Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

beklıycem 10 gun olmazsam yenı bır test yıne negatıfse sogan kurune baslıycam adet oluncada ates olcmeye hatta dunden basladım:)

dun 35,8 di bugun 36,1 olmus nıye yukselmıs anlamadım:KK53:

ateş ölçmeyi bi kere denedim hiçbişeycik anlamadım o yüzden ateş konusunda bişey diyemicem..ama inşallah gebesindir bence çok bekliyorsun yarında olmazsan kan ver :KK49:

yokya sanmıyorum canım onlarda hayaletde olsa bır cızgı var hem olsaydı kasık batması falan gogus agrısı hıc bısı yok

valla benim de yoktu, sadece regl ağrım vardı bugün de -çok afedersiniz- ishal gibi ağrım var ama ishal değilim. göğüs ağrısı/hassasiyeti de yoktu, bugün yanlardan dokununca biraz ağrıyor.

esımde sorun yok benımde hormonlarda sorun yok dedı sadece yumurta catlamayıp kıst olusuyor oda bazen kendılıgınden yok oluyor bazende adetle atıyorum yanı elle tutulur bısey yok

tamam önemli bişey yok işte zamanla olur canını sıkma sakın :KK54:

dusukten sonra korunmasaydın keske. Ama sıkma canını wardır bı hayır.. Once o dangalak doktora gosterırsın sonucu ne yorum yapcak bakarsın. Sonra da baska doktora gosterırsın. En azından senınle duzgun ılgılenıyomuydu onu gorursun canım.

Ewet doktorlar bı kere dusuk yaptıgımmızda sorun yok en azından hamıle kalabılıyosun calısmaya dewam dıyolar. Ben bu ay esıme kecıboynuzu pekmezınden bır kasık werıyorum :) ya aksam werıyorum ya da sabah kendı yıyo :)

aynen canım eşimi göndericem olmassa sonuçları alsın diye doktor araştıyorum şuan bakalım hayırlısı

X