- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.461
ben gördümmmmmmmmmmmmmmmmcanım 5-10 dakika içinde çıktıysa gebesinnnnnnnnnnnnnn
canım ilk 5 dk içinde çıktı ama sonra koyulaşmadı da. akşam eve gittiğimde tekrar baktım, uzun süre bekleyince biraz bulanıklaşmış test. ama çizgi hala duruyodu. ay ben dayanamayıp kan testine gidicem galiba. 30 TL dürtüyo beni
anladım canım. merak edıyodum bende nasıl yapılıyo dıye. benım gecen ay atesım hep yuksektı, demek kı gebelık olursa ates yuksek oluyo :)
Valla canım git bencede yanı bana gecmezdı ıkı gun ama degerın hamıs olsan bile dusuk cıkabılır erkense içinden ne geliyosa onu yap 😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ilk 5 dk içinde çıktı ama sonra koyulaşmadı da. akşam eve gittiğimde tekrar baktım, uzun süre bekleyince biraz bulanıklaşmış test. ama çizgi hala duruyodu. ay ben dayanamayıp kan testine gidicem galiba. 30 TL dürtüyo beni
dur o zaman ben bu akşam kan testine gideyim de, var mıydı yok muydu çizgi aramayayım idrar testlerinde
gıt ya ben olsam 1 sn bekleyemezdım:) ınsallah guzel haberlerle gelırsın
Evet bencede ama kesin hamileyim diye gıtmeki uzme kendini çoook hafıf bi cızgı oldugu için belki yok bile diyebılırler ya da ıkı gun sonra gel muhabeti ama için rahatlar en azından benm doktorum yumoştan bir hafta sonra kanda zaten cıkar demişti hakkında hayırlısı canımm
git hemen ver hadi
napıyorsun hatunnn yerlestınmı evıne
git hemen ver hadi
merkeze uzak bi yerde çalışıyorum, akşama ancak
Akşama gitmeye çalışacağım
yok ya normalde düzensizdir günlerim o yüzden şimdiye kadar hiç heveslenmedim de sadece bu silik çizgiler beni şüphelendiriyor. en azından kesin bilgi olur bana da.
haaaaaaaa tamam o zaman akşam güzel haberlerini bekliyoruz
Evet canım kafan rahatlar hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Kan testi yaptirirsan sonucunu ben de merakla bekliyorum bugun yaptim tipki senin testin gibi cikti. Ama emin olamadigim icin sevinemedim. Benim bat yarin. Resimde yukledim sanirim ikimizin ayni
samsung
hakkaten benimki gibi. şaşı bak şaşır gibisenin çizgini gördüm ben. ama illaki vardır diyemiyoruz ki. senin bat yarınmış ama benim batım 1 hafta geçti. seninki 2-3 güne koyulaşabilir.
kan testi yaptırınca yazarım buraya.
hayırlısı.
Aynen gebelik vardir deyip sevinemedim.senin belki gec dollenmedir. Insallah hamilesindir. Heyecanla bekliyorum sonucunu.
samsung
Kısmetse olur zaten. Olursa sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun.
evime yerleştim ama hiç iyi değilim ..dün evlilik yıldönümüzdü ve eşim unuttu kutlamadı bile ya daha 2.senemizde düşün