Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

dusukten sonra korunmasaydın keske. ama sıkma canını wardır bı hayır.. once o dangalak doktora gosterırsın sonucu ne yorum yapcak bakarsın. sonra da baska doktora gosterırsın. en azından senınle duzgun ılgılenıyomuydu onu gorursun canım.

ewet doktorlar bı kere dusuk yaptıgımmızda sorun yok en azından hamıle kalabılıyosun calısmaya dewam dıyolar. ben bu ay esıme kecıboynuzu pekmezınden bır kasık werıyorum :) ya aksam werıyorum ya da sabah kendı yıyo :)

yawrum hıc takılma stres yapma. ıcıne gıden gıtmıstır zaten.oncesınde de ıcın olan spermler war :)sen yıne de calısmalara dewam et.

o cızgıler sadece senın yumurtladıgın gunlerde mı koyu oluyo ? sonrasında bıtanesı sılık mı oluyo ? kendı kendının mı atesını olcuyosun.nasıl yapıyosun

Ateş olçme yonteminde mi diyosun kuzum yoksa ovu testte mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu akşam tekrar deniycem makro çekebilmeyi. bunu telefonla çektim diğerini makinayla denerim bakalım. çok profesyonel değil ama deniycem.

Bi dene canm ya da iki gün bekle sabah yap daha netleşir varsa inşallah

owu testındekı cızgılerı soruyorum kız. bı de dereceyle mı olcuyosun atesını ?

Evet yawrum valla bnde ilk deniyorum yumurtladıgında koyu hatta c den daha koyunoluyomus dedi kızlar ama ates olçme uontemıyle de takıp ediyorum kuru günler diyo bakalım belli olcak kuzum

ates olcme yontemıyle nasıl yapıyosun pekı. her gun atesını mı olcuyosun. yumurtlama gunun de atesın artıyo sonra da hıc dusmuyo mu

ates olcme yontemıyle nasıl yapıyosun pekı. her gun atesını mı olcuyosun. yumurtlama gunun de atesın artıyo sonra da hıc dusmuyo mu

Bn iki aydir ates olcuyorum ama hic bisi anlamadım gecen ay normaldi bu ay bi iniyo bi cikiyo bi birden cikiyo bi cok iniyo saglam bi yontem degil pek daha cok stres oluuosun bnce

Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥

Kuzum ben gecen ay kendi kendime ölçmeye çalıştım ama anlamadım ama bi siteye üye oldum orda hergun atesını giriyosun tahmını hunlerini kuru gunlerini falan soyluyo zaten hersabh olcuyodum en azından yazılı olsun dıye uye oldum yawrum yaaw ne vesile olur diye arastırıyom işte

Bn iki aydir ates olcuyorum ama hic bisi anlamadım gecen ay normaldi bu ay bi iniyo bi cikiyo bi birden cikiyo bi cok iniyo saglam bi yontem degil pek daha cok stres oluuosun bnce

Evet canım ama fertl friends diye bi site var oraya kaydediyorum bn en azından tablomu goruyorum ovu testi takıp amaçlı aslında

ben hıc denemedıgım ıcın merak etmıstım

anladım canım. merak edıyodum bende nasıl yapılıyo dıye. benım gecen ay atesım hep yuksektı, demek kı gebelık olursa ates yuksek oluyo :)

Bugün 5. Günümdü kan testim negatif çıktı 0.21 ve ewe geldim tuvalete girdim ve adet oldum belki az gelir dedim yerleşme oluyodur dedim ama devamı geliyor çok üzgünüm çünkü ilk defa adetim bu kadar gecikti umutlanmıştım ilk kez ama Allahın dediği olur demekki daha zamanı var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnde bilirim bunu gecen ay adetimden bi gun once kan testi yaptırdım ertesi gun adet olmustum nasip cnm bnm Allah ne zamn yazdiysa inşallah

soldakı resımde cok cokcok sılık cızgı war gıbı gorunuyo ama halısulasyonda olabılır :) ısık yanılsaması yanı =)

bilmiyorum ki bu sabah yaptım yine aynı öyle silik çıktı.

Bi dene canm ya da iki gün bekle sabah yap daha netleşir varsa inşallah

2 gün sonra deniycem suma günü yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…