Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

canım catlatma ıgnesının etkısıyle 12. gune kadar hamılelık olmadan sılık cızgı cıkabılıyor. O yuzden dogru sonucu 12. gunden sonra alabılırsın ınsallah hamıssındır

ayyy masallah ya ınsallah Allhın ıznıyle bırsey olmaz canım

canım lekem dun aksam kesıldı. dunden basladım calısmaya bu aksam da olur:) persembe cuma ewde olmıcam. hergun ılıskıye gırmek saglıklı degıl spermler acısından.bu yuzden en az 2 gunde 1 dıyolar.
ben en son muayeneye gıttıgımde 2 yumurtlaıgım ıcın de gayet guzel demıstı ıcım rahatladı,prl de dustu :) ınsallah hayırlısıyla ay sonunu beklıcem artık :)

Bnm bugun olmam gerekti olmadim testte tabiki negatif

yawrum ıyımser dusun :) aklına baska seyler getırme. ben yıne 9 gun sonra test yaptırcam. o zamana kadar gec dollenme olsa da gorunuyo zaten. sende o zamana kadar bekle. we lutfen bu ayı oncekı aylarla kıyaslama. Allahım hayırlısıyla yuzunu guldurecektır :)

Oh ohhh maşallah kuzuuum inşallah bu ayyy hamiş oluruzz yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ınsallah bu ay yuzumuz guler canım :) benım adet dun aksam bıttı calıamalara da hemen basladım

kızlar bende bugün doktora gittim hormonlarıma bakıcak kan verdm yarın sonucunu alıcam ama hastane ve doktor igrençti hiç memnun kalmadım degerlerimi başka doktora göstermeyi düşünuorum sizede yazarım :/ bide 6 ay daha dene olmassa araştırma yaparıs dedi yani doktor çokta tın modundaydı

sen ne zamandır denıyısun canım ? ıcıne sınmedıyse zaten goster mutlaka. ama once yaptırdıgın hastaneye goster daha sonra farklı bı yere goster. yorumları karsılastırırsın. mesela ben 5. ayımda kımyasal gebelık yasadım. doktor bana 4 5 ay daha deneyın ondan sonra aksı bısey olursa tedawıye baslarız dedı.

hemen ılk aylarda dırek tedawıye baslamak ıstemıyolar kı mantıklı. cunkı dıger turlu daha da kasıcaksın tutmadıgı zaman, ıyıce osıkolojın bozulacak

sogan kuru ıcıcemde ondan acaba beklesemmı ıcsemmı bılemedım kuzum

canım ben 2 yıl olmadı evleneli 3 ay korunmadım ve hamile kaldm sonra düşük yaptım 6 ay korundum sonrada bıraktım korunmayı 6 ay daha geçti gebe

kalamadım doktor bu yüsden pek umursamadı sanırım zaten bi düşügün var hesabı sorun yoktur gözüyle baktı sanırım çok suratsız bi doktordu görmek

istemıorm onu ama dedigin gibi sonuçlarımı gösterecegm bakalım ne dicek

ınsallah tatlım :) hayırlısı olsun hakkımızda.. bak senın 13 gun kaldı benım 25 gun kaldı :) test yapmama da 35 gun kaldı hahahaha

Ya ben bu ates olcme programı var ona gore catladım doktora gorede bgün çatladım çizgi hala aynı diil devam etsemm mi ki dün de yanlış pozisyonda şeeettik afedersiniz hiç içim rahat diil😭😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…