- 30 Ocak 2014
- 257
- 23
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.301
çok guzel bır konuya degındın yavrumm benımm..bende 6 ay ıcınde kılo aldım yaa nasıl verecem bunları gerı...
Deli bunlarya eee yumurtanin ustune yatincada olmuyor malesef
Ay arkadasım sorma benimkide gecen gün bugün özleme günümüz mü demesin bi afallayıp kaldım yaniii😬
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Supermisssss hahahhhh benimkide.sanki ustunde u topragi serpiyo tovbe tovbe sansa tutarsa tutar yoksa tutmaz yrnda kv.ile kayin geliooo bitti gunler.gebe kalamiycam
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Günlerin nezamndı canm gelsınleeer nolcakkı sen halledersiiiin😜😜😜
Günlerin nezamndı canm gelsınleeer nolcakkı sen halledersiiiin😜😜😜
Bizim öğrenciykenden kaldı kıyamadık tee bursaya tasıdık onlarıda şimdi vermek çok zor 😫kuzum sana ozelden bi msj atcam atabılıyosam
16.gun
tatlım msjına cwp verdım. geldı mı
Aynen aynen daha heycanlı olur hatta oyle daha bi istekli oluyo😁
Evet evet hahahahhhhh yakalnmayalim diye kacamak gibi oluyor heycan dorukta hahahahhhh
Slm hamiş adayları nasılsınız görüşmeyeli ;-)
Sen nasilsin canim yoksun bayadir
İyiyim Secido
ya kendmi baska seylere verdm bu aralar. Düşün düşün kafayı yicektm yoksa. Bu iş strese gelmiyo bunu anladım.
Kendmi derslere verdm egzerszlere verdm diyete verdim akışına bıraktım kısacası. Diyet grubunda takılıorum tavsiye ederim
ama sizi de takip ediyorum tatlım arada giriyorum bu ay da böle deniyim kolay deil 6 aydır tık yok olmuyo yani.
Benimde 10. Ayim canim ama yok bencede burafan uzaklasmak grk surekli bebek konusuluyor benim gerci bu ara idim cok pek birseyde dusunemiyoruum rabbim hayirlidini versin
Aynen bitanem geldiii eee benim ozamn daha testi aklımdan bile gecirmemem lazımm😫
aminnn.
gerçekten hamile topiclerinden uzak kalıp baska seylere odaklanmak gerek bn 6 ayda baya yıprandım baktım ki böyle devam edersem yakındır pilim bitcek kendimi yemeye başladğmı anladım birazcık elimi ayağımı kestim biliyosun normalde haziran topiğini açmayı kafaya koymustum hem snavm var hemde daha da stres olmak istemedm sende başka şeylere yönel. Ben diyetle ugrasıorum yeni yeni şeyler öğreniyorum diyet yarışları yapılıo tavsiyeler kürler bilmem neler. Bu anlattıklarım facebookta. Herseyden önce eğlendiriyo kafa dağıtıyo.
sen doktora gitcektin ne oldu naptın ? bu ay nie böle yarım yarım adet olmussun ögrenebildn mi ?