Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

selamlar,
bir süredir bebek için uğraşıyoruz
rahim filmi çektirdim incir-havuç kürü yapıyorum son adetim 27 nisan
22 mayısta lekelenme gibi kanamam oldu hala çok az devam ediyor,nerdeyse 15 gündür bel ağrım var
30 günde bir regl olurum ara kanamam olmaz
sizce ümitlenmeliyim? bilmiyorum kafam cok karıştı

Aynen oyle canim dokt artik ameyliyati para icin yaapiyorlar sakin kanma.. Ayrica emara ne gerek varki renkli ultrasonla iyi huylumu kotumu bakildimi

iyi kotu dıye bısey demedıler..renklı ultrasona gırmedım .emar cekılmıstım daha oncede..p.tesı cekılcem yenı emarı sabah 5.30 da orda hersey tam net cıkıyor..

regl 3.gunu gıttım ben o zamn bakılcı cnm .ptesı gunu emar cekılcem..stres doldum valla artık..atcak yer arıyom .amelıyat en son cozumm ben ıstemıyorum..hos bu olanların hıcbırı basıma gelsın ıstemezdım ya neyse cok sıkıldım.bunaldımmm..bugun depresıf bı havam varrrr....

ayy inş. cnm ya ılkkez boyle kılo aldımm ben daha once ne kılo alırdım ne verırdımm..yerdımm ama yakıyomusum demekkı anlamadım gıttı..53 kıloydu sabıt bnm hıc degısmezdı..evlenırken 50 kılo olmustum sonra yıne olması gereken kıloma donmustumm..ve 6 aydır bırden 12 kılo almısımm..kıyafetlerımın cogunu degıstırdımmm...severek gıydıgım kotlarımma gıremıyorumm.çok cnm sıkıldı bu duruma ...vercem inş...yazları daha cabuk veren bı yapım varr..bu yz gorecez bakalımmm.

Gittim cnm yine kistim olusmus buyuk ihtimal o kanama yapti onun disnda sorun yok haziran regl den sonra yumurta takibi yaptrym dyrm

hmmm çok geçmiş olsunn tabiki yumurta takibi çok iyi olur ona göre kendni ayarlarsın Allah ım kısa zamanda nasip etsin bebişini inş.

iyi kotu dıye bısey demedıler..renklı ultrasona gırmedım .emar cekılmıstım daha oncede..p.tesı cekılcem yenı emarı sabah 5.30 da orda hersey tam net cıkıyor..

senındemı bu ay kıstın olusmusss cnm yaaa..pekı senınkı kac cmmm kac tane ? az önce kıss amelıyatı nasıl oluyor dıye ızleyımm dedımm..tansıyonum dustuuu gıdıyodumm ..kan tuttu galıbaaaa kapatıverdımmm.

Gittim cnm yine kistim olusmus buyuk ihtimal o kanama yapti onun disnda sorun yok haziran regl den sonra yumurta takibi yaptrym dyrm

senındemı bu ay kıstın olusmusss cnm yaaa..pekı senınkı kac cmmm kac tane ? az önce kıss amelıyatı nasıl oluyor dıye ızleyımm dedımm..tansıyonum dustuuu gıdıyodumm ..kan tuttu galıbaaaa kapatıverdımmm.

cnmmm dıyet demıssın neler yapılabılırrr bu konuda hızlı ve saglıklı kılo vermek ıcınn..

bnm diyette bugün 6. günüm canım cok güzel gidiyo karnım çekildi ağır sok diyetler yapmıyorum bir diyet programım yok birden kilo kaybı iyi değil hem bebek sahibi olmak istiyoruz ya şok diyetler iyi değil.

bir diyet programna bağlı kalmaksızın beyaz ekmegi bıraktm kepek ekmegne geçtim kızartma yemiyorum sabahları 2.5-3 dilim ince kepek ekmeği yiyorum yesillik domates salatalık soğanla söğüş yapıyorum bir nevi salata yiyorm yesillik marul az maydanoz haslanmıs yumurta azcık peynir birkaç tane zeytn filan. cayda sekeri azalttım bir büyük bardak çayı tek sekerle içiyorum bide facebook diyet grubunda diyet grubundayım denenmiş basarı sağlanmıs bal tarcın kürü yapıorum bu kür yağları yakıo metabolizmayı hızlandırıyo iştah kesiyo internette de arastırdım birkaç gündür onu yapııorum bol bol su içmeye basladım akşamları 6-7 den snra aksam yemegi yasak. Aksamları bir dilim kepek ekmegiyle aksamı kapatıorum evde karın egzersizleri bide 45 dk leslie egzerszleri yapmaya basladım ara öğünde yogurt yiyorum ekmek yok yogurda metabolizma hızlansn diye pul biber döküyorum seker canm istedgnde iki tane filan kuru kayısı atıyorum ağzma. Onunda metabolizmayı hızlandrcı etkisi var böyle yani. Karnım baya cekildi leslie egzerszleryle smdiden sıkılastgmı hissediyorum tatlıyı abur cuburu da kestim ebvde bisküvili pasta vardı yapmıstım toplasan bir dilim yememişimdir dün aksam yemegnden iki saat snra tadımlık iki çatal alıp bıraktım zayıflama işi irade işidir yatmadan önce yoğurt pul biber ve yarım limon yiyip göbeğinden kurtulan çok arkadas var grupta.

tatlımm daha yaşımız erken diye nede olsa verecez diye rahat bırakıoz kendimi bende aynen öle nede olsa almıyorum derdim alsamda hemen veririm diyodum ama işte aynn senn anlattgn gbi ama ben bunları yaparak azar azar veriyorum işte çok sıkmadan tabi:)

Benim hep oluyor cnm yumurtam catlamadigi icin 4.5 cm sogan kuru yapicam yine gider alistik beraber yasamaya

Canim test yapsana insallah bebegin seninledir

kızlarrrr bende sizi sessiz takip edenlerdenim bu ay bırakmıştık korunmayı batım 27si ama sabah ilk defa test yaptık pozitif çıktı sonra koş koş doktora ultrasonla baktı görünmeyebilir ama falan derken aa işte var dedi sonra kan testi 200 çıktı hamileyimmmm

Hayirli opsun canim insallah saglikla kucagina alirsin dua et bizlere :) belirtilerin varmiydi canim

Canım merhaba moralim bozuk regl olmaya çalışıyorum hastaneyle falan uğraşıyorum. Şimdide deprem oldu ağlıyorum yine

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim evet gecmis oosun ama cok sukur can ve mal kaybi yok Allahim birdaha yasatmasin.. Canim neden regl olamiyorsun ne dedi dokto.. Ayrica aglama lutfen

Canim evet gecmis oosun ama cok sukur can ve mal kaybi yok Allahim birdaha yasatmasin.. Canim neden regl olamiyorsun ne dedi dokto.. Ayrica aglama lutfen

Ilk gittiğim doktor pko demişti şimdi gittiğim pko bi hastalık sen pko değilsin dedi tartusal verdi bi de duphaston verdi bunları kullanırsan düzene girecek dedi. Listeden silebilirsin canım yeni bat veremiyorum malesef

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim listeyi bosver sen iyi ol yeter ( bende 2 ay regl olamamistim tarlusal kullandim sokturucu igne kullandim olamadim ama 5 gun sogan kuru kullandim hem adet oldum hemde kiatim gitti insallah sende bir an once sagligina kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…