsung

Hayırlı olsun canım allag tamamını erdirsin çok sevindim.. bi şey sorayım hemen ovu testinde koyu çift çizgiden sonra kaç gün sonra çıktı 11. Gündeyim ben çıkar mı

Ya kızlar sabah adet oldum demiştim.çünkü adet başlangıcım gibi bir kere sıvı bulaştı peçeteye ped koydum ama hiç bişi gelmemiş.batım 16 sı umutlanmak istemiyorum sma acaba yerleşme mi :KK43:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım allag tamamını erdirsin çok sevindim.. bi şey sorayım hemen ovu testinde koyu çift çizgiden sonra kaç gün sonra çıktı 11. Gündeyim ben çıkar mı

Canim bugun koyu cizgiden sonraki 13. Gun. Ama dun cok silik cikmisti hatta resmini paylasmistim burda. Bugun daha belirgin. Insallah devami gelir.

samsung

Kizlar ya ecrin isminin tam anlamini bilen varmı heryerde baska yaziyo

Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥

Kizlar ya ecrin isminin tam anlamini bilen varmı heryerde baska yaziyo

Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥

ben okumuştum, "ecr" kur'an'da ücret anlamına geliyor. "in" de kur'an'da bir ek, harfin altında iki çizgi olursa "in" "ın" diye okunuyor.

yani öyle cennetteki yağmur damlası, cennet kapısı gibi anlamları yokmuş.

internete "anlamı yanlış bilinen isimler" diye yaz çıkıyor.

X