Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

inş tutar canım inş :) peki bişy sorucam 4 yumurta var 4 üz olma ihtimali var mı :)

olabılır canım ama ben dısarda gezmeyı pek sevmıyorum zaten bır test falan yaptırayım dıyorum Allah korusun saırılık falan olmasın:18:

günaydın kızlar nasılsınız be nım bu ara hıc tadım tuzum yok vucudum cok halsız ve yorgun tek gayem iş bitsin eve gidip uyumak niye böyle bitkinim bilemedim

Bende oyleyiiim yaa inanırmısıniz salona aldım battanıyeyı yatıyorum ölece gercekten havalar cok etkiledi bizi galibaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende oyleyiiim yaa inanırmısıniz salona aldım battanıyeyı yatıyorum ölece gercekten havalar cok etkiledi bizi galibaa

bence ruhumuz yorgun artık yoruldum ben aglasam gulsem care yok ınsallah rabbım ol der ve olur

bence ruhumuz yorgun artık yoruldum ben aglasam gulsem care yok ınsallah rabbım ol der ve olur

Aynen aynennn oyle olsunnyıbede umutsuz olma bı gun olcak dedıhın gbi şnşallah cok bekletmezleer artıkk

Peki niz bu moralımızı nasıl düzeltcez canm yaa bilemedim çıkaramıyoruz aklımızdan yanlıs yapıyoruz da iştee

evet okonu dogru morallerımız cok kotu ruhumuz yorgun ve hasta ben caalısıyorum ama yınede aynı.. aslında ben artık olacakmı dıye bıle dusunmuyorum cunku 9 aydr yok bırsey en ıyı dokt dedıler gıttım oda bır halta yaramadı ancak regl ol gel napıcaksa

Ufff evet nerdeyse hepsı oyle en iyisi de en kötüsüde diyim ama hep regle gel gel aylar geciyo bana önce bu ay olmazsa kocanı al gel falan demişti ama önce bi kendimize gelmelıyız yaa bni iş gorusmesi için aradılar hiç çalışmadan durmadım hayatım boyunca hala yatıyorum düşüün gitmek için bile kalkmadım dah😖😖

aman yat bosver:) vallahi ya millet il gece hamile kalıyor ben 9 ayda bir halt olmadı olsa olurdu elbet gücüm bitti artık mutlu bile etmiyor hiç birşey evden dışarı bile çıkmıyorum

Kuzuuuu. Nerdesın bakim sennn berna da yok işler yogun herhaldeeeee😖

burdayım canım burdayım. yemek molasıydı yemege kactım :) bıde arada işte yapmak lazım dımı ama :) ya ben yıne moda gırdım. test yapıp kurtulsmmı napsam dıyorum. cıkısta test alırım belkı. bıde az once adet oldum sandım kostum hemen lavobya. akıntıymıs :) allahım ne zor beklemek ya

aman yat bosver:) vallahi ya millet il gece hamile kalıyor ben 9 ayda bir halt olmadı olsa olurdu elbet gücüm bitti artık mutlu bile etmiyor hiç birşey evden dışarı bile çıkmıyorum

secido doktor sana hap falan vermedi mi bu yumurtayı gelıstıren haplardan unuttum adını :) yada alternatıf bısı

Valla aynen ole çıkıncada napcanı bılmıyo insan kafası baska yerdeyken annemde ablamda ılk denemede hamile kalmıslar dediğin gbi bizde sıkıntı var cok takıyız anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…