- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 40
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.481
kan testi yaptirirsan sonucunu ben de merakla bekliyorum bugun yaptim tipki senin testin gibi cikti. Ama emin olamadigim icin sevinemedim. Benim bat yarin. Resimde yukledim sanirim ikimizin ayni
samsung
hıc sasırmam kız onlar evımızın odunu bosver takılma
aynen valla napayım alıştım artık
aha bi gebe daha
dün kan testini yaptıramadım hormon makineleri bozulmuş.Başka yere gitmeyede üşendim,yorgundum da.Bugün gidicem inşallah :)
kız ne agırsınız ya hadı kos gıt
aha bi gebe daha
Agzin bal yesin canim :)) yarin belli olur sanirim tam emin olmadigim icin sevinemedim. Yarina sakliyorum sevincimi.
samsung
kızzz bızım topıc sonradan arap atı gıbı acıldı vallahı
aynen.ama konu açanlar genelde gebe kalıyor bence sıra sende
sorma valla sen beni tanısan anlarsın.herşeye üşenirim.acilden sıra aldık baktık 30 kişi var eve gittik bidahada çıkamadım :)bugün iş çıkışı özelde yaptırcam bakalım.hayırlısı olur inşallah.listede hamile diye yaz beni de gözüm gönlüm açılsın
Sanmıyprumolmuyor ıste
tabıkısıssssss
inciela*************8 Haziran*********HAMILE
batın bu günlerde diye biliyorum ben ??? oldunmu yoksa:26:
teşekkür ederim canım.Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin.
yok bebekım olmadım 9 hazırandı test yaptım sonuc tek cızgısadece akıntım cok seffaf akıntım fazla
e 2 gün gecikmiş millete söylüyo kendi kan vermiyo bak şimdikan versene güzelim idrar testlerinde her zaman çıkmıyorki.
yokya sanmıyorum canım onlarda hayaletde olsa bır cızgı var hem olsaydı kasık batması falan gogus agrısı hıc bısı yok