- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.441
kimse bişey göremedi herhalde
Var gbi sanki yaa biraz yakından cekebiliyomusun canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse bişey göremedi herhalde
Var gbi sanki yaa biraz yakından cekebiliyomusun canım
sogan kuru ıcıcemde ondan acaba beklesemmı ıcsemmı bılemedım kuzum
ohh ıyı yapmıssın yarasın bebek olsun:)
canım ben 2 yıl olmadı evleneli 3 ay korunmadım ve hamile kaldm sonra düşük yaptım 6 ay korundum sonrada bıraktım korunmayı 6 ay daha geçti gebe
kalamadım doktor bu yüsden pek umursamadı sanırım zaten bi düşügün var hesabı sorun yoktur gözüyle baktı sanırım çok suratsız bi doktordu görmek
istemıorm onu ama dedigin gibi sonuçlarımı gösterecegm bakalım ne dicek
Ya ben bu ates olcme programı var ona gore catladım doktora gorede bgün çatladım çizgi hala aynı diil devam etsemm mi ki dün de yanlış pozisyonda şeeettik afedersiniz hiç içim rahat diil😭😭
kızlar size de göstereyim. ne diyorsunuz hayalet çizgi var mı yok mu?
Eki Görüntüle 1152624 Eki Görüntüle 1152625
yawrum hıc takılma stres yapma. ıcıne gıden gıtmıstır zaten.oncesınde de ıcın olan spermler war :)sen yıne de calısmalara dewam et.
o cızgıler sadece senın yumurtladıgın gunlerde mı koyu oluyo ? sonrasında bıtanesı sılık mı oluyo ? kendı kendının mı atesını olcuyosun.nasıl yapıyosun
Ateş olçme yonteminde mi diyosun kuzum yoksa ovu testte mi
kızlar size de göstereyim. ne diyorsunuz hayalet çizgi var mı yok mu?
Eki Görüntüle 1152624 Eki Görüntüle 1152625
bu akşam tekrar deniycem makro çekebilmeyi. bunu telefonla çektim diğerini makinayla denerim bakalım. çok profesyonel değil ama deniycem.
owu testındekı cızgılerı soruyorum kız. bı de dereceyle mı olcuyosun atesını ?
Evet yawrum valla bnde ilk deniyorum yumurtladıgında koyu hatta c den daha koyunoluyomus dedi kızlar ama ates olçme uontemıyle de takıp ediyorum kuru günler diyo bakalım belli olcak kuzum
ates olcme yontemıyle nasıl yapıyosun pekı. her gun atesını mı olcuyosun. yumurtlama gunun de atesın artıyo sonra da hıc dusmuyo mu
ates olcme yontemıyle nasıl yapıyosun pekı. her gun atesını mı olcuyosun. yumurtlama gunun de atesın artıyo sonra da hıc dusmuyo mu
Bn iki aydir ates olcuyorum ama hic bisi anlamadım gecen ay normaldi bu ay bi iniyo bi cikiyo bi birden cikiyo bi cok iniyo saglam bi yontem degil pek daha cok stres oluuosun bnce
Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥
Bn iki aydir ates olcuyorum ama hic bisi anlamadım gecen ay normaldi bu ay bi iniyo bi cikiyo bi birden cikiyo bi cok iniyo saglam bi yontem degil pek daha cok stres oluuosun bnce
Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥
Kuzum ben gecen ay kendi kendime ölçmeye çalıştım ama anlamadım ama bi siteye üye oldum orda hergun atesını giriyosun tahmını hunlerini kuru gunlerini falan soyluyo zaten hersabh olcuyodum en azından yazılı olsun dıye uye oldum yawrum yaaw ne vesile olur diye arastırıyom işte
Bugün 5. Günümdü kan testim negatif çıktı 0.21 ve ewe geldim tuvalete girdim ve adet oldum belki az gelir dedim yerleşme oluyodur dedim ama devamı geliyor çok üzgünüm çünkü ilk defa adetim bu kadar gecikti umutlanmıştım ilk kez ama Allahın dediği olur demekki daha zamanı var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
soldakı resımde cok cokcok sılık cızgı war gıbı gorunuyo ama halısulasyonda olabılır :) ısık yanılsaması yanı =)
Bi dene canm ya da iki gün bekle sabah yap daha netleşir varsa inşallah