Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Evet adet gecikirse krema kıvamında olur ve fazlalaşır ama bilemedim şimdi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet adet gecikirse krema kıvamında olur ve fazlalaşır ama bilemedim şimdi?

benım batım dundu we bu akıntı oncesınde geldı. bende ne oldugunu anlayamıyorum ıste.. ama ne olursa olsun ınsallah hamıleyımdır dıcem ama dun test yaptım negatıf cıktı :)

Ben 4 hafttalik hamileyim .. ve cok merak ettigim birsey var ben folik asit tabletleri kulanmadim oysaki hamilelikten önce kullanmam gerekiyormus peki simdi baslasam neolurki ?

ewet hamılelıkten 3 ay once baslaman gerekıyodu ama canını sıkma. hemen al basla. doktorun senı uyarmadı mı ?

Kizlarr bikac gundur yokum biraz kafa dagitmam lazimdi malum adet gunlerimdi bugun itibariyle bitti ve yeni donem icin hazirim 😄 ben yokken hamilelik haberi alan varmi??? Simdiden tebrik ederim., nedense bu ay daha umitli ve heyecanliyim bu ay olcakmis gibi...

aaaa hadi darısı başımıza :) ya peki nasıl kullanıcaz herkes farklı bırsey soyluyo. silinik olmayan çift cizgiyi gordugumuz gun mu yoksa ertesi gunmu ilişki olacak.

Canım bugün de doktora sordum 12.gün başlayın gün aşırı ilişki olsun dedi. O testleri hava bile etkileyebiliyor koyuluğunu dedi. O yüzden kesin sonuç vermeyebiliyorlarmış.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ewet cnm dogru soyluyosun. dr lar 12 ıle 18.gun arası dıkkat edın dıyolar.

Hay Allah nası annıcaz yaa butun ay yapıoz gene tuk yok😖Allah kocalarımıza guc kuvvet versın😁😜😬😁😁😜

Bomba gıbı geldım diyosuuuun😜inşalllah olur kuzuuuum bu ayyy

Bomba gıbı geldım diyosuuuun😜inşalllah olur kuzuuuum bu ayyy

😂😂😂😂😂 iste aradigim tabir buydu. 💃💃💃 ewt bomba gibi geldimm Hahahah

bende hazirana kaldım galıba adetim iki gün geçti ama adete iki gün kala kan verdim 0.253 çıktı yani yok gelen gidende yok oolikistik kabusu geri döndü heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…