- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.561
bende hazirana kaldım galıba adetim iki gün geçti ama adete iki gün kala kan verdim 0.253 çıktı yani yok gelen gidende yok oolikistik kabusu geri döndü heralde
Benimde akinti oyle ama birazda yumurta aki kivaminda geldi acaba yokmu diycem testte negatif...
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
senınkıde mı putur putur ?
Bende ole hissediyorum benmde 1.20 ama yınede on gune bıdaha gel dedi kadın sana ne dediler canmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnsallah canim abazen hic olmayacak gibi hissedyrm
İnsallah canim abazen hic olmayacak gibi hissedyrm
ben internetten baktım sonucuma canım göstermedim ma 2 gün geçti 24 olmam gerekiyordu ama hiç olma belirtisi yok senin günün ne zamandı ne zaman yaptırdın bidaha nezaman gideceksin cevap canım
Bnde negatıf dedım cıkıp gidıyodum acılde yaptırdım dün ama kız gıtmeyın bi sor dedi günüm belli diil benim maalesef ama en erken dün yada bgün olmam lazımdı olmam inşallahda ama kız ole diyince sordum bu kesin sonuc dimi dedim hayır bi hafta on gun sonra gel dedi gitti soramadım pek ama gelmez inşallahda bida gideriz
Benimde akinti oyle ama birazda yumurta aki kivaminda geldi acaba yokmu diycem testte negatif...
Eee tamam yumurtlamıssın işteee kuzuuum seen yumurta akı gbıyseee
inşallah canı bakalı ama ben geçen ayda 9 gün geçiktim polikistik vardı bende ondan oluyor galiba bakalım ne olacak
Hııı bi gorruncez doktora bu ayda olursak canm mecbur
bakak bakalım belki geç döllenme felen olduysa
Olcak kuzum olcaknhayırlısıylaa neden böle bilinmez ama zamanını bekliyo bebişlerimizzz
canım nasılsın ıyımısın bayadır goremıyorum senı..
İnsallah canim Allahim sesimizi duyup merhamet eder insallah bize
senınkıde mı putur putur ?
Evet kuzum
Eee tamam yumurtlamıssın işteee kuzuuum seen yumurta akı gbıyseee
Putur putur arada bi parca geldi yumurta aki ayrica ovulasyon testi pozigifi verdi calisma olmadibsnr negatif verdi....
Canım bugün de doktora sordum 12.gün başlayın gün aşırı ilişki olsun dedi. O testleri hava bile etkileyebiliyor koyuluğunu dedi. O yüzden kesin sonuç vermeyebiliyorlarmış.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Putur putur arada bi parca geldi yumurta aki ayrica ovulasyon testi pozigifi verdi calisma olmadibsnr negatif verdi....
Yumurtlaman ne zamn bıttı canm