Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

benım 3 4 gun once krem oeynır gıbı cok yogun bı akıntım geldı. hayatımda ılk kez o kadar yogun bı akıntım oldu. sonrasında aksam baktım daha az gelmıstı. cokelek gıbı putur puturdu.cok sasırmıtım.arkadaslara sordum mantar we ıltıhap dedıler. ama bende yanma ya da kasıntı kızarıklık hıc yok.ve bu putur olan akıntı gunde 2 kere fln gelmeye basladı. gunden gune rengı daha da acılmaya basladı.

bugun baktım rengı beyazdı sulanmıs gıbı yıne putur puturdu. nette arastırıyorum ama bısey bulamıyorum. ıyı mı kotu mu bı fıkrım de yok.adetım 1 gun gectıktı etkısı var mı yok mu fln dusunuyorum arastırıyorum ama bulamıyorum :/

Evet adet gecikirse krema kıvamında olur ve fazlalaşır ama bilemedim şimdi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet adet gecikirse krema kıvamında olur ve fazlalaşır ama bilemedim şimdi?

benım batım dundu we bu akıntı oncesınde geldı. bende ne oldugunu anlayamıyorum ıste.. ama ne olursa olsun ınsallah hamıleyımdır dıcem ama dun test yaptım negatıf cıktı :)

Ben 4 hafttalik hamileyim .. :KK43: ve cok merak ettigim birsey var ben folik asit tabletleri kulanmadim oysaki hamilelikten önce kullanmam gerekiyormus peki simdi baslasam neolurki ?

ewet hamılelıkten 3 ay once baslaman gerekıyodu ama canını sıkma. hemen al basla. doktorun senı uyarmadı mı ?

Canım buldum pürtüklü kıvamlı beyaz kokusuz m akntin yumurtlama evresi bittikten sonra olur diyo[/QUOT

kıızzz yazıyı gondersene =)

Kuzucum tabletten yazıyodum o ara ordan gordum biz annemlere gidicez şimdi acıpda bakamıyooom😖 ama diyodu kı yumurtlamadan hemen sonra diiil yumurtlamadan sonrakı evrede olabiliyomuş gebeliğe elverişli olmayan evre oluyomus kuzum bu yani

Kuzucum tabletten yazıyodum o ara ordan gordum biz annemlere gidicez şimdi acıpda bakamıyooom😖 ama diyodu kı yumurtlamadan hemen sonra diiil yumurtlamadan sonrakı evrede olabiliyomuş gebeliğe elverişli olmayan evre oluyomus kuzum bu yani

gebelıge elwerıslı olmayan derken anlamadım :KK43: tamam canım gorusruz

Kizlarr bikac gundur yokum biraz kafa dagitmam lazimdi malum adet gunlerimdi bugun itibariyle bitti ve yeni donem icin hazirim 😄 ben yokken hamilelik haberi alan varmi??? Simdiden tebrik ederim., nedense bu ay daha umitli ve heyecanliyim bu ay olcakmis gibi...

gebelıge elwerıslı olmayan derken anlamadım :KK43: tamam canım gorusruz

Gebeliğe elverişli olmayan derken kuzum hani yazıyolar ya ıste ısla elverişli kuru elverissiz ay içinde yumurta akı falan filan o muhabbette yazıyodu yani sadece o gunlerden öncesinde yumurtlaman bittiği için yoksa genel bi aylık bi durum diil yumurtlaman gecmis bitmis artık sonucları bekle diyo yani kuzum bide şöyle bişi var demekki yumurtlaman olmus bnm o bile mechul😜inşşş vardır bebişiiiin

Gebeliğe elverişli olmayan derken kuzum hani yazıyolar ya ıste ısla elverişli kuru elverissiz ay içinde yumurta akı falan filan o muhabbette yazıyodu yani sadece o gunlerden öncesinde yumurtlaman bittiği için yoksa genel bi aylık bi durum diil yumurtlaman gecmis bitmis artık sonucları bekle diyo yani kuzum bide şöyle bişi var demekki yumurtlaman olmus bnm o bile mechul😜inşşş vardır bebişiiiin

ay canım yaa bı umut ıste ınsallah yawrum beklıcez artık :) cok tesekkur ederım. bu akıntının yumurtladgmı ıslemlerın tamamlandıgını ogrendıgım ıyı oldu :)

aaaa hadi darısı başımıza :) ya peki nasıl kullanıcaz herkes farklı bırsey soyluyo. silinik olmayan çift cizgiyi gordugumuz gun mu yoksa ertesi gunmu ilişki olacak.

Canım bugün de doktora sordum 12.gün başlayın gün aşırı ilişki olsun dedi. O testleri hava bile etkileyebiliyor koyuluğunu dedi. O yüzden kesin sonuç vermeyebiliyorlarmış.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bugün de doktora sordum 12.gün başlayın gün aşırı ilişki olsun dedi. O testleri hava bile etkileyebiliyor koyuluğunu dedi. O yüzden kesin sonuç vermeyebiliyorlarmış.

ewet cnm dogru soyluyosun. dr lar 12 ıle 18.gun arası dıkkat edın dıyolar.

Hay Allah nası annıcaz yaa butun ay yapıoz gene tuk yok😖Allah kocalarımıza guc kuvvet versın😁😜😬😁😁😜

Kizlarr bikac gundur yokum biraz kafa dagitmam lazimdi malum adet gunlerimdi bugun itibariyle bitti ve yeni donem icin hazirim 😄 ben yokken hamilelik haberi alan varmi??? Simdiden tebrik ederim., nedense bu ay daha umitli ve heyecanliyim bu ay olcakmis gibi...

Bomba gıbı geldım diyosuuuun😜inşalllah olur kuzuuuum bu ayyy

Bomba gıbı geldım diyosuuuun😜inşalllah olur kuzuuuum bu ayyy

😂😂😂😂😂 iste aradigim tabir buydu. 💃💃💃 ewt bomba gibi geldimm Hahahah

bende hazirana kaldım galıba adetim iki gün geçti ama adete iki gün kala kan verdim 0.253 çıktı yani yok gelen gidende yok oolikistik kabusu geri döndü heralde

X