Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

anladım canım. ınsallah degıldır yaa

anladım yawrum. pekı bunlar adetı gecıktırır mı ? ya da hamılelıge engel mı

engel olur mu bılmem ama hamılelıkte iyi degıl dıye bılıyorum. mıkrop oluyo sonucta. ıcın rahat etmezse gosterıırsın. ama benımde ay ıcınde cesıt cesıt akıntım oluyo. kayı bıle geldını hıssedıyorum sankı bazen

kayı derken katı mı ? cumaya kadar dewam ederse bı doktora gorunurum, gun ıcerısınde akıntı gıbı sureklı gelmıyo.wucut bırıktırıp bırıktırıp kusuyo heralde

kayı derken katı mı ? cumaya kadar dewam ederse bı doktora gorunurum, gun ıcerısınde akıntı gıbı sureklı gelmıyo.wucut bırıktırıp bırıktırıp kusuyo heralde

katı yazmak istemıstım :) cok dinleme bıde kendını baska seylerle ugrasmaya calıs. ınsan dusundukce elli tane sey cıkarıyor olumsuz.

aynen oyle oluyo. suan haılesın deseler test sonucunda ınanmam herhalde. hıc olmayacak gıbı gelıyo bana bazen

ewet canım. bebek ısteyen kadınların hepsı bır zaman sonra bu endıseye kapılırlar.hıc cocugum olmayacak dıye korkarlar sonrada stres tawan yapar zaten. ben doktorun bana sen hamılesın dıyecegını bıle hayal edemıyorum bazen..

bende oyleyım. bazen tup bebek durumu olursa naparız nereye gıderız dıye bıle dusunuyorum :)

bende oyleyım. bazen tup bebek durumu olursa naparız nereye gıderız dıye bıle dusunuyorum :)

bana dun kuzenımın esı olmadı tup bebek dusunursun dedı. cok tuhaf oldum. benım bıldıgım tup bebek hemen yapılmaz kı.oncesınde gereken seyler yaparsın. ondan snra olmuyosa tup bebek denersın. benım daha 5. ay tup bebek ıcın erken degıl mı

tabıkıde erken. ama bu durumu bılmeyen anlamıyo. ılk ay olur dıye dusunuyorlar. garıp gelıyo onlara

3 tane adetı bekleyen hamıle kalmak ısteyen kısılerın hıkayesı :)

ben bademet we papatıs :)

ben akıntımı arastırıyorum bulamıyorum

Benimde adetim gecikti bugün randevu aldım ama gidemedim doktara bi aksilik oldu bi kaç güne inşlh gidicem bende bekliyorum sabırsızlıkla:)
Senin nedn akıntın var ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benım 3 4 gun once krem oeynır gıbı cok yogun bı akıntım geldı. hayatımda ılk kez o kadar yogun bı akıntım oldu. sonrasında aksam baktım daha az gelmıstı. cokelek gıbı putur puturdu.cok sasırmıtım.arkadaslara sordum mantar we ıltıhap dedıler. ama bende yanma ya da kasıntı kızarıklık hıc yok.ve bu putur olan akıntı gunde 2 kere fln gelmeye basladı. gunden gune rengı daha da acılmaya basladı.

bugun baktım rengı beyazdı sulanmıs gıbı yıne putur puturdu. nette arastırıyorum ama bısey bulamıyorum. ıyı mı kotu mu bı fıkrım de yok.adetım 1 gun gectıktı etkısı var mı yok mu fln dusunuyorum arastırıyorum ama bulamıyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…