-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.521
Bnce dııl kuzum baya arastırdım nete ne kadar guvenılır bılmem ama bnm doktorum son gıttıgımde ıltıhabı. Vardı hıc bısı demedı kı bnce senın kı ıltıhap dııl kuzzuuum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anladım yawrum. pekı bunlar adetı gecıktırır mı ? ya da hamılelıge engel mı
süper :)
hehehehe :) kızlar ya ben usuttum mu acaba bosluklarım agrıyo karnımın sag we solundakı bosluklar ve sırtım belım sızlıyo bazen. cmt aksam kayınwalıdede yatmıstık. ben sabaha kadar uyuyamamıstım :) yer yadırgama gıbı bı huyum war dasanırım orda usuttum we belım fln orda rahat edemedı
engel olur mu bılmem ama hamılelıkte iyi degıl dıye bılıyorum. mıkrop oluyo sonucta. ıcın rahat etmezse gosterıırsın. ama benımde ay ıcınde cesıt cesıt akıntım oluyo. kayı bıle geldını hıssedıyorum sankı bazen
hehehehe :) kızlar ya ben usuttum mu acaba bosluklarım agrıyo karnımın sag we solundakı bosluklar ve sırtım belım sızlıyo bazen. cmt aksam kayınwalıdede yatmıstık. ben sabaha kadar uyuyamamıstım :) yer yadırgama gıbı bı huyum war dasanırım orda usuttum we belım fln orda rahat edemedı
hiç sorun yokmuş gıbı bıde üşüt aferım sana :) iyi bak kendıne canım
kayı derken katı mı ? cumaya kadar dewam ederse bı doktora gorunurum, gun ıcerısınde akıntı gıbı sureklı gelmıyo.wucut bırıktırıp bırıktırıp kusuyo heralde
hiç sorun yokmuş gıbı bıde üşüt aferım sana :) iyi bak kendıne canım
ya ınan dıkkat edıyorum. k.walıde kadıkoyde oturuyo.onların ewı cok sıcak we bıze pamuk yun yorgan werdıyorgan ustumde yanıyorum kıcımdan ates fıskırıyo yorganı ustumden atınca usuyorum. bı de bıraz delı gıbı yatarım. sırtım fln acılmıstır kesın. gece de uyuyamadım sabaha kadar puuufff
katı yazmak istemıstım :) cok dinleme bıde kendını baska seylerle ugrasmaya calıs. ınsan dusundukce elli tane sey cıkarıyor olumsuz.
yok kız testı yaptıktan sonra takılmıyorum eskısı gıbı. gorunce negatıfı kactı hewesım neyım :)
aynen oyle oluyo. suan haılesın deseler test sonucunda ınanmam herhalde. hıc olmayacak gıbı gelıyo bana bazen
ewet canım. bebek ısteyen kadınların hepsı bır zaman sonra bu endıseye kapılırlar.hıc cocugum olmayacak dıye korkarlar sonrada stres tawan yapar zaten. ben doktorun bana sen hamılesın dıyecegını bıle hayal edemıyorum bazen..
bende oyleyım. bazen tup bebek durumu olursa naparız nereye gıderız dıye bıle dusunuyorum :)
bana dun kuzenımın esı olmadı tup bebek dusunursun dedı. cok tuhaf oldum. benım bıldıgım tup bebek hemen yapılmaz kı.oncesınde gereken seyler yaparsın. ondan snra olmuyosa tup bebek denersın. benım daha 5. ay tup bebek ıcın erken degıl mı
3 tane adetı bekleyen hamıle kalmak ısteyen kısılerın hıkayesı :)
ben bademet we papatıs :)
ben akıntımı arastırıyorum bulamıyorum
tabıkıde erken. ama bu durumu bılmeyen anlamıyo. ılk ay olur dıye dusunuyorlar. garıp gelıyo onlara
ınsallah bana aksı bısey yasatmaz yaabende hıc kasıntı yok kızarıklık fln da yok ne oldugunu anlayamıyorum
onların ılk ayda olmustu zırt dıye.. oyle dıyınce cok sasırdım. ya dedım kendı kendıme ben o kadar umıtsız wakamıyım
Benimde adetim gecikti bugün randevu aldım ama gidemedim doktara bi aksilik oldu bi kaç güne inşlh gidicem bende bekliyorum sabırsızlıkla:)
Senin nedn akıntın var ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım buldum pürtüklü kıvamlı beyaz kokusuz m akntin yumurtlama evresi bittikten sonra olur diyo
biz umutsuz vaka degılız dusunme boyle :)