- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.401
Ayyy hadi insallah canim bende test yaptim tabiki negatif
günaydın secido ve diğer bayanlar,
sabahki testimde çizgi göremedim. takıntılı olduk test yapa yapa. 1-2 gün daha bekliycem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hadi insallah canim bende test yaptim tabiki negatif
benmde dün olmam gerekiyordu canım ama hala olmadım dün sabahtan beri hafif hafif sancı var gibi psikolojik mi bilmiyorum test yaptım negatif tabi benmde ((
Şimdilik negatıf olabılır kuzum pozıtıf duşunuyoruuuuuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın secido ve diğer bayanlar,
sabahki testimde çizgi göremedim. takıntılı olduk test yapa yapa. 1-2 gün daha bekliycem.
nbr canım nasılsın :) ben batımı belırledım 5 temmuz senın bat ne zaman yawruum, sekerpembeyle benım kı aynı senınle de aynıdır belkı
yok yok kesın bebek yok cunku atesımde 35.8 dı sabah olctum artık napalım hakkımızda hayırlısı olsun
sanırım delırıyoruz
Günaydın; ))))) 28.05 de evde test yaptim pozitif dr geldim hcg degerim 35.7 30.da 88.9 2 gun sonra 320.6 daha sonra 1138 oldu suandada drdayim siramin gelmesini bekliyorum ve okadar heyecanlı bir bekleyis ki kesemi gormeyi bekliyoruz bugün rabbim herkeze nasip etsin dua edin kizlarr ben ne zman normal hamileler gibi muane olucam
Günaydın kızlar benim kafam acayip karıştı ya ben 12 gün önce çatlama iğnesi vuruldum 9.gün idrar testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm 10.gunde silik ikinci çizgiyi gördüm dün yaptım yani 11.gün hiç çizgi yoktu acaba gün içinde cok tuvalete gıttım ondan mıdır dedim gece tekrar test yaptım ikinci çizgi cok soluktu ama vardı bu ne şimdi ;((
canım çatlatma iğnesinin içinde hcg (gebelik) hormonu var. yani vücuduna gebelik hormonu veriyorsun onu yapınca. doğru sonuç için 14. gün test yapman lazım. benim de öyle oldu. 9. gün test yaptım silik çizgi çıktı ama sonrasında regl oldum. o yüzden iğne kullanıyorsan bat'ını beklemen şart.
Ne guzel artmışş peki daha küçük degilmi kese için inşallah guzel haberlerle donersiin canımmm
Şimdi deger artmis olacak inşallah 4.hafta bitmis olmasi gerekiyo valla en son adet tarihime gore 6 hafta 6 gün oluyor dr hesaplamasi 4+4 çözemedim kese ne zaman görünecek gorundun artık
kızlar test yaptım şimdi ikinci çizgide net belli.İki düşük yaptıgım için çok korkuyorum.Bi yandan da sevinçten ağladım.Dua edin nolur.Bugün kan vericem.işteyim şu an müsait olduğumda gidicem.
Moralini yüksek tut güzel dusun güzel olsun jadi gozunaydin rabbim utandirmasin insallaahh
Bazı kişilerde çabuk mu atılıo ki hcg etkisi 10.gün testi negatif çıkanlarda vardı
Kızlaaar günaydııın bol bol hamiş haberleri alalım inşallahhh😁💃olsun kuzum belki normal degerindir normaldede ölçuyomusun