- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.581
Kızlar birşey sorcam biliyorsunuz 16 gün gecikmeli adet oldum bu ay..Yani ben her ayin 9unda olurdum bu ay 25 inde oldum.Bu ay ovulasyon testi yapmak istiyorum hangi gün yapicam nasil yapicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olcak kuzum olcaknhayırlısıylaa neden böle bilinmez ama zamanını bekliyo bebişlerimizzz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar günaydııın :)
chuckee, bademet durum nedır sızlerde var mı gelen gıden?
ben hala adet olmadım. ama test tte yapamadım. ve hala adet agrısı cekıyorum.
Kızlar birşey sorcam biliyorsunuz 16 gün gecikmeli adet oldum bu ay..Yani ben her ayin 9unda olurdum bu ay 25 inde oldum.Bu ay ovulasyon testi yapmak istiyorum hangi gün yapicam nasil yapicam
Günaydııın bıtaneem yaaa bn agrıyla uyandııım bıraz,atesimde düşmüş 36,3 goguslerım zaten çok şis diiil ana olumsuz yanı kuzuum sen naptııın
valla benım agrılar devam. ama gelen gıden yok daha. bırse sorucam ısı yukselmesı ne anlama gelıyo?. ben nereseyse bı haftadır ates gıbı yanıyorum. ve goguslerım cok buyudu. ama ben gogus olayına takılmıyorum. adet olmadan once buyur benım genelde. gercı bu ay buyume daha fazla ama yınede belırtı olarak saymıyorum ben
canım garantiye alman için 10. gününden itibaren yapmaya başla. testi hergün aynı saatte 4 saat öncesinden sıvı alımını birakarak yapıyosun. ben her akşam 7 de yapıyodum, 3 ten sonra sıvı tüketmiyorum. başlarda hiç çıkmıyo sonra silikte olsa ikinci çizgi çıkmaya başlıyo. iki çizgi de aynı koyulukta olduğu zaman yumurtalama döneminde olduğun anlamına geliyo. ben o günü ve ertesi günü değerlendiriyorum.
Kuzum normalde senin hissettiğin diil benim dediğiim ben hep 7 de ölçüyorum sabaha hergunku atesim oluyo aynii bakalım hadi inş kuzum sende olsun barii keşke onceden ölçmeye baslasaydın sende ama çok da onemı yok pozıtıf cıkınca😜😁
kac aydır denıyosun canım testi?
ya zaten bızım en buyuk hatamız adet belırtılerı ıle hamılelık belırtılerını karıstırıyoruz. bu yuzden heray kesın hamıleyım dıye dusunuyruz. o nedenle ben bu ay cok takılmayacagım dedım belırtılere. ama ates olayı bı garıp. eşimde dıyo kollarıma falan dokununca cok sıcaksın dıye. ama adetten oturude olabılır bnece. dusunmuyorum dusunmuyorum of ya yıne umutlanıcam korkuyorum
İnşaaallah canm benm dun hepimiz hepimiz için dua ettık temiz agızlarımızla Allah kabunletsinde gonişlerimiz kocaman olsuuuun ama çatlamasın😁😁😁
2. ayım canım hafta sonu çift çizgiyi gördüm inş olmuştur.
günaydın kızlar nasılsınız be nım bu ara hıc tadım tuzum yok Vucudum cok halsız ve yorgun tek gayem iş bitsin eve gidip uyumak niye böyle bitkinim bilemedim
canım ılk once ovulasyon testı alıcaksın. senın aralıgın baya uzamıs o ndenle bence en az 20 li falan al. gitti gidiyordan bakabılırsın. bende adet olursam oradan alıcam. adetının 10. gununden ıtıbaren basla yapmaya bence. bu kısmında hala suphem var ama bıldıgm kadarıyla ıkı cızgı aynı koyulukta oldugunda yada pozitifi gosteren cızgı daha koyu oldugunda yumurtluyosun demektır. ertesı gun ilişki olması gerekıyor.bence sen bı kereyle bırakma bıkac kez dene tabı ılıskı olayını :) benım bıldıgım bu kadar.
canım garantiye alman için 10. gününden itibaren yapmaya başla. testi hergün aynı saatte 4 saat öncesinden sıvı alımını birakarak yapıyosun. ben her akşam 7 de yapıyodum, 3 ten sonra sıvı tüketmiyorum. başlarda hiç çıkmıyo sonra silikte olsa ikinci çizgi çıkmaya başlıyo. iki çizgi de aynı koyulukta olduğu zaman yumurtalama döneminde olduğun anlamına geliyo. ben o günü ve ertesi günü değerlendiriyorum.
Sağol canım ya ben hergünde iliskiye girerimde sperm sayisi dusuyor diyorlar o yüzden hergun yapamiyrz bu ay ovulasyon denicem İnsaAllah bilgi için sağol canim benim [/QUO
tabıkıde hergun olmaz ama cıft cızgıyı gorunce degerlendır gunlerı. benımde dun adet gunumdu ama olmadım beklıyorum. eger olursam bende ovulasyon deneyecegım. buarada 16 gunluk gecıkme bıraz fazla doktora gorunmende yarar var derım ben. 3 ay once bende senın gıbı oldum 13 gun gecıktım ve gıttım doktora. şukur bırsey cıkmadı. umarım senınde hıc bırsyın yoktur.