- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 34
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.601
kızlar merhaba, bu ay günde 3 tane klomen kullandım. 4 tane yumurtam olmuş. 27-18-17-15 mm boyundalar :) dr günaşırı çalışın dedi çok mutlu oldum. bu ay olmazsa birdahaki ay ilaç içmene gerek yok etkisini birdahaki ay da gösterir dedi. ne olur dua edin yüzüm gülsün artık..
inş canım inş:) cıft cızgı gordugun gunde de deneme yapıyosun dımı?
Yumurtlaman ne zamn bıttı canm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm cumartesi test yaptim.pozitifti pazartesi yaptim.negatif yani pazar son buldu galiba
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
inş tutar canım inş :) peki bişy sorucam 4 yumurta var 4 üz olma ihtimali var mı :)
:) allah korusun.. ama klomen ile ikiz olma ihtimali oldukça yüksekmiş.
aynen canım bnede oyleyım. Sanırım havalardan. Bu guzel havada gır ofıse calış, hıc olur mu dıyorum sureklı kendıme:) bıde kafamızda hep bebek dusuncesı var. Aylar oldu beklıyoruz oda bıraz bozuyo moralımızı
Cnm cumartesi test yaptim.pozitifti pazartesi yaptim.negatif yani pazar son buldu galiba
Hııı ılışkın olmadı dımııı olsuun arkadasım kuzucugun var nasıl olsa hazırana inşalllaah
günaydın kızlar nasılsınız be nım bu ara hıc tadım tuzum yokvucudum cok halsız ve yorgun tek gayem iş bitsin eve gidip uyumak niye böyle bitkinim bilemedim
Bende oyleyiiim yaa inanırmısıniz salona aldım battanıyeyı yatıyorum ölece gercekten havalar cok etkiledi bizi galibaa
bence ruhumuz yorgun artık yoruldum ben aglasam gulsem care yok ınsallah rabbım ol der ve olur
Aynen aynennn oyle olsunnyıbede umutsuz olma bı gun olcak dedıhın gbi şnşallah cok bekletmezleer artıkk
temennim o yonde canım
allah hayırlısını versın canım. :)
Peki niz bu moralımızı nasıl düzeltcez canm yaa bilemedim çıkaramıyoruz aklımızdan yanlıs yapıyoruz da iştee
evet okonu dogru morallerımız cok kotu ruhumuz yorgun ve hastaben caalısıyorum ama yınede aynı.. aslında ben artık olacakmı dıye bıle dusunmuyorum cunku 9 aydr yok bırsey en ıyı dokt dedıler gıttım oda bır halta yaramadı ancak regl ol gel napıcaksa
Ufff evet nerdeyse hepsı oyle en iyisi de en kötüsüde diyim ama hep regle gel gel aylar geciyo bana önce bu ay olmazsa kocanı al gel falan demişti ama önce bi kendimize gelmelıyız yaa bni iş gorusmesi için aradılar hiç çalışmadan durmadım hayatım boyunca hala yatıyorum düşüün gitmek için bile kalkmadım dah😖😖
Kuzuuuu. Nerdesın bakim sennn berna da yok işler yogun herhaldeeeee😖
aman yat bosver:) vallahi ya millet il gece hamile kalıyor ben 9 ayda bir halt olmadı olsa olurdu elbet gücüm bitti artık mutlu bile etmiyor hiç birşey evden dışarı bile çıkmıyorum
aman yat bosver:) vallahi ya millet il gece hamile kalıyor ben 9 ayda bir halt olmadı olsa olurdu elbet gücüm bitti artık mutlu bile etmiyor hiç birşey evden dışarı bile çıkmıyorum
Hııı ılışkın olmadı dımııı olsuun arkadasım kuzucugun var nasıl olsa hazırana inşalllaah
Oyle kuzum oyle...kizdigim sey ilac kullaniyorum bilmem naapiyorum sinir stres almis basini gidiyor...birde baski altindayim diyince geldiler bana