Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

kızlar nasılsınız bnm batım dundu olmadım bugunde bısey yok agrı sızı vs ama hamılelık belırtısıde yok tabı.. ve umudum da yok test yapıp negatıfı gormek ıstemıyorum..

oda sunu dıyor canım sen bu stresı atmadıgın surece ben bırsey yapmam dıyor Allahım duy sesimizi kurtar bizi artık bizede hayırlı evlatlarımızı ver

Amiiiiiin kuzucuk yaaaa benimkide iyice delirdin diyor ovu test konusunda ama her günde soruyor çıktı mi diyeeeadamlara da gına geliyor arkadaşım çok geriliyoruz galiba hakikaten bizi bekletmeseler artik da siyirmasakk

Ya kızlar sabah adet oldum demiştim.çünkü adet başlangıcım gibi bir kere sıvı bulaştı peçeteye ped koydum ama hiç bişi gelmemiş.batım 16 sı umutlanmak istemiyorum sma acaba yerleşme mi

yawrum neden olmasın hadı ınsallah :) ay cok sewınırım walla senın adına :) eger kı adet olmadıysan kesın yerlesme kanamasıdır :)

Kizlar bn artik girmiyorum buraya bebek falan dusunmuyorum artik Kendinize iyi bakin Allah a emanet olun hakkinizi helal edin cok yardimci oldunuz her konuda bana

Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥

6 ay

bende 4 aylık evliyim bunu bende bazen düsünüyorum ama aklımdanda atamıyorum.buraya girdikce dahada cok aklıma takılıyor ama burdada dertlesiyorum içimi döküyorum.öyle düsünme canım.bugun bol bol dua edelim hersey nasip.ama haklısın biraz kendimizide toplamamız gerek gercekten cok etkileniyoruz

Kocam bile bnm sinirimi bozuyor once severler sonra bagirip cagirirlar sen cocuk dusunursun bide

benimde cok bozdugu oluyor inan o öyle yaptıkca benim cocuk arzum artıyor diyorum cocugumla vakit geciririm.onunla ilgilenirim.

Yok yok bn kararimi vrrdin istemiyorum yok kilom varmış olmazmis hamile kalamazmisim kalsanda zorlanirmisim bilmemne bnde biliyorum ama boylr pat diye soylenmez kalp kirarak bagirip cagirarak. yok cocuk mocuk zayıflarim gene olmaz görür gununu ozmn cok sinirim bozuk

böyel bir günde kalbini kırması güzel olmamıs.ki böyle birsey demeside dogru degil.ondada sorun olabilirdi.aynı seyi gecenlerde benim esimde bana yaptı sorun sende diyor bana yumurtam yokmus.işte niye söylememişim evlenmeden önce pko oldugunu.söylesem ne olacaktı dedim evlenmeyecekmiydin dedim belki evlenirdim dedi.o belki lafı beni mahvetti.ve baya küstüm hatta ayrılmak dahi istedim.küslüğü uzun tutdum pas vermedim anlasın diye.anladı özür diledi.seninkide aynısını yapmıs.biz kadar anlayıslı degiller....gıcıklar:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

Nefret ediyorum artik herseydrn hediye almis glmis on dk sonra etmedigi laf klmadi te sakaryadan buraya gelmisim istanbula kimsem yok o cnimi sikiyo zaten bide bunlar .. mubarek gunu zrhir etti bna oyleymisim boyleymisim kiloluymusum milletin karisi soyleymis bnm cocugum olmzmis bilmem ne

benimkide öyle canım bi sever bakarsın sonra papaz olmusuz.bende memleketimden geldim ankaraya.kimsemde yok.ayrıca kilo ayıp bişey degildir sana destek olması gerekir.cok ayıp etmiş.kandil bugün cok ayıp etmiş gercekten benimkide seninkinden farksız degil.benimde o gün sinirlerimi bozdu saatlerce agladım.beraber uyumadım.baya sürdü ama barıstık simdi.olan benim canımı sıkmam oldu sadece...Allah affetsin

Ya tamam hakli guzellikle soyledi oyle dedi boyle dedi dikkat etmedim hataliyim ama bana her seferinde hayvan gibi davranmasi sibirime dokunuyo artik ya yetti yani bari bugun yapma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…