-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.381
inşallah canım.Belirti olarak göğüslerim acıyor beyazımsı akıntım geliyor ama çok da değil azda değil bi de gece ve sabah mide bulantısı yaşıyorum 2 gündür bunlar belirtimi bilmiyorum ama en önemlisi 4. gün bugün ve benim hiç gecikmezdi adetim kafam karıştı yani anlayacağın canım
Benimde dün olmam lazımdı onu es geçtim birgün geç olabilir diye düşünüyorum ama bugünde yok sadece beyaz akıntım geliyo adet olcakmışım gibi karnımda ağrıyor.Evde gebelik testi yaptın mı canım?
dün yaptım negatifti canım hatta şimdi araştırıyordum da ilk belirti olarak göbekten aşağıya doğru inen çizginin oluşmasıymış açıp bakayım dedim varrr şoktayım şuan sende bak istersen bi çünkü adetten bi kaçgün önce bile çıkabiliyomuş
sana bakınıyorum bı de :) napıon ne edıyon dıye :)
baktım canım yok :) Gerçi ben pek ayırt edemem öyle şeyleri vücudumu dinleyip gözlemleyemiyorum.Ben de belki akşam yaparım.
dün yaptım negatifti canım hatta şimdi araştırıyordum da ilk belirti olarak göbekten aşağıya doğru inen çizginin oluşmasıymış açıp bakayım dedim varrr şoktayım şuan sende bak istersen bi çünkü adetten bi kaçgün önce bile çıkabiliyomuş
atmam kustumsaka bır yana hatırlamıyorum ne yazdıgımı
Evet bitanem takma lıtfen okadar rahat ki bide bı kız sana yardım ediyo zaten elimi tutturdum ben hiç haz etmem o koltuktan cnkü tittriyorum muayne edelım dedıklerınde ama adam cok ıyı rahatlat kendını kuzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet forumlardada okuyorum selim bey için herkes cok rahat ve kotu hıssetırmıyor dıyorlar. inş bende oyle olurum. senın bı dahakı adet tarıhın ne zaman canım?
hımm benım bıldıgım o bır aydan sonra cıkıyor
Özledim yaaw vallaa napalım kuzum benm aynı Eki Görüntüle 1151252
Böle şeylerle uğraşıyorum kuzum bgün çalısalım diyorum en koyu bu dur herhalde ama doktorum hergün dedi bilenedim yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
atmam kustumsaka bır yana hatırlamıyorum ne yazdıgımı
doktorun hergun calısın mı dedı anlamadım ? bu cızgı de koyu sayılır. anam ıste ben bu yuzden bu owu testlerınden kullanmıyorum. bu da ınsanı strese sokuyo bu koyuluk yeter mı yetmez mı dıye. kı sonucta 2 cızgı aynı koyulukta olunca yumurtluyosun demektır. ama su gordugum 2 cızgı de gayet ıyı. sen yıne de rıtmık calısmalarına dewam et yawrum. benım lekem aksam kesılır heralde. bende yarın ya da dayanamazsam bu aksamdan baslıyorum :)
haber ver mutlaka hayırlı haberlerını beklıyorum
canım ben bu akşam iş çıkışı test yaptıramadım. evde idrar testini tekrarladım çoooook silik bi çizgi gördüm. eşim de gördü. yarın sabah tekrarlıycam. bakalım ne olacak. inatla karnımda ağrılar da mevcut. bekleyip görücez.
nbr canım nasılsın :) ben batımı belırledım 5 temmuzsenın bat ne zaman yawruum, sekerpembeyle benım kı aynı senınle de aynıdır belkı
Ayyy hadi insallah canim bende test yaptim tabiki negatif
Bnm bugun olmam gerekti olmadim testte tabiki negatif
Ayyy hadi insallah canim bende test yaptim tabiki negatif